REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Comisia Europeană urmăreşte îndeaproape situaţia din România

Comisia Europeană urmăreşte îndeaproape situaţia din România

Replica API 27 ianuarie 2018 | 01:17 421

Comisia Europeană urmăreşte îndeaproape situaţia din România, unde cetăţenii protestează împotriva recentei reforme judiciare şi a corupţiei, a declarat vineri la Sofia comisarul european pentru justiţie, Vera Jourova, înainte de o reuniune informală a miniştrilor justiţiei şi de interne din Uniunea Europeană, transmite BTA.

Potrivit comisarului european, executivul UE doreşte reforme care să asigure justiţiei o mai mare independenţă, o funcţionare mai bună şi o mai mare încredere din partea opiniei publice.

Evoluţiile din România pot genera preocupare că lucrurile nu se îndreaptă în direcţia potrivită, a spus Vera Jourova, adăugând că executivul european recomandă dialog.

Comisarul european a mai declarat că în opinia Comisiei Europene sistemul judiciar al Bulgariei ar trebui să combată mai eficient corupţia şi crima organizată. Ea a menţionat că ideea ca statele membre ale UE să demonstreze că au o justiţie independentă pentru a putea beneficia de finanţări din bugetul UE după 2020 va continua să fie discutată în timpul preşedinţiei semestriale austriece a Uniunii, în a doua jumătate a acestui an, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vreunu in P.E sa faca si treaba?vedeti cazul fostului actor M.Diaconu,a cersit la propriu voturi s-ajunga acolo apoi mucles.numai ca unii mai misca macar de ochii lumii.noi am avut analfabetii gigi becali,fiica lui traian,etc.cine sa ne bage pe noi in seama?
0
0
Comisia UE sa justifice toate beneficiile financiare acordate sovietocomisarilor de la salarii de sute de mii de lire sterline pana la scutiri de taxe si impozite ptr ei si copiii lor precum si pensiile nesimtite acordate pe viata dupa terminarea mandatului si pe urma mai discutam mai ales in conditiile in care toate politicile lor financiare au insemnat dezastru ptr majoritatea tarioor europene exceptie facand desigur clica germanobelgianoluxemburgheza cu conexiuni helvetice!
1
0
Dragnea si Tariceanu lasa impresia ca,CE se afla cu sediul pe o planeta din alta galaxie si ,adevarul ajunge la ei foarte greu si deformat.Nu stimabili tovarasi penali ,CE se afla la 2 ore de zbor de ograda voastra!Dar ,asa se intampla cand lupii ajung paznici la stana.
4
1
catre banditii de la Bucuresti.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108