REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Concursul "Alege! Este Dreptul Tău": elevii au fost premiaţi la Eforie Sud

Concursul "Alege! Este Dreptul Tău": elevii au fost premiaţi la Eforie Sud

Replica API 29 iunie 2013 | 00:00 212

Tabăra Şcolară "New Paradise" din Eforie Sud a fost gazda mai multor elevi de şcoală generală şi liceu, în perioada 25-29 iunie 2013, care au participat la Concursul Naţional pe Teme de Protecţia Concumatorilor - "Alege! Este Dreptul Tău", ediţia a XI -a 2013, fiind organizat de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale.

Festivitatea de premiere a avut loc vineri, 28 iunie, într-un cadru festiv, la care au participat atât şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa, Dionisie Culeţu, Cătălin Câmpeanu - şef de birou în cadrul ANPC, Cătălina Chendea, inspector în Ministerului Educaţiei, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJCP) Prahova, Corneliu Buzu, Elena Ştefan, inspector şcolar - Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, cât şi reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa. Toţi elevii au primit premii de participare şi diplome, dar au fost şi cei ce s-au clasat pe primele poziţii, care au primit premii mai substanţiale, precum PS3. "Îmi pare bine să fiu aici, să vă văd, ar fi trebuit să vină preşedintele ANPC, domnul Cristian Nica, dar, din păcate, nu a putut, dar a trimis directorul de cabinet. Este un concurs important pentru noi, ne bucurăm că reuşim să-l organizăm în fiecare an, sperăm să facem acelaşi lucru şi în anii următori, în primul rând pentru că această activitate de prevenţie şi de educare a consumatorului a fost oarecum neglijată în ultimii ani. Cel mai bine este să începem această activitate de educare de la vârste cât mai fragede. Am reuşit să realizăm cu greu acest eveniment, dar suntem mulţumiţi. Fără sponsori nu am fi avut premii, pentru că de la bugetul de stat, ştiţi, e mai greu. Mulţumesc şi colegelor de la Educaţie şi vă asigur că ANPC este deschisă pentru orice problemă, dar mai avem lucruri de îmbunătăţit. Am fost foarte încântat de ceea ce am văzut şi sper ca la anul să fie măcar la fel de bine", a spus Cătălin Câmpeanu.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108