REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Cîţu: În cel mai scurt timp voi înainta Parlamentului lista Guvernului şi a programului de guvernare

Cîţu: În cel mai scurt timp voi înainta Parlamentului lista Guvernului şi a programului de guvernare

Replica API 26 februarie 2020 | 00:00 262

Florin Cîţu, foto capital.ro

Premierul desemnat, Florin Cîţu, a declarat că în cel mai scurt timp va prezenta Parlamentului lista Guvernului şi a programului de guvernare şi şi-a exprimat speranţa că PSD "nu va mai tergiversa" procedurile de învestire.

"Este o propunere care mă onorează şi care mă încarcă de responsabilitate, iar în baza acestei desemnări voi avea discuţii cu partenerii parlamentari pentru constituirea unei majorităţi şi împreună cu Ludovic Orban voi agrea un calendar al negocierilor. (...) Desemnarea mea este o garanţie a continuităţii în guvernarea PNL, dar şi a orientării strategice a partidului pentru depesedizarea României. În cel mai scurt timp voi înainta Parlamentului lista Guvernului şi a programului de guvernare şi sper că de data aceasta PSD nu va mai tergiversa calendarul", a declarat Florin Cîţu, miercuri, la Palatul Victoria, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de cand nu s a mai tuns , ras si frezat baiatu pare ca seamana cu ...nespalatu!
2
0
program de batut joc la adresa romanilor
6
0
se observa foarte usor ce vor penele minoritare si inclusiv nespalatul asta. Cand vorbesc de depesedizare cer sa fie picati la examen. Sa le amintim ca pentru a forma un guvern au nevoie de pesede care sunt majoritari. Asa ca ei trebuie sa le cerseasca votul nu sa i jigneasca. Trebuie sa recunoastem ca singura solutie este ca presedintele sa desemneze ca potential prim ministru un om din majoritatea parlamentara care acum este stransa in jurul psd. Restul de manevre penele duc la lipsa cvorumului si implicit la prelungirea crizei politice.
7
0
Mars de aici
10
1
Balbaitul asta spunea acum cateva saptamani ca prioritatea lui nu este sanatatea sau educatia ci sa ajute privatii. Dupa mintea lui multinationalele si bancile...cred
12
0
Pai tu te astepti sa te ajute psd? Pai i-ati muit pana n-ati mai putut si acum a venit randul sa fiti muiti. Va kkti pe voi ca aveti majoritate cand ati dat jos guvernul psd si acum ce vreti? Frustrati de serviciu.
11
0
Inainteaza lista dupa ce mai tragi o liniuta. Mortii matii de drogat.
15
1
Fata de premier. Sa se tunda si sa se spele la par
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108