REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Comunicat oficial de la PSD, după ședința de la Medgidia: Susținere totală pentru Luminița Vlădescu

Comunicat oficial de la PSD, după ședința de la Medgidia: Susținere totală pentru Luminița Vlădescu

Replica API 23 aprilie 2018 | 01:19 411

Biroul Permantent Judeţean al Organizaţiei PSD Constanţa, întrunit în şedinţă lărgită sâmbătă 21 aprilie la Medgidia, a adoptat prin vot unanim o Rezoluţie prin care îşi exprimă sprijinul total şi necondiţionat faţă de Organizaţia Municipală PSD Medgidia şi în mod special faţă de preşedintele său, doamna Luminiţa Vlădescu, viceprimar al municipiului Medgidia.

Decizia vine în contextul intensificării atacurilor la adresa sa şi a organizaţiei PSD Medgidia, din partea autorităţii locale şi a altor factori externi, interesaţi în destabilizarea organizaţiei Judeţene PSD Constanţa. Preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe a reiterat faptul că pesediştii constănţeni sunt o echipă unită, pregătită pentru provocările electorale viitoare şi bătălia politică purtată cu adversarii politici şi duşmanii tradiţionali ai Partidului Social Democrat.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PSD o sa-i dea la cioc Vrabiei de Medgidia si el stie asta. Asta este cosmarul vietii lui, s-a chinuit cu tot felul de tertipuri, intrusi, sa puna labele pe organizatia de la Medgidia, dar a supt-o ca de obicei. Lumea nu este atat de proasta cum crede mizeria de primar. Se stiu si sifoanele lui din PSD ca vin si toarna tot la el la birou. Una e obosita aia de vinde cozonaci, o vad mereu pe la primarie dand raportul in pozitia de drepti. Vrabie nu uita niciodata ca esti mai prost ca noaptea si tu si gasca ta de iditoti analfabeti.
3
2
PSD nu e partid ci mafie criminala. Vrabie si PSD, aceeasi muzerie.
7
0
Ce Felix nu iti mai aduci aminte in timpul campaniei mele din 2016 la masa seara de fata cu toti primarii Psd din zona ai spus citez Daca se ia cineva de Vrabie se ia de mine FelixStroe
2
0
Aici tot psd e zero
2
0
Luminita e proasta ca maimuta ! Face mumos la mafiotii din gasca lui Stroe ...
4
1
cica sustinere totala, pai daca aveti sustinele totala, faceti ceva pentru locuitorii orasului nu sustinere la hotii.
4
1
ce vorbesti...sustinuta mamica Vladescu..si in poza pe fundal fiul Sima...frustratilor...alerati dupa ciolan..futu-va muma-n cur de disperati...dece nu plecati definitiv..nu va vrea nimeni...pe nici unii...ar fi ce mai indicat un tanar ca Mosescu ..nu o sifonata ca Vladeasca care tine in brate toate figurile astea bolnave de hotie...de contracte cu de dicatie...nu va e rusine...nu va e rusine obrazului...ce eticheta vi se pune daca sustineti o individa ca Zoe Dardac cercetata pentru nereguli la locul de munca..nu spun mai mult...basca prietenie cu indivizi gen Sorin Radu...doua clase
4
4
nu e in stare decat sa faca galagie....iar psd obtine foloase din spatele ei. Asta e motivul sustinerii...e buna de paravan !
8
1
cum am care? Americanii, tata!
2
1
Si cam care sunt acesti dusmani.... traditionali?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920