REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Cleopatra Stratan, decolteu amețitor în cea mai decupată rochie

Cleopatra Stratan, decolteu amețitor în cea mai decupată rochie

Replica API 17 decembrie 2019 | 16:20 620

Cleopatra Stratan

Foto: Instagram

Asemenea vedetelor Disney care au jucat în seriale pentru copii, se pare că și Cleopatra face orice în ultima perioadă pentru a scăpa de imaginea de fetiță cuminte și inocentă care a fost asociată cu numele ei în toți acești ani, încă de când a scos melodia „Ghiță”, cu care a intrat la inimile tuturor. Iat-o într-o ipostază matură, îmbrăcată ca o adevărată femeie, așa cum singură anunță!

În ultima perioadă, Cleopatra Stratan, fetița de odinioară de cânta „Ghiță”, a tot cochetat cu ținute și look-uri mai îndrăznețe, demonstrându-le admiratorilor ei că a crescut și s-a maturizat. Fiica lui Pavel Stratan a împlinit recent 17 ani și nu mai dorește să fie asociată cu mititica din clipurile sale vechi, care cânta despre iubiri pe care nici nu le experimentase în realitate.

Cireașa de pe tort a fost reprezentată însă de ultima postare a Cleopatrei, care și-a umit admiratorii cu o ipostază pe care aceștia nu au mai văzut-o niciodată. Fiica lui Pavel Stratan s-a pozat sexy, într-o rochie extrem de decoltată și decupată pe un picior, cu sânii la vedere. Se pare că artista demonstrează încă o dată cât de mult a schimbat-o pubertatea, având în vedere că urmăritorii acesteia din mediul virtual i-au mărturisit că nici măcar nu au recunoscut-o în fotografie.

Foto: Instagram

„Doamne, ce au trecut anii..parcă acum cântai „Ghiță” și îi puneam melodia băiețelului meu mereu atunci. Și îmi doream și eu să am o fetiță. Și uită-te la tine acum, că nici măcar nu te-am recunoscut. Asta înseamnă că noi am îmbătrânit”, „Wow, shimbări radicale”, „Nici măcar nu te-am recunoscut, atât de mult ai crescut!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Ipostaza îndrăneață este nouă pentru Cleopatra, care pare că vrea să experimenteze din ce în ce mai tare cu diverse stiluri vestimentare, descoperindu-și, în același timp, feminintatea și sexualitatea.

„Pentru că sunt femeie”, a fost comentariul Cleopatrei care a însoțit imaginea cu care i-a lăsat muți pe fanii ei. Scurt și la obiect, Cleopatra a anunțat că nu mai este, de acum, o fetiță, ci s-a autoproclamat o femeie în toată regula, care alege să poarte rochii decoltate și tocuri înalte. Tânăra spune însă că tatăl ei nu se supară pentru aceste „apariții”.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Arata chiar bine domnisoara!! Nu inteleg ce laptareasa si-ar dori Gogu?!
0
0
Domnitelor, nu va certati, ca daca o gasiti in camera voastra, seara, nu o veti da pe usa afara!!
1
1
Daca tie iti plac baloanele este problema ta!
3
3
Asta este mai plata decat apa. Ce decolteu? Sa ramana in banca ei, macar pana devine majora, proasta dracului!
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212