REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Codrin Ștefănescu anunță un plan BOMBĂ: mișcarea Vioricăi Dăncilă, după ce Iohannis a refuzat miniștrii PSD

Codrin Ștefănescu anunță un plan BOMBĂ: mișcarea Vioricăi Dăncilă, după ce Iohannis a refuzat miniștrii PSD

Replica API 5 ianuarie 2019 | 03:52 477

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat că premierul Viorica Dăncilă are mai multe opțiuni, după ce președintele Klaus Iohannis a refuzat numirile Olguței Vasilescu la Dezvoltare și a lui Mircea Drăghici la Transporturi. Ștefănescu a explicat că Dăncilă poate lua inclusiv decizia de a nu nominaliza niciun ministru interimar la cele două ministere.

”Doamna premier Dăncilă are mai multe opțiuni. Ea poate decide să nu numească niciun ministru interimar la cele două ministere, pentru că fiecare ministru are deja în administrare un portofoliu la nivel european. Se poate lua și această decizie. Domnul Iohannis va lăsa să se prăbușească propria țară! Nu ne imaginam niciodată să avem așa o calamitate de președinte! De ce a jurat el? A jurat că va respecta legile țării, că va munci pentru România (...) El acționează împotriva României, cu fiecare decizie irațională el acționează împotriva propriei națiuni.”, a declarat Codrin Ștefănescu, la Antena 3, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
karikatura psd-ista Bai, omule! Esti prost ca noaptea. NIMIC nu sti! ' Reati ai drakului de HOTI care-i iindopati pe toti GOLANII psd cu pensii speciale care de fapt este hotie, furaciune pe fata din banii tuturor romanilor care se spetesc cu munca si platesc sute de taxe si impozite ca sa-i mancati voi niste PARAZITI PENALI..pentru ,,ca putem" ,,si-asa vrem noi..". Ce-o s-o vo mai luati si voi, mai rau ca CEAUSESCU pe care tot cozi de totor ca DRACnea si securistul turnator voiculescu l-au executat.
1
0
sa - mi bag pula in gura ta de criminal odios , futu-ti mortii ma - tii si nevasta aia vagaboanda !
0
5
gata de astazi sug izmenele la mosi si torpezii la babe poate asa ma vindec de prostie ,ca tot scriu pe aici ca boul ca doar sunt consecvent !
2
5
tie chiar nu iti este rusine- aceasta individa viorica nu are nimic in comun cu functia pe care o detine. A picat din videle-adusa de puscarias- ptr a-i indeplini nerealizarile. Daca i-ar fi frica de puscarie, si ar trewbui sa-i fie, atunci trebuie sa faca un pas inapoi
7
3
Bai, omule! Esti prost ca noaptea. NIMIC nu sti! ' Reati ai drakului de HOTI care-i iindopati pe toti GOLANII psd cu pensii speciale care de fapt este hotie, furaciune pe fata din banii tuturor romanilor care se spetesc cu munca si platesc sute de taxe si impozite ca sa-i mancati voi niste PARAZITI PENALI..pentru ,,ca putem" ,,si-asa vrem noi..". Ce-o s-o vo mai luati si voi, mai rau ca CEAUSESCU pe care tot cozi de totor ca DRACnea si securistul turnator voiculescu l-au executat.
8
3
Pe ministrii cei vechi nu tot voi i-ati pus? Acum nu sunt buni. Puneti altii, iar dupa doua luni ii schimbati. "Se prabuseste propria tara" din cauza lui Iohanis ?
8
2
Dar tu ce mortii mati ai jurat ...si toti cei ca tine futuva n gura de HOTI ordinari
14
5
daca veorica lui zapacitu numeste numai alte toape din oltenia cine-i divina.iata la transporturi il putea trece pe porcul de stroe care a vandut si rezerva strategica de a apa a romanicii,porcul fiind din dambovita si crescut la tata securitatii,muiepesde
12
8
Sa o numeasca pe mata si familia ta prostu scoliii.
11
3
Tipic PSD,diversiuni si manipulari!De aia nu merge treaba in tara asta de 29 de ani,ca e Iohannis presedinte.Are si Klaus pacatele lui,dar nu tot ce ii pun astia in carca!
16
8
acesti tipi conduc Romania si se cred buricul tarii. Dar ei sufera de invers ca de fapt vina este la ei .
19
7
Iar lingaul asta , uitati va ce fata de clitoris are .
23
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108