REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Codrin Ștefănescu, după căderea Guvernului Dăncilă: „Toate forțele din România s-au unit împotriva noastră, toate forțele văzute și nevăzute“

Codrin Ștefănescu, după căderea Guvernului Dăncilă: „Toate forțele din România s-au unit împotriva noastră, toate forțele văzute și nevăzute“

Replica API 10 octombrie 2019 | 00:00 289

Codrin Ștefănescu, foto antena3.ro

Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu a răbufnit după trădările din PSD care au dus la căderea Guvernului Dăncilă.

„Multe trădări în interiorul partidului. Noi până acum eram PSD împotriva tuturor. Toate forțele din România s-au unit împotriva noastră, toate forțele văzute și nevăzute. PSD era singurul partid pro-interesul național, pro-români și pro-lucruri pe care le-am promis în 2016, restul erau o coaliție gigantică cu forțe văzute și nevăzute pentru a pune mâna pe țară. Iată că au reușit și au reușit cu unii de-ai noștri. Au trădat”, a spus Codrin Ștefănescu la Antena3, adăugând că aceștia ar trebui excluși din PSD.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma P.S.D.istilor despre ce vorbiti ma ?!!,voi ati dat pensii speciale,ati lasat primari si directori de la stat sa faca ce vor cu bani tari, ai comunelor si oraselor,practic toti sefi si sefuleti de la stat care ar trebui sa lucreze pentru tara si popor au lucrat si lucreaza pentru ei si familiile lor,dupa ce ati papat bani tari ati luat inprumuturi de a ajuns ROMANIA sa aiba o datorie externa mai mare decat avea dupa criza mondiala din 2008.ASTIA SUNTETI MA PENALILOR.
3
0
aveti patru picioare , nu ? muie !
0
1
Jalnica victorie ! Au venit vulturi la ciolane!
3
3
Lasa ma CODRINE ca vin alegerile prezidentiale si atunci poporul roman tradat fiind de fortele vazute si nevazute despre care vorbesti va vota candidatul P.S.D.,asta dupa mintea si capul ala proast pe care le ai.
6
2
Baaa, voi de cand v-ati suit pe craca ati inceput sa taiati de la baza ei. Ati pus numai neamuri in functii cheie si marionete acolo unde era de papat ceva. Pe scurt, grup infractional organizat.
5
3
Daca numeati competenti in functii azi era altfel. Asa ca ...pa pa ceao! Vedeti sa nu dispareti de tot.
5
1
Da, cap de poola, toata ROMANIA s-a unit impotriva voastra pentru ca va urasc toti de moarte, pe toti pesedeii fara exceptie, dar in primul rand pe cei din gasca de hoti parveniti a lui dracnea! Viitorul vostru este la alegere: puscaria, ospiciul de nebuni, cimitirul sau uitarea, cei mai norocosi!
4
2
Moee Replica.
0
2
Mumu tie Codrine lui mata si la totii pesedeii mumu multa.
5
6
Sai spuna cineva ciudatului asta ca epoca lor a apus.. De ce? Pentru ca acum altii pot..
8
6
Scapa ne de puscarie ca ne a prins DNA cu mainile bagate pana la gat in banii romanilor !
9
7
Besi ma oligofren expirat
9
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108