REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ciolacu: Vom face un Comitet Executiv şi împreună cu colegii mei o să anunţăm data Congresului

Ciolacu: Vom face un Comitet Executiv şi împreună cu colegii mei o să anunţăm data Congresului

Replica API 4 iunie 2020 | 00:00 990

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că, în această săptămână, va avea întâlniri cu mai multe filiale ale partidului, după care va fi convocat un Comitet Executiv Naţional la care se va stabili data Congresului formaţiunii.

Marcel Ciolacu

"Săptămâna aceasta mai am două întâlniri, împreună cu domnul Stănescu, una la Constanţa, cu Dobrogea şi cu sudul ţării, şi una la Craiova, cu Oltenia, sunt ferm convins că vom face un Comitet Executiv şi, împreună cu colegii mei, o să anunţăm data Congresului", a precizat Ciolacu, la Palatul Parlamentului, scrie Agerpres.

Întrebat dacă Sorin Grindeanu va face parte din echipa sa, Ciolacu a răspuns: "Domnul Grindeanu a primit o invitaţie de a face parte din echipa PSD. Nu am primit răspuns. Presupun că o să îl primim la Congres".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai belito.Sula te mai alege.
0
0
Taiati odata pensiile speciale si toate celelalte indemnizatii date aiurea revolutionarilor, deportatilor, sportivilor, etc. Nu o mai lungiti atata. Veti ramane fara electorat. Taiati salariile si pensiile foarte mari. Plafonati tarifele notarilor, avocatilor, arhitectilor, cadastristilor care in prezent pur si simplu ne jefuiesc.
0
0
Liviu prostu tatal nostru
1
0
Doamne, cun e posibil ca cel mai mare partid sa aibe in fruntea lui un asemenea ....... . Cei din piata chiliei ar fi mult mai potriviti. Numai cand il vezi te apuca sila si iti vine sa fugi. Oare miroase?
3
1
Cerem anularea pensiilor speciale, anularea indemnizatiilor revolutionarilor, deportatilor, etc., plafonarea salariilor nete la 5.000 de lei si a pensiilor la 4.000 lei.
5
0
Dar un comitet care sa va judece si sa va condamne la moarte pentru 30 de ani de MIZERII nu vreti sa facem ?????
5
1
Inca nu ati facut un Comitet Executiv ?! Vai de voi, INTERIMARILOR !! Toata ziua LATRATI, promiteti, va impaunati,... hotilor si penalilor, DISTRUGATORILOR, incapabililor.... Sunteti multi si incompeteti. Problema este, ca PAPATI foarte multi bani de la buget, fara sa produceti nimic. A, da: haos, mult haos si dezbinare!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108