REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ciolacu susţine că majorarea pensiilor „a stricat puşculiţa PNL“ pentru alegerile locale şi generale

Ciolacu susţine că majorarea pensiilor „a stricat puşculiţa PNL“ pentru alegerile locale şi generale

Replica API 24 septembrie 2020 | 00:00 1177

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, la Râmnicu Sărat, că majorarea pensiilor în Parlament "a stricat puşculiţa PNL-ului pentru alegerile locale şi generale".

Marcel Ciolacu

"Noi vorbim de o lege în vigoare, promulgată de preşedintele Iohannis, şi deci trebuie să ţinem cont de ea. Parlamentul legiferează, Guvernul pune în aplicare. Este o minciună faptul că vom avea probleme cu deficitul. Împreună cu colegii mei, cu specialiştii din PSD, am găsit resursele necesare. E adevărat, am stricat puşculiţa PNL-ului pentru alegerile locale şi alegerile generale. La acţiuni generale ale Ministerului de Finanţe există aceşti bani. Pot fi accesaţi şi să le dăm pensionarilor dreptul lor. Şi nu este o pomană, este un drept, iar legile, trebuie odată să ne intre în cap, inclusiv domnului Orban, că legile trebuie respectate", a declarat Marcel Ciolacu.

Acesta a fost de părere că atacarea legii la Curtea Constituţională de către PNL reprezintă "un mod de a mai umili încă o dată pensionarii, pus la cale de domnul Orban".

Aflat în vizită în judeţul Buzău, unde a participat la mai multe acţiuni electorale alături de secretarul PSD, Paul Stănescu, şi prim-vicepreşedintele Sorin Grindeanu, Marcel Ciolacu a îndemnat la mobilizare pentru ziua votului, deoarece "vor fi diversiuni".

"Trebuie o implicare mai mare din partea dumneavoastră în următoarele zile şi mai ales în ziua votului. Organizaţi-vă la secţiile de vot, cu apă minerală, cu mese, cu scaune. Dacă se face aglomeraţie, oamenii să aibă unde să stea. Încercaţi să-i mobilizaţi pe oameni de dimineaţă să meargă la vot. Nu vă lăsaţi. O să fie diversiuni în ziua votului", a susţinut Ciolacu, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta se intampla cand nu reusim sa intelegem ceea ce se intampla, din vina nimanui, cand sunt f multe probleme ce solicita ajutor financiar- dar cum ciumatii s-au rezumat la a promite si in perioada de crestere economica ei au crescut numai pensii speciale, si-au pus curvele analfabete in posturi bine platite, au aderat in partidul lor numai scursuri- ciolacu este uratorul prtener de celula alui draknea. Atata mojicie nu mi-a fost dat sa cred ca poate exista in astfel de conditii. Cred in buna credinta a omului de rand care a trait toate evenimentele, cu bune si cu rele, care nu au fost abando
3
1
Plavanul a promulgat legea si acum guvernul betivului sica trebuie sa plateasca
3
3
GUVERN,dati-va demisia sa i se dea PSD-ului guvernarea,sa vedem daca ei pot plati aceste pensii.
3
1
PSD,CIOLAC;FACETI ATITA AGITARE SI IN PERIOADA DE ALEGERI VRETI SA RAMINETI IN PARLAMENT ACEIASI MAJORITATE DE PSD IAR VRETI PENSII SI SALARII MAI SPECIALE SABOTORII POPORULUI SINTETI PSD NU VRETI SA REALIZATI CA TARA ESTE DISTRUSA BUNICII AU RAMAS PUTINI TINERII SUNT GONITI DIN TARA SCLAVI LA POPOARE STRAINE COPII AU RAMAS FARA PARINTII LOR IAR VOUA PSD NU VA PASA DE SUICIDUL COPIILOR DIN LIPSA DE PARINTI GONITI SCLAVI PE PAMINTURI STRAINE SI NICI DE BUNICII CARE ISI ASTEAPTA FII SI NEPOTI TARII PSD VA RUGAM NOI POPORUL ROMAN SA ELIBERATI ACUM PARLAMENTUL NU MAI CREATI RAZBOI VIRUS PSD UCIGAS
3
2
Anulati pensiile speciale si nesimtite. Nu mai asteptati. Faceti dreptate. Alegatorii va cer acest lucru.
5
2
Comunisti nemernici ce uzeaza de naivitatea si credulitatea oamenilor.
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108