REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CJC a decis: Direcţia Judeţeană de Distribuţie şi Exploatare a Filmelor a fost desfiinţată!

CJC a decis: Direcţia Judeţeană de Distribuţie şi Exploatare a Filmelor a fost desfiinţată!

Replica API 12 mai 2016 | 00:07 353

Ce lovitură!

Ce lovitură!

George Farauanu

Soarta Direcţiei Judeţene de Distribuţie şi Exploatare a Filmelor a fost decisă! Aceasta va fi absorbită de către Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”. „Noi am făcut o analiză a activităţilor şi am constatat că nu este necesar să avem o Direcţie a Filmului în cadrul Consiliului Judeţean. Este suficient un birou, un compartiment. Nu a avut o activitate laborioasă ca să necesite o direcţie. Centrul va fi gata la sfârşitul lunii iunie”, a menţionat Cristinel Dragomir.

Proiectul însă nu a fost pe placul tuturor celor prezenţi. George Farauanu, reprezentantul Asociaţiei Studenţilor, a ţinut să intervină şi să îi ceară, în mod direct, iniţiatorului acestui proiect de hotărâre, lui Cristinel Dragomir, să îl retragă de pe ordinea de zi. “Această direcţie are în desfăşurare proiectul Centrului de Tineret Jean Constantin. Este posibil ca tineretul să nu mai aibă acces la acest centru.”, s-a revoltat George Farauanu. Lucru contestat de Dragomir! ‘’Eu ca iniţiator nu retrag proiectul. E o propunere pe care o supun aprobării. Mergeţi acasă să vă faceţi temele. Mi se pare nepoliticos să veniţi aici să spuneţi acest lucru.’’, a susţinut Dragomir. Vizibil deranjat de atitudinea tânărului, Dragomir a ţinut să precizeze că acesta nu a acţionat într-un mod civilizat. “Mie mi se pare de bun simţ să contactezi instituţia respectivă să îi transmiţi ceva şi dacă vrei rezolvi ceva, să vii la dialog. Avem o procedură şi noi aici, nu am inters niciodată nimănui să vorbească în plenul Consiliului Judeţean. Eu, personal, consider că a fost total nepregătit şi nu a transmis nici un mesaj. Dar e liber să o facă.”, a adăugat Dragomir.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108