REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CONDAMNAT pentru INFLUENȚAREA DECLARAȚIILOR în DOSARUL cu TOPOARE în TRAFIC

CONDAMNAT pentru INFLUENȚAREA DECLARAȚIILOR în DOSARUL cu TOPOARE în TRAFIC

Replica API 29 octombrie 2021 | 00:15 11522

Cum s-a petrecut scandalul din trafic

Alexandru Ciocan și Andrei Valentin Șerban sunt suspectați că, împreună cu alte persoane, s-au năpustit împotriva mașinii lui Cadir Rasim, și folosind obiecte contondente (topoare) au spart luneta, geamurile laterale, parbrizul și au distrus caroseria autoturismului. Ulterior, Alexandru Ciocan i-a adresat amenințări cu acte de violență, directe și insidioase, persoanei vătămate Cadir Rasim atât pentru faptul că acesta a depus plângere penală pentru faptele descrise mai sus, dar și pentru a-l atenționa să dea declarații favorabile pentru el, în dosarul penal, distribuind clipul live care surprinde amenințările cu violența la adresa persoanei vătămate.

Alexandru Ciocan a amenințat victima

Chiar dacă victima și-a retras plângerea împotriva lui Alexandru Ciocan, instanța a reținut în sarcina inculpatului săvârșirea infracțiunii de influențarea declarațiilor, având în vedere mesajul ce se transmite. Astfel, sigur victima nu s-a speriat de faptul că inculpatul este un om credincios ale cărui rugăciuni i-ar putea face rău, ci mai degrabă de amenințările cu violența sau cu bătaia proliferate de Alexandru Ciocan. Iată câteva pasaje relevante din amenințările proliferate de inculpat: „Vreau sa vorbesc și eu despre d…..a asta spârcâită de Cadir, care caută bătăi cu toată lumea și care se duce pe la poliție și dă vina pe unu, pe altu că l-a bătut.”; ”Tu știi că eu am bile, iți dau să sugi, știi cât iți dau, n-ai tu gură să poți să sugi, cât iți dau io. Ai înțeles? Deci când vrei tu la orice oră și dacă nu o rezolvi, tu știi că o rezolv io, altfel. Nu mai spun io altele!”

Instanța a respins apelul

Magistrații din cadrul Curții de Apel Constanța a reținut că infracțiunea de influențare a declarațiilor este o infracțiune de pericol, îndreptată împotriva actului de justiție, care nu poate fi înfăptuit corect dacă declarațiile date în procedurile judiciare nu corespund realității și sunt consecința unor coruperi, constrângeri sau altor fapte cu caracter intimidant. Așadar, urmarea imediată a infracțiunii constă în producerea unei stări de pericol pentru înfăptuirea justiției, existența infracțiunii nefiind condiționată de reușita acțiunii de intimidare exercitate de către inculpate. În concluzie, Curtea nu a identificat niciun motiv rezonabil pentru care s-ar impune reducerea cuantumului de pedeapsă având în vedere, în special, modalitatea concretă de săvârșire a faptei, care relevă o atingere destul de gravă a valorii sociale apărate prin norma de incriminare încălcată, respectiv relațiile sociale care privesc înfăptuirea justiției, inculpatul Alexandru Ciocan proferând amenințări asupra persoanei vătămate cu acte de violență îndreptate asupra sa, de natură să provoace o stare de temere acesteia, în scopul de a o atenționa pentru faptul că acesta a depus plângere penală împotriva sa și de a o determina să dea declarații favorabile într-un dosar penal. Instanța a decis respingerea apelului ca nefondata. Sentința a fost comunicată pe 26 octombrie și este definitivă.

Citește și DETALII EXCLUSIVE! NAS și VALENTINO, indivizii ÎMPUȘCAȚI la FILICORI, alte SCANDALURI cu TOPOARE, în TRAFIC

INTERLOPII îi ÎNDEAMNĂ pe COMENTATORI să-şi ARATE FAŢA

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar tiai pus femeile sa iti ia apararea un comuri
6
19
Sa si vada fiecare gunoiul din ochi. La revedere! Te pup, Nas! Respect frate!!!
24
6
Mult rahat mai mananca unii ...off . Te salut NAS!
17
9
Asta dupa ce a vazut ca lau spurcat pe Valentina la puscarie a rupt prietenia cu el sa nu fie abuzat si el prin asociere la lasat pe ala singur sa incaseze tot
10
26
Mancatear moartea sa te manance
8
26
Bai terminati ma cu comentariile urate si vedetiva fiecare de ale voastre. Iar va gasiti sa lasati comentarii anonim. Hai la revedere! NAS te respect frate
29
14
Doar pe aici puteti sa latrati si voi Vedeti va de treaba ca e greu nefericitilor
22
6
ma ai si u o rabla de mercedes si te umfli zici ca u ai proiectat lumea esti o suferinta saraca si boschetara ma nas stai in banca ta ca o sa faci puscarie ca berila nu iti imagina ca u esti cineva nu esti o sa plangi stai cuminte .
6
18
Deportati in rusia sau korea de Nord acolo e locul lor etc.
5
17
Sa ii sugeti pwla lu NAS toti fraieri astia care comentati sub anonimat
25
11
Bai, bulanilor, stati cuminti ca va sparg rozetele!
7
19
Astia nu sunt bulanii aia doi de s-au pozat in jacuzzi? LOL
10
20
Iti mai trebuie prieteni cu Valentino tea dat ala pe topogan frumos
8
18
Stire cu babuini ,astia trebuie reeducati in gulag
13
23
Vreo 4 ani cu executare era mai bine
15
22
Sfanta Elefteria 3, pe yt... cu politisti
5
19

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108