REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° ConstanÈ›a Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Concert în Piaţa CET. Minune i-a dedicat o melodie primarului Constanţei: "Mazăre şi fetele / Au scăzut facturile"

Concert în Piaţa CET. Minune i-a dedicat o melodie primarului Constanţei: "Mazăre şi fetele / Au scăzut facturile"

Replica API 7 decembrie 2012 | 00:00 231

Vezi video!

Vezi video!

Piaţa din zona CET a devenit neîncăpătoare. Constănţenii au participat la un concert USL. Vineri seara au urcat pe scenă îndrăgita Andra şi Adi Minune. Mircea Titus Dobre, candidat la parlamentare, le-a spus constănţenilor că: "suntem mai puternici şi împreună suntem mai buni. Am curajul că lucrurile se pot îndrepta în această ţară. Votul pentru USL este un pas spre normalitate". Manuela Mitrea a menţionat faptul că: "suntem echipa lui Nicuşor Constantinesci şi a lui Radu Mazăre, o echipă care înseamnă încredere". Eduard Martin a precizat faptul că de 8 ani Constanţa a fost în opoziţie: "Este important ca pe 9 decembrie, USL să ajungă la guvernare. Uitaţi de mincinoşii de la PDL, îi trimitem în lada de gunoi a istoriei". Alexandru Mazăre spune că încheie "aventura electorală". "Este ultima zi de campanie. Ce era de zis s-a zis. Pe 9 decembrie se anunţă vremuri bune pentru români, închidem un capitol urât".

Adi Minune i-a dedicat vineri seara o melodie primaului Constanţei, Radu Mazăre. "Mă gândeam că dacă Nicuşor Constantinescu v-a prezentat candidaţii, eu să vă prezint fetele, dar le ştiţi. Vreau să fiţi alături de noi, să votaţi. Mi-a fost greu să-mi ţin promisiunile, cât am fost în opoziţie. Se schimbă roata şi iese soarele şi la noi", a spus Mazăre, care a dansat pe muzica lui Minune, la fel - şi candidaţii la Parlamentul României. Din versurile lui Adi Minune, dedicate primarului Constanţei, cităm: "Mazăre şi fetele/ V-au scăzut facturile".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108