REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

COCALARII au dat NĂVALĂ pe o PLAJĂ din CONSTANȚA!

COCALARII au dat NĂVALĂ pe o PLAJĂ din CONSTANȚA!

Replica API 24 iulie 2020 | 00:00 9635

Câteva exemplare de cocalarus extremus au hotărât, printr-o extorsiune a minții, că plaja din Santa Maria Bay este tocmai bună pentru a fi folosită drept coș de gunoi pentru berile ingurgitate de aceștia. Obișnuiți probabil cu serviciile din Maldives au Bali cei trei șmecherași s-au gândit ca berile vor sta mai bine reci dacă le îngroapă în nisip. Doar 30. Pe care le-au dat pe gât imediat.

Fără să țină cont și de celelalte persoane de pe plajă, cei trei sunt mândri de fapta lor herculeană, țigările din colțul gurii reîntregind acest peisaj absurd. Însă, în scurt timp, cei trei au dat pe gât licoarea magică.

Aflați deja sub influența băuturilor alcoolice, cei trei indivizi s-au luptat cu încă 30 de beri, după care au decis să facă pe înecații, să vadă cum reacționează turiștii. ”Stăteau cu fețele în apă și plateau, după care se ridicau și vorbeau între ei: ăștia nu intervin, mă. Putem să murim aici și tot nu ne vede nimeni. Hai să mai încercăm. La un moment dat chiar mă gândeam că s-au înecat”, au spus niște turiști aflați pe plajă.

În cele din urmă, amețiți bine, cei trei crai de la răsărit au plecat, legănându-se de pe un picior pe altul.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Abe ghit be bre.......Se moare 18.5 copii d-ai mei da foame.Pupatas pitpalacu tau ala facator da minune,
1
0
ce jeguri de tarani tigani tatuati jegosi barbosi,rapanosi si scirbosi!la prasila cu taranii astia!
9
1
CIORILE PESEDISTE ale CLANULUI MAZARE-PORCstantinescu-STRUTinsky !!!
11
1
In Maldive sunt musulmani deci accesul la alcool este foarte limitat si resorturile stai linistit ca 1 bere cu alcool este extrem de scumpa si accesul in acele resorturi este destul de costisitor, asa ca nu pune tari despre care nu ai idee si doar suna frumos.
5
0
Foarte tare
3
1
sunt romi din rominia
7
1
astia sunt niste tarani obositi ,se pare ca sunt pentru prima data la mare
10
2
Astia nu-s cocalari, sunt indienii din Piata Chiliei, fratele lui Ersin Nas Stramb, si inca 2 agarici!
11
2
ratatii astia sunt cocalari???
9
2
Societatea romaneasca se confrunta cu o grava problema:lipsa educatiei Cei cu bun-simt au devenit exceptia,nu regula!! Se scuipa pe jos,lucru facut chiar si de cei in varsta ,se sufla nasul pe trotuar,seara se sta in fata blocului cu bautura in nas si se vorbeste zgomotos pana dupa miezul noptii !Si lista e lunga ,nu sunt mari sperante ca generatiile urmatoare vor veni cu ceva bun la capitolul educatie!
17
1
problema nu sunt astia, problema sunt toti retardatii care fac drifturi noaptea pe acolo, care lasa in urma lor o mizerie de nedescris ca asa fac la ei in casa, arunca totul pe jos! Si politia nu face nimic! Fereasca Dumnezeu de vreun accident la ce mod se circula noaptea pe acolo.Pacat de zona, o strica idiotii astia si pe asta
14
3
Marea problema este ca, mare parte din populatie este needucata, de la educatia rutiera pana la toate subdiviziunile bunului simt. Pe sosele apar cocalari care cred ca daca au bmw sau porche, merita respect si in consecinta nu semnalizeaza, nu ofera prioritate, ce sa mai spunem de centura sau altele. E o problema destul de serioasa cu specia asta retardati. Cumva ar trebui sa se rezolve problema educatiei, urgent.
21
2
De unde stiti ca nu erau de prin partea locului? Cocalarimea se manifesta in toata tara sub diverse forme si la toate nivelurile societatii,nu mai are un anume specific zonal sau etnic.
14
0
Probabil sunt pe vouchere de la stat si de restu banilor au bagat bere de la alimentara...ca e mai eftin ca fraieri de la beach bar
23
9
Se mai distreaza omul
4
23
pai si unde vreti sa dea navala doar plajele din constanta sunt raiul lor doar nu credeti ca li se permite sas ceva in grecia sau bulgaria
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108