REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

CIRC IEFTIN. MITINGUL lui Vrabie în faţa Prefecturii S-A FÂSÂIT!

CIRC IEFTIN. MITINGUL lui Vrabie în faţa Prefecturii S-A FÂSÂIT!

Replica API 6 noiembrie 2018 | 00:16 403

Acţiunea de pichetare a Prefecturii Constanţa, anunţată de primarul Medgidiei, Valentin Vrabie, s-a dovedit a fi un mare fâs! Câteva zeci de persoane s-au aflat în cursul zilei de luni alături de Vrabie, mulţi dintre ei angajaţi ai Primăriei Medgidia (din cadrul Clubului Sportiv, de la Poliţia Locală), sosiţi cu maşinile instituţiei!

Ceea ce se dorea a fi o demonstraţie de forţă şi o solicitare expresă de organizare a unui referendum pentru dizolvarea Consiliului Local Medgidia, care chipurile ar bloca proiectele, s-a transformat într-o discuţie între prefectul Dan Jeacă şi primarul Valentin Vrabie. După întrevderea celor doi, primarul Vrabie s-a retras cu oameni cu tot, nu înainte de a avea unn discurs împăciuitor pe care nu l-a înteles nimeni! Probabil că nu îl ajuta în demersul său nici prezenţa scăzută a celor care i s-au alăturat la protest. Circul pus la cale de Vrabie în faţa Prefecturii nu are nici justificarea că aleşii locali nu îi votează proiectele, de vreme ce, de câteva şedinţe încoace, aceştia... chiar îi validează propunerile! Prin urmare, cine plăteşte transportul angajaţilor primăriei, în timpul programuui, la Prefectură?

Întrunirea Jeacă-Vrabie a fost una normală, aşa cum se procedează în cazul protestelor: reprezentantul Guvernului în teritoriu trebuie să asculte doleanţele celor care pichetează. Totodată, Prefectura a emis un comunicat prin care a explicat că procedura de iniţiere a referndumului "nu poate fi iniţiată atâta timp cât lista susţinătoilor este incorectă".

Vezi şi:

Referendumul cerut de primarul Vrabie la Medgidia: MORȚI și date inexacte în lista de semnături

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu tin cu nimeni.nu imi place politica dar totusi nu suntem chiar atat de prosti ma frate.Iordache ce plm a facut???NIMIC.ZERO.nu a miscat o frunza de pe trotuare.Ne am rupt masinile ani de zile pe rahaturile de strazi pe care le aveam.mai mare rusinea.Acum parca altfel mergi..o fi Vrabie hot,analfabet,betiv,dar voi ati vazut ca in parcuri avem pungi menajere in cosurile de gunoi?care apropo si alea sunt noi.vad in spatele blocurilor cum vin si matura o data pe sapt si strang gunoiul din cosuri.avem in sfarsit strazi asfaltate,incet incet parca ne civilizam si noi.sa spunem macar ms pt atat
1
0
Toate mitingurile la voi sunt un fas ptr ca ziarul vostru este un fas
1
1
vrabie a asfaltat ceva strazi asa cum a putut , iorache cu gasca actuala de hoti care sunt impotriva lui vrabie nu au facut nimic, doar 2-3 alei intre blocuri si prelungirea spre canal unde sta butnaru ca aia era baza!
1
1
Astia care ati comentat mai jos,majoritatea mesajelor scrise sub nume diferite sunt sigur ca sunt scrise de aceeasi persoana. Si daca ma mai strofoc putin pot sa si ghicesc cine le a scris. Ma dar zici ca Vrabie e Iuda si restul sunt Iisus si apostolii,adica prefectura si consiliul local. Ce dracu,jumatate de Medgidia este a lui Butnaru,chiar mai bine de jumatate. Toti alearga dupa ciolan,nehalitii dracu. Prostii muncesc si ei isi plimba copii prin mertzane si biemveuri si etc. Eu muncesc de la 18 ani si conduc o masina de 2500 euro si mai si platesc taxele.tata de ce n ai furat si tu ???
4
3
Care este mitingul cel mare bai betivule? Ca ai venit cu 50 la miting? Unde sunt miile de oameni care te sustin?? Au venit angajatii primariei si angajatii fimelor tale. Atat. Rusine bai mincinosule, la puscarie
4
3
PINOCCHIO!!!
5
2
Vrabie, erou? Vai mama lui! Medgidiotii - parca asa le zice...-, au luat o teapa de zile mari. Au crezut ca Vrabie e insusi Mesia, ca va curge lapte si miere pe toate strazile orasului, inclusiv pe Ulmilor...
9
6
Vrabie este un erou a dat la muie lui psd mazare si constantinescu bravo lui
11
8
Replica, nu va mai da asta sponsorizari? Articol 100% tendentios. Dar este normal pentru ca este un meeting impotriva indragitilui vostru sponsor Stroe nu?
12
5
Si cu Jandarmii a facut acelasi circ ordinar! Oare cine mai urmeaza la balacareala?
10
2
Vrabie fost PSD.ALDE,PNL ,partidul lui Ponta etc e independent?Spagi ?
11
3
spuneti ceva si de handicapatul meu
1
0
Masa si dansul cine il plateste ?
12
5
Pai ce stie sa faca acest infect de om decat circ un padurar sligoi
12
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108