REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

CONDAMNAT, după ce a încercat să dea MITA POLIȚIȘTILOR

CONDAMNAT, după ce a încercat să dea MITA POLIȚIȘTILOR

Replica API 25 septembrie 2021 | 22:30 2873

NĂSTURAȘ ”cel INTERLOP”

NĂSTURAȘ ”cel INTERLOP”

Năsturaș Panțu, dar care își zice Marvis Bombă, a ajuns în atenția oamenilor legii după ce a încercat să ofere mită unui polițist. A mai fost implicat și în alte conflicte cu legea penală, însă, iată că a venit și ziua condamnării în dosarul pentru dare de mită. Tribunalul Constanța l-a condamnat la 1 an și 8 luni cu suspendare, dar decizia nu este definitivă.

Panțu Năsturaș

Magistrații Tribunalului Constanța s-au pronunțat pe 24.09.2021, în același dosar fiind condamnat și Dumitru Șacar, el alegându-se cu 3 ani, 1lună și 10 zile de închisoare (pentru că mai avea alte resturi de pedeapsă, nefiind la prima condamnare) în regim de detenție. Așa cum este precizat mai sus, decizia nu este definitivă.

Amintim că, în timp ce îşi îndeplinea atribuţiile de serviciu, un polițist din Valu lui Traian a depistat în trafic un bărbat în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice din localitate fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie. Acesta, împreună cu ceilalți trei pasageri din autoturism au fost conduși la sediul postului de poliție, în vederea luării măsurilor legale privind circulația pe drumurile publice. Ulterior, unul dintre pasagerii din autoturism i-a promis agentului de poliţie suma de 800 de euro pentru a nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu. Polițistul a formulat imediat denunţ la Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, care a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Astfel, tot luni a fost organizată acţiunea de prindere în flagrant, în timpul căreia bărbatul depistat în timp ce conducea fără drept a oferit agentului de poliţie suma de 800 de euro (promisă anterior de pasager), în scopul de a nu lua măsurile legale care se impuneau împotriva sa. Năsturaș Panțu a fost reținut, apoi arestat preventiv, pe 23 februarie.

Mai multe detalii despre faptele lui Năsturaș, aici: Când NĂSTURAȘ se VREA BOMBĂ: SCANDALURI și MITĂ la POLIȚIȘTI! Video

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce justitie de rahat !! Sa-i dai cu suspendare dupa ce a mai fost implicat in mai multe conflicte cu legea , apoi pt conducere fara permis si dare de mita , cate infractiuni sa mai comita individul ca sa fie trimis acolo unde-i este locul ? Eu cred ca justitia si-a luat ea spaguta daca nu a acceptat-o politistul .
6
0
Cum plm sa iei mita de unu cu fata asta?
10
0
ce fata de fisura anala are incredibil...luat in duba si batut timp de 3 luni dim la pranz si seara si dupa aia dus la camp la munca fmm
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920