REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Codrin Ștefănescu, IRONIC după ce Viorica Dăncilă a devenit prezidențiabil: Noi credem în minuni

Codrin Ștefănescu, IRONIC după ce Viorica Dăncilă a devenit prezidențiabil: Noi credem în minuni

Replica API 24 iulie 2019 | 00:00 241

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, susține că liderii PSD se vor încolona în spatele Vioricăi Dăncilă. El postează un mesaj cu tentă ironică și arată că cei din PSD ”cred în minuni”, scrie stiripesurse.ro

”Unitate, sancțuni, forurile statutare decid! Asta am înteles azi din ședința noastră de Cex. Colegii noștri au hotărât, votat și asumat. Decizia e finală și obligatorie pentru membrii de partid! Prin urmare, ne încolonăm disciplinați cu toții și pornim la luptă pentru candidatul nostru la prezidențiale. Și o să-i facem praf pe Klaus și pe Barna de nu se văd! Pentru că noi credem în minuni!”, a spus Codrin Ștefănescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Codrine pana la minuni vorbeste cu Androneasca poate cunoaste ea vreun profesor de Geografie sa o mediteze pe Viorica pentru ca daca vrei sa fii presedente trebuie sa cunosti judetele tari si orasele municipiu de judet,tarile si capitalele macar din europa si alte chestii dastea printre altele adica cand mergi undeva sa stii unde te afli fara sa iti sufe cineva la ureche.
2
0
Pupati respectuos chilotii veorichii si minunea se va infaptui. Veorica locul 3 la presedintie
3
0
Atat am vrut sa aud.incolonarea frumos in spatele celui mai nepregatit neperformant dar mai ales incult si agramat lider psd din 90 incoa.asa frumos,unul cate unul,laudati si cantati si va bucurati.cu siguranta veti lua 15 la suta.suficient pt cat de proasta este aceasta doamna.in fond si la urma urmei nu tre sa ne ferim sa spunem lucrurilor pe nume.atat poate.nu s vreun fan psd dar sa nu uitam ca acest partid a avut capacitati intelectuale de prim rang oameni care au crezut si cred in doctrina socialist democrata.rau ati ajuns.sincer.defapt va meritati soarta
6
2
Marele Codrin nu scotea nici o vorba in fata sefului de clan, Dragnea.Acum nu-i mai tace gura.Pentru ca poate.Caine credincios.
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108