REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Codrin Ștefănescu a răbufnit: 'E praf totul și va ieși mare scandal'

Codrin Ștefănescu a răbufnit: 'E praf totul și va ieși mare scandal'

Replica API 14 septembrie 2020 | 00:00 1795

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a răbufnit luni pe Facebook, mărturisind că nu a mai văzut un „asemenea haos și bătaie de joc” în viața lui în prima zi de școală. El avertizează și că va ieși „mare scandal”.

„Prima zi de școalā. Asemenea haos și bātaie de joc n-am vāzut in viața mea! Dacā cei de la guvern ar fi plātit niște experți in distrugerea pshihicā a unei nații, tot n-ar fi reușit ce au reușit ei! E praf totul și va ieși mare scandal!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Amice :Codrin Minciuna Boicotantul:ma Maimutoi Tolomac si blegoman de ce esti Mincinos in Primul rand cei din Ciuma Galbena de PNL-isti ei au Inventat povestea cu Covid-19 din China si Nu Psd-ul Prostul satului ca Nu ei au Inventat Covid-19 din China ci adevarati Vinovatii sunt cei de Ciuma Galbena de PNL-isti ei au Inventat Covid-19 din China si Nu Psd-ul ca nu are nici'o vina in asta ! Si nu mai Minti cu Nerusinare mai Maimutoi Tolomac si blegoman! Si nu mai aduce acuzati aiurea catre Psd-ul ca Nu are Nici o vina in asta!Adevarati Vinovatii este cei din Ciuma Galbena de PNL-isti! Shut up!
2
6
Asta cat a stat pe langa vadim a prins totul din zbor...e pregatit clar sa-i ia locul...sa-si faca partid si asa la PSD este pe faras...noul partid Romania mare filiala olteneasca ....medicamente...
10
0
For a Codrin. Suntem cu tine.
3
4
CODRIN HAOSUL SI PERTURBARILE PSIHICE SI SPECTACOLUL CU MOOTIUNI DE CENZURA PE CARE LA INITIAT IZBUCNITUL VOSTRU PRESEDINTE AL PSD MARCEL CIOLACU ATACATUL CARE IMPREUNA CU TOATA SUITA PSD ATI BLOCAT PRIN MINTILE VOASTRE DIABOLICE ACTIVATATILE GUVERNULUI PNL ATI ATENTAT LA SANATATEA POPORULUI SI IN STAREA DE URGENTA CAUTIND IN FEL SI CHIP SA INTRATI IAR GUVERNARE NELASIND PE ACTUALUL GUVERN SA DUCA PINA LA BUN SFIRSIT ATRIBUTIILE DE RESPONSABILIZARE FATA DE INSTITUTIILE DE SANATATE SPITALICEASCA SI POPORUL INFECTAT CU COVID 19 DECI HAOSUL ESTE CREAT DE VOI PSD GRUPUL TERORII NU MAI MINTITI. PSD
13
11
vai mama voastra daca , prin absurd, erati voi analfabetii la guvernare
20
14
Muie cu cacat, cap de pwla. O s-o sugeti toti de mana PSDistilor!
24
10
idiotul asta mai exista?
24
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108