REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Cioloş: Demisia lui Moga, primul gest de decenţă şi normalitate în Guvernul Dăncilă

Cioloş: Demisia lui Moga, primul gest de decenţă şi normalitate în Guvernul Dăncilă

Replica API 31 iulie 2019 | 01:57 478

Dacian Cioloş

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a apreciat marţi că demisia lui Nicolae Moga din fruntea Ministerului Afacerilor Interne reprezintă primul gest de decenţă şi normalitate în Guvernul condus de Viorica Dăncilă.

"Demisia lui Nicolae Moga din fruntea Ministerului Afacerilor Interne e primul gest de decenţă şi normalitate în Guvernul condus de Viorica Dăncilă. Aştept acum din partea PSD, dar şi din partea preşedintelui Klaus Iohannis, ca în fruntea acestui minister să fie numit un profesionist, un om cu capacitate intelectuală şi experienţă profesională care să înţeleagă ce e de făcut şi să acţioneze în consecinţă. Această instituţie a fost condusă prea mult timp de oameni care s-au remarcat doar prin relaţiile de colaborare şi supunere, cu capul plecat, în faţa baronilor şi a grupurilor de interese", a scris fostul prim-ministru, într-o postare pe Facebook.

Nicolae Moga a anunţat, marţi, că a demisionat din funcţia de ministru al Afacerilor Interne.

"În urma discuţiei pe care am avut-o în această dimineaţă cu primul ministru al României, Viorica Dăncilă, am decis să mă retrag din funcţia de ministru al Afacerilor Interne. Am luat această hotărâre pentru a salva o parte din prestigiul puternic afectat în urma unei activităţii deficitare a unor angajaţi ai săi care au fost destituiţi sau urmează să fie sancţionaţi", a declarat Nicolae Moga la Palatul Victoria. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Decenta la Moga, hai sa fim seriosi. Mai degraba vorbim de puturosenie, nesimtire, incapacitate de a lega o fraza coerenta si decenta, carente grave in educatie......
2
2
Si cacatul asta, cu urme de varsat pe mutra, de ce se baga in seama? El a fost prim ministru o perioada mai lunga de 6 zile. Ce a facut? Ce realizari a avut? Penibilul dracului!
7
2
Nici tu,Ciolos,nu esti bun pentru postul pe care-l pretinzi. Ca sa nu-ti dai demisia de undeva,mai onorabil este sa lasi lumea in pace si sa nu te cateri unde deranjezi.
6
2
Premierul Zero se baga in seama ca musca in cacat. Mars hastagist nemernic. Vezi ca ye asteapta Macron sa-i apeli chilotii cu limba
5
3
Decenta pe naiba, l-a doborat programul se pare, pentru el ziua de luru incepand la 15, dupa o portie sanatoasa de ciorba de potroace. Sa nu mai zic ca transpira abundent cand incearca sa lege o fraza cu adevarat coerenta si lipsita de vulgaritati. Daca uramatorul nominalizat o sa fie senatorul cu nume de claxon....imi scapa numele acum, ala cu freza a la Bob Dylan, am sarit din lac in put.
6
3
Slutule! Tu ce treaba ai aici? vrei din nou in frunte?
7
2
Daca i pui o palarie si il imbraci in dungi zici ca e Freddie Kruger
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212