REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Codrin Ştefănescu: 'Doamna Birchall de la justitie nu vorbeste in numele PSD! Agenda ei de lucru nu are nicio legāturā cu cea a partidului'

Codrin Ştefănescu: 'Doamna Birchall de la justitie nu vorbeste in numele PSD! Agenda ei de lucru nu are nicio legāturā cu cea a partidului'

Replica API 17 septembrie 2019 | 00:00 278

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, reacţionează la afirmaţiile făcute de ministrul Justiţiei, Ana Birchall, cu privire la funcţionarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie. Ştefănescu susţine că Birchall are o agendă paralelă de cea a PSD.

"Sâ stiti ca doamna Birchall de la justitie nu vorbeste in numele PSD! Agenda ei de lucru nu are nicio legāturā cu cea a partidului. Si nici cu voturile a milioane de români care incā mai sperā ca PSD sā facā dreptate! Si sper ca toatā lumea sā inteleagā asta!", scrie Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Ana Birchall a anunțat, marți, că grupul de lucru interministerial coordonat de minister a ajuns la concluzii preliminare referitoare la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție, precizând că ”sunt două concluzii și niciuna nu susține funcționarea în această formă a acestei instituții".

Codrin Ştefănescu a anunţat recent că s-a împăcat cu Viorica Dăncilă şi că social-democraţii trebuie să rămână uniţi, după o perioadă în care a criticat-o dur pe urmaşa lui Liviu Dragnea în fruntea PSD.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Codrine esti tampit si de aia ai chelit. Crezi ca ai multa cultura dar de fapt ai mintea-n luna. Patriot mare tu esti precum sfecla sa traiesti. Politica ta e dura pentru ca-ti merge mintea din ... nou . Sa traiesti DOMN mare ... As mai scrie eu mai multe dar in partid la voi sunt ... multe . La toti eu le doresc sa pape de pe tron ,,regesc,,. Hai noroc si la mai mare , sa ma pupi unde nu-i soare.
1
0
Este agenda straina care doreste ca procurorii si judecatorii care comit abuzuri politice sa nu plateasca. In felul acesta se instaleaza o clasa politica total favorabila strainilor. E simplu. Dar noi votam crezand ca politicienii ne vor binele. Ei vor doar binele lor indiferent de partidul din care provin. Deci se va da pana la urma curs agendei americano-ue. Si nici macar Sectia asta nu ar ajuta pentru ca e creata prost.
0
0
Asta vorbeste dupa cum bate vintul ---un fripturist ---Adevarul ca dna Birchal nu are veleitati de min justitiei si nici vocabularul pecific ---tot timpul a fost politician si nu a lucrat in justitie---nu e buna
2
1
Cine e asta?
3
2
unde ai fost prostule?
4
3
Este Tara lu mata iDiotimei ?
3
4
Bravo curvele mele iar sunteti cu limbile pregatite sa imi linjeti puzdoaca si clitorisul pana ajungeti la rozeta plina de caca.Imi.place success !!!.
5
3
Singurul lucru bun din justitie vor americanii sa il desfiinteze. Sta in calea plsnului lor de a transforma tara asta in colonie folosinf cozi de topor
8
4
A aparut iar cap de p..a. Iar securicea, ciordache, mitraliera, pork nicolae. Cate scursuri sunt in acest infect partid? Ca bine zicea unu, in daca alegi 3, doi din ei sunt la fel de corupti si prosti ca al treilea.... pacat ca nu evoluam ca natie;
7
8
Sa il sugi pe ala de sub tine si dupa mars si ragaie la psd.fmm de spurcat
5
5
Sunt A.B si vreau sa ma lingi in mingeac non stop.
4
7
Ai aparut chelosule, pupincuristul lui Dragnea... acum pupi papucul lui Dancila ?! Stai ascuns panaramo! Nu te ridici nici la degetul mic al d-nei Birchall, ciumatule!
9
13

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108