REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Comuna Peștera îmbracă haine de sărbătoare, în ajun de Moș Nicolae

Comuna Peștera îmbracă haine de sărbătoare, în ajun de Moș Nicolae

Replica API 5 decembrie 2015 | 01:04 283

Peisaj de basm

Peisaj de basm

Ne găsim în prag de sărbătoare, iar colindătorii se pregătesc să ne facă cunoscută vestea minunată. Sâmbătă, la Peștera, totul va părea desprins dintr-o nesfârșită poveste, rescrisă an de an, de Valentin Vrabie. Seara, în ajun de Moș Nicolae, se învăluie într-o tainică și preafrumoasă lumină, ce transformă bezna localității Peștera, parcă, într-un răsărit fără de sfârșit.

Primarul Valentin Vrabie dă startul sărbătorilor de iarnă, a unui peisaj de basm, în localitatea pe care o conduce de opt ani de zile. Există un obicei devenit deja o tradiție anuală, localnicii se adună, în ajunul sărbătorii de Moș Nicolae , în centrul localității, pentru a participa la spectacolul de lumini organizat de primarul Valentin Vrabie. Evenimentul este marcat de spectacole locale și toți participanții se bucură de spiritul sărbătorilor. Anul acesta, alesul local șef promite multe alte surprize. Surprize pe care le-a gândit timp de opt ani de zile. „De la început mandatului am gândit o poveste, o poveste care ne duce cu gândul la divinitate, pentru că Peștera e o denumire binecuvântată“, a declarat Valentin Vrabie. „Sâmbătă, de la orele 16.00, vom da startul sărbătorilor de iarnă, sărbătorilor de Crăciun, în comuna Peștera. Sunt așteptați toți prietenii și locuitorii comunei, care sunt în număr din ce în ce mai mare la fiecare eveniment pe care-l organizăm. De la început mandatului am gândit o poveste, o poveste care ne duce cu gândul la divinitate, pentru că Peștera e o denumire binecuvântată. Am gândit ca o poveste, numai că resursele financiare au fost reduse, a trebuit să achiziționez puțin câte puțin în fiecare an, dar am amenajat în așa fel lucrurile, încât nimeni să nu-și dea seama ce am vrut să fac în final. După opt ani, această poveste va lua contur, vorbim de un tărâm de poveste. Și anul acesta am îmbunătățit toată imaginea, mii și mii de beculețe, mii și mii de alte lucruri care s-au adăugat celorlalte lucruri din anii trecuți“,a declarat Valentin Vrabie, pentru „Replica”. Paula Seling se va afla în centrul atenției, pentru a transmite, cu vocea ei caldă, colindele de Crăciun. Vor mai urca pe scenă Roxana Nemeș, dar și grupul de divertisment constănțean Demențialii. Administrația locală a alocat, pentru desfășurarea acestui eveniment, suma de 40.000 lei.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108