REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

CLUBURILE pentru PENSIONARI, ale lui MAZĂRE, ajung ISTORIE! PRIVAȚII și-au dat în CHIRIE SPAȚIILE

CLUBURILE pentru PENSIONARI, ale lui MAZĂRE, ajung ISTORIE! PRIVAȚII și-au dat în CHIRIE SPAȚIILE

Replica API 28 iunie 2021 | 12:05 3234

Cluburile pentru pensionari închise din pricina pandemiei de coronavirus acum au fost date spre închiriere de către deținătorii de drept ai spațiilor. De ce s-a ajuns aici? Pentru a nu se mai plăti chiriile pe perioada pandemiei, municipalitatea a luat decizia de a renunța la aceste cluburi. Vor rămâne însă cele deschise din parcurile constănțene. Cluburile au fost înființate de Primărie pe vremea lui Radu Mazăre. De-a lungul anilor, cluburile au găzduit celebrele pachete cu pui congelați și alte alimente destinate celor sărmani. Vara se închideau, pensionarii mutându-se în cluburile de vară, aflate în parcurile din Constanța.

La începutul pandemiei de coronavirus, printre toate instituțiile publice, operatorii fie ei publici sau private, au fost închise și cluburile pensionarilor. Acum, că incidența este tot mai aproape de zero, vârstnicii merg pe la ușile cluburilor și se tot întreabă de ce nu se mai deschid odată sau… „unde s-a mutat clubul?”. De ce această întrebare? Ei bine, ar trebui să-și ia adio, dacă nu au făcut-o deja, de la vechile Cluburi pentru Pensionari pentru că ele nu vor mai exista. Încet, încet, unul câte unul a fost dat spre închiriere înspre alte scopuri decât cel avut de ani de zile.

Ce s-a întâmplat mai exact?

Răspunsul vine de la Direcția Generală de Asistență Socială. „Cluburile de iarnă au fost închiriate de la diverși agenți economici. Din cauza măsurilor din starea de alertă, acestea nu au mai funcționat și s-a hotărât renunțarea la ele pentru a nu mai plăti chirii inutil, fără a beneficia cineva de aceste spații”, ne-a declarat Luminița Lare, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța.

Cluburile din parcuri rămân deschise

De precizat este faptul că acele cluburi din parcurile constănțene, precum cel de la Gară, cel de la Tomis 2, vor rămâne deschise pentru public.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
RIP cluburile si toti pensionarii comunisti din cluburi.
1
0
Foarte bine ca s-au desfiintat. Ce-i aia club al pensionarilor? In Occident nu exista asa ceva. Taica-miu, D-zeu sa-l ierte nici n-a vrut sa auda. Viziona filme si citea beletristica. Asta tb sa faca pensionarii nostrii.
6
1
Cica a castigat ala la Magnum, dar el juca cu 120 lei mana... Pai si cat a pierdut ala la viata lui?
7
2
Mare BOU MAI ESTI.....ASTIA NU DAU ,ASTIA NE IAU.nu ai realizat pana acum?
3
4
hai ca nu va mai voteaza nimeni acum
10
9
Si aceste cluburi ale pensionarilor au facut parte din masinaria sofisticata de mita electorale dezvoltata de PSD pana in cele mai mici detalii.Chiar daca PNL s-a sinucis cu aceasta ocazie ,CAVALERII MITEI si ai FURTULUI din banul public,PSD,vor avea mult de muncit pana isi va reface masinaria de furat voturi.Huooo, PSD ! ..Dati pensii decente pensionarilor si servicii medicale civilizate ,NU MITA si nici PUI CONGELATI !
27
10
Atunci sa fie demolate
15
3
Sa va dea Citu ulei,zahar si muiu in loc de puiu...Votati pnl sa aveti pensii frumoase si alocatii destepte!
15
15
mocangeala pentru vot .la club unde nu mai sunt bolnavi si beau cafele fara nume pe banii nostri
23
6
tarii, pt 2l de ulei au votat fara numar PSD
34
14
Pentru copii mumu, ei nu voteaza
35
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468