REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Codrin Ștefănescu transmite mesajul lui Liviu Dragnea către parlamentarii PSD, înaintea moțiunii de cenzură

Codrin Ștefănescu transmite mesajul lui Liviu Dragnea către parlamentarii PSD, înaintea moțiunii de cenzură

Replica API 10 octombrie 2019 | 01:22 524

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, unul dintre liderii care au rămas alături de Liviu Dragnea și după încarcerare, susține că mesajul fostului lider al PSD către parlamentarii puterii este să susțină Guvernul, în ciuda nemulțumirilor personale, scrie stiripesurse.ro

”Cred cā mesajul lui Liviu Dragnea adresat parlamentarilor PSD a fost clar si fārā alte interpretāri: sustineti guvernul! Cu toate fortele! Indiferent de nemultumirile personale! Avem aceastā obligatie in fata milioanelor de români care ne-au votat. Si nu putem sā cedem tara unor neaveniti care se pregātesc sā distrugā tot ce am construit bun pentru oameni! Si sper ca toatā lumea sā inteleagā exact asta.”, scrie Codrin Ștefănescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa multa MU1e lui felix stroe si tit brailoiu care in afara sa fure pe rupte si sa distruga C-ta, NIMIC nu au facut!
4
1
Mai Codrine esti tampit si de aia ai chelit. Crezi ca ai multa cultura dar de fapt ai mintea-n luna. Patriot mare tu esti precum sfecla sa traiesti. Politica ta e dura pentru ca-ti merge mintea din ... nou . Sa traiesti DOMN mare ... As mai scrie eu mai multe dar in partid la voi sunt ... multe . La toti eu le doresc sa pape de pe tron ,,regesc,,. Hai noroc si la mai mare , sa ma pupi unde nu-i soare.
5
2
Pentru cei care spun ca au facut P.S.Disti multe pentru tara,daca va referiti la datria externa a Romaniei atunci aveti dreptate,au inprumutat mai mult decat Basescu dupa criza mondiala din 2008,au mai facut multe pentru:parlamentari,primari,directori de la stat.Pe romani care muncesc pentru un salariu i-au lasat in voia sorti,dovada este numarul oamenilor care munceau in strainatate in ianuarie 2017 comparativ ca cel de astazi,asta fara sa punem la socoteala si guvernarea PONTA care a fost si el seful PSDeului.
4
3
A facut Livache un program de guvernare cum nu a avut RO nicicand,cat romanul 20000 de leghe sub mari.A' lui Sica mandolina are 10 foi volante A4.L-ati bagat la puscarie ca insista cu legea raspunderii magistratilor si redeventele pentru hidrocarburile din MN.Dragnea este un erou!
2
3
fara psd o sa mancati felii de paine cu salam , si o sa priviti in magazine ca la televizor , se reduc posturile , creste tva-ul , scad salariile prin inflatie si cresterea euro . Deci , dragi musiti , atunci va mai plateste cineva sa mancati cacat ?
7
9
Mars bai limbricule langa infractorul Dracnea si sa ramaneti acolo pana va putrezesc ciolanele!
8
8
Porcul Strooee de la Raja cand merge la puscarie??? Cat a furat la, nu puteti voi numara!! miliardeeeee
8
7
Dragnea conduce guvernul din puscarie ca in filmele cu mafioti periculosi.Iar Codrin Stefanescu face legatura intre puscarie si guvernul Romaniei fara jena,fara perdea.Dar in numele romanilor ,crede el.Codrin Stefanescu stie ca fara Dragnea si fara PSD cariera lui politica va lua sfarit si va trebui sa-si caute de lucru.
10
10
Va conduce un puscarias? Asta spune tot. UE PSD
11
14
voi inca mai ascultati de dracnea. Vai de capul vostru, chiar sunteti retardati cu totii. Tu cu siguranta, cap sec.
14
11
corect au facut multe, dar cu o singura mentiune- in favoarea haitei de hoti , de boerfasi, a amantilor, amantelor, curvelor. Da, ai intuit bine- au inlocuit profesionistii cu analfabeti- tu cunosti acest aspect, in schimb ai lipit afise si acum ti-ai primit ''tainul''
15
10
Din pacate, cine o ss vina dupa astia, ciuma rosie, v-a avea o nota mare de plata! Ca de obicei, psdul, face pomeni pe bani imprumutati si apoi critica opozitia ca a facut taieri de salarii, pensii, etc. Romanul, o parte, minte mica si puturos, atat asteapta. Recunosc chelule, ca nu imi e dor de mecla ta!
14
9
oricum au facut mai mult decat aia care au fost ininte si care acum vor sa revina, le-au platit imprumuturile luate centura de siguranta pentru banci, au scazut TVA-ul au scos taxa de inmatriculare, au crescut salariile au dat legea vouecerelor de vacanta INCLUSIV PENTRU PRIVATI. Preturile le-au crecut speculantii privati in frunte cu speculantul sef al valutei, isarescu!!!
17
20
De ex. la Constanta ce ati construit bun? Alea 8 spitale regionale, plus ala republican? Mia de Km de auto-strazi ? Fregatele pt. marina militara? Transportoarele pt. armata? Sau preturile crescande la alimente, gaze si curent? sau inflatia? sau imprumuturile masive pt. pomeni? Eliberarea zecilor de mii de criminali si pedofili din puscarii? Va sustin doar profitorii, borfasii si infractorii!
26
13
Sa mori tu ca voi ati construit bun pentru popor si niste neaveniti vor s-o distruga? Ai creierul mai neted decat chelia.
24
22

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108