REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Complicii recidivistului care a dat cu toporul într-un poliţist, săltaţi de mascaţi

Complicii recidivistului care a dat cu toporul într-un poliţist, săltaţi de mascaţi

Replica API 10 septembrie 2011 | 00:00 353

Mascaţii de la DIAS, descindere în mai multe locuinţe din Medgidia

Mascaţii de la DIAS, descindere în mai multe locuinţe din Medgidia

Recidivistul Ibazer Amet, din Medgidia, este în continuare internat, după ce a fost împuşcat de un poliţist pe care l-a lovit cu toporul. Ceilalţi bărbaţi care au participat la un conflict marţi, pe străzile din Medgidia, au fost săltaţi vineri seară cu mascaţii de la DIAS. Marţi seară, în jurul orei 22:30, mai mulţi indivizi s-au luat la bătaie în plină stradă, iar un localnic a cerut ajutorul Poliţiei, prin 112. La vederea uniformelor, bătăuşii au întrerupt activitatea, îndreptându-se către oamenii legii cu spray-uri lacrimogene şi alte arme. Unul dintre ei, nimeni altul decât recidivistul Ibazer Amet, a reuşit să-l lovească peste mână, cu partea netăioasă a unui topor, pe unul dintre poliţişti.

În acel moment, poliţistul a scos pistolul şi l-a somat pe agresor să lase toporul, trăgând un număr de 6 focuri de armă, 5 de avertisment în plan vertical. Agresorul a vrut să-l lovească încă o dată, moment în care poliţistul a mai tras un glonţ în direcţia lui, lovindu-l în picior. Rănit, agresorul a fost transportat la spital pentru a i se scoate proiectilul din picior şi pentru a primi îngrijiri medicale. Acesta urmează a da socoteală pentru gestul făcut, în sarcina sa reţinându-se ultraj la poliţist, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi alte fapte similare. Pe lângă Amet Ibazer, în incidentul respectiv au mai participat şi Iusein Ahmed, Şaban Enghin, Iusein Ferit, cetăţeanul turc Tarîk Cam şi Iusein Salim. În cursul zilei de vineri, toţi cei enumeraţi au fost săltaţi de mascaţi, din locuinţele lor din Medgidia, în baza unor ordonanţe de reţinere emise pentru 24 de ore. Procurorii constănţeni urmează să formuleze propuneri corespunzătoare pentru fiecare suspect în parte. Facem precizarea că poliţistul lovit de Ibazer Amet are mâna ruptă. Din fericire pentru el, recidivistul nu l-a lovit cu partea tăioasă a toporului, prin urmare încă are mână! Despre Ibazer Amet mai adăugăm că, în urmă cu 8 luni, a încercat să dea foc unor persoane care se aflau lângă nişte butelii, însă instanţa decidea, la acea dată, ca el să fie lăsat în libertate, nefiind considerat pericol public.

Dan ALBU, Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108