REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Codrin Ștefănescu, comentariu la protestele de la DNA: 'A început o REVOLUȚIE, nu putem să ne ducem ca să nu politizăm, e ÎNFIORĂTOR'

Codrin Ștefănescu, comentariu la protestele de la DNA: 'A început o REVOLUȚIE, nu putem să ne ducem ca să nu politizăm, e ÎNFIORĂTOR'

Replica API 18 februarie 2018 | 00:00 199

Aproximativ 30 de persoane protestează, duminică seara, în faţa sediului DNA, cerând demisia procurorului-şef, Laura Codruţa Kovesi. Unii dintre cei prezenţi în faţa sediului DNA au portocale. Manifestanţii au fluiere, steaguri tricolore şi vuvuzele. Ei strigă ”Demisia! Demisia!”, conform stiripesurse.ro.

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, consideră că ce se întâmplă duminică seara, în fața DNA, e, de fapt, o revoluție.

”A început o revoluție, în momentul de față. Toată țara îi aude pe acești oameni. Nu mă duc pentru că se zice că politizăm o astfel de acțiune, e înfiorător. Ne e teamă ca să fim alături de români, acolo unde ne cheamă inima. Ei sunt plătiți pentru asta, își fac treaba, sunt foarte violenți.

Tudorel Toader are toată baza legală să își facă meseria de ministru. Așteptăm să se întâmple un miracol. De aia am spus, tudorel, fă ceva!

Pentru Iohannis totul e un can can, uită că e președintele plătit de noi toți, să fie președintele tuturor românilor, nu al DNA sau al statului paralel. Procurorul general e un umil servitor al doamnei Kovesi, care a ieșit să ne muștruluiască pentru că avem curajul să vorbim, zice că suntem obraznici. E o revoluție online, despre o nouă dictatură.”, a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Codrin Stefanescu e un nebun, asa cum fuse si parintele sau, Vadim.
5
1
Ce bine imi pare ca am lingaii mei mai ales acum la ciclu si sunt plina de smac din vata neschimbata de cateva zile.
3
9
antenisti spurcati cu laturi in loc de creier, vomit pe ei
13
4
Furtuna intr-un pahar cu apa. Ramasag ca nici unul din cei 30 habar nu are de ce se afla in fata sediului DNA? Au mai fost si in fata la Cotroceni...
10
4
seamana cu aia de la cotroceni de anul trecut cand veneau oameni in varsta cu autobuze cu numere de turcia - TR
10
3
Mai "Tudorele fa ceva", ce revolutie a inceput ?! Esti dus cu capul, oricum, arati ca un sobolan oparit. Iati-l si pe Gadea de mana, si el e prins de flama rau, rau de tot....si duceti-va invartindu-va amandoi. Esti jalnic !
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108