REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Claudiu Palaz este sufletist! Vrea să 'ADOPTE' o cămăruță de lângă SEDIU

Claudiu Palaz este sufletist! Vrea să 'ADOPTE' o cămăruță de lângă SEDIU

Replica API 27 august 2020 | 00:00 2351

Claudiu Palaz dorește să-și extindă sediul de campanie de pe strada Sulmona cu încă o cameră. În acest sens, pe ordinea de zi a fost introdus și un proiect de hotărâre ce prevede acest demers.

Pe ordinea de zi din ședința de Consiliul Local Municipal ce va avea loc la sfârșitul acestei luni se află și un proiect ce prevede extinderea spațiului situate în strada Sulmona numărul 17. Mai exact, Claudiu Palaz, a făcut demersurile necesare către RAEDPP Constanța pentru a primi și anexa de lângă sediul său de campanie.

Dacă proiectul va fi votat de consilierii locali,Primăria va aproba extinderea spaţiului cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă situat în Constanţa, strada Sulmona numărul 17, deţinut de Partidul Mişcarea Populară - Organizaţia Judeţeană Constanţa, cu suprafaţa utilă de 23,75 mp şi teren-curte în suprafaţă de 0,42 mp. Mai apoi, compartimentul de relaţii al Consiliului Local şi Administraţia Locală, va comunica prezenta hotărâre Regiei Autonome "Exploatarea Domeniului Public şi Privat" Constanţa, în vederea aducerii la îndeplinire şi spre ştiinţă Instituţiei Prefectului Judeţului Constanţa.

Anexa, situată lângă sediul de campanie

Contactat fiind în legătură cu acest subiect, Claudiu Palaz a declarat faptul că a făcut demersuri pentru acest spațiu din pricina fasptului că era o simplă anexă și nu putea fi oferită cuiva, separat. „Este o cameră lângă sediu și este foarte mică. A luat-o noi că nu au cum să o repare. Așa este împărțită clădirea. Construcția clădirii nu făcea posibil să fie luată separat. E o cameră, o anexă, în continuarea spațiului nostru” a declarat Claudiu Palaz.

Solicitarea făcută de Palaz către administrația locală

„Subscrisa, Partidul Mişcarea Populară Constanţa, cu sediul in Constanţa, bulevardul Mamaia numărul 213, referitor la cererea noastră anterioară inregistrată la RAEDPP sub nr. 20679/20.12.2019 privind repartizarea unui spaţiu cu destinaţia de sediu partid politic, vă solicităm prin prezenta să ne repartizaţi şi anexa aferentă spaţiului din strada Sulmona numărul 17. Preşedinte PMP Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz”.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce dracu' o sa faceti voi dupa campania asta? Ca la ce incasari aveti, maxim in Decembrie se termina banii...
0
0
Raspunsul ofical la solicitarea dumneavoastra: BEEEHEEE !
2
0
RAEDPP tre sa fie pe bani adevarati. Cine vrea in Centru tre sa merite locul, fie pentru merite aduse in serviciul Constantei, fie pe bani grei si adevarati. Nu sa cerseasca sau sa combine moka sau spaga. Pentru nevoiasi, niste sociale civilizate la margine. E mai mult decat decent. Palaz va avea mereu un suflet mare pentru o imobiliara oricat de mica.
4
0
Cind iti iese ca vrem sal vedem
4
0
In loc sa dati spatiile RAEDPP oamenilor nevoias, care nu au locuinta,il imbuibati pe vesnicul candidat Palaz, sa mai prinda si el un 5% , sa se agate de ciolan!! E plin de bani, sa puna mana sa.si inchirieze spatii pt partidul din care face parte!!
5
1
Da face o felatie de toata lauda,cred ca asa la cucerit si pe Stoie.Neam de sugaci
6
0
Zdreanta asta de palaz e sluga lui Stroe
10
1
PMP la Constanta este anexa PSD, nu ceia ce este in restul tarii.
13
1
Palaz va primi o camaruta la Poarta alba repartizata de instanta nu de RAEDPP
11
1
Palaz cere, Palaz ia, Palaz a luat, Palaz are. Cam astea sunt cuvintele pe care le auzi si le citesti. Nu-i dam si muie la vot acestui pitic infect? Hai sa o facem de data asta si sa-i aratam ca poate sa ia si muie. Sa fie si o data bucuria noastra
14
1
in peninsula a demolat curtea unor vecini ca sa isi faca el strada ptr vila luata abuziv prin retrocedare fuctiva dand afara 2 familii de chiriasi. Un nemernic impostor si infractor. Si inca nu am uitat de terenul de la Agigea. Dar va veni si vremea sa plateasca...
14
0
Asta este desteptul ala care nu stie sa scrie dividende? Ala care isi scris numele pe masinile prefecturii? Sau ala pe care il amendau jandarmii ca bu respecta legea? Acum vrea la ciolan???
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108