REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

City Park Mall a plantat copaci în Parcul Tăbăcăriei

City Park Mall a plantat copaci în Parcul Tăbăcăriei

Replica API 18 noiembrie 2015 | 00:00 397

Campanie de apropiere faţă de constănţeni

Campanie de apropiere faţă de constănţeni

City Park Mall a organizat, ieri, o acţiune de plantare copaci, în Parcul Tăbăcăriei. Acţiunea a respectat atât normele legislative şi directivele autorităţilor locale, cât şi angajamentul luat de NEPI faţă de constănţeni la achiziţia mall-ului. Astfel, pentru a conserva caracteristicile ecosistemului, City Park Mall a plantat doar speciile de arbori şi arbuşti pentru care Primăria municipiului Constanţa şi-a dat acordul. Cei 60 de arbori, plantaţi în regim de compensare, aparţin unor specii precum cedru argintiu, mesteacăn, castan, pin negru, cununiţa aurie şi diverse sortimente de prun. Plantarea lor a avut loc cu ajutorul unor echipe specializate, astfel încât prinderea puieţilor să fie una cât mai bună.

„Povestea, în mare, este următoarea: pe suprafaţa fostei parcări City Park, acolo unde avem şantierul pentru extensie, existau un număr de 10 arbori care au fost înlăturaţi în momentul demarării construcţiei. Pentru a compensa toate efectele asupra mediului se recomandă un număr mult mai mare de arbori plantaţi în loc”, a declarat Luiza Leseschi, marketing specialist al City Park Mall. Primăria municipiului Constanţa s-a asigurat atât de măsurători, cât şi de respectarea procedurilor de plantare pe spaţiul public, la acţiunea de plantare desfăşurată pe suprafaţa cuprinsă între strada Soveja, Lacul Tăbăcăriei şi Şcoala de Înot „Gheorghe Oancea”.

„Parcul Tăbăcăriei este important pentru noi toţi, de aceea ne concentrăm eforturile pentru a susţine reabilitarea sa, astfel încât această zonă din oraş să redevină destinaţia preferată a constănţenilor pentru relaxare şi petrecere a timpului liber”, a declarat Alin Burlacu, shopping center director, City Park Mall.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108