REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

CONDAMNT la 2 ani de ÎNCHISOARE, pentru hâlhărie

CONDAMNT la 2 ani de ÎNCHISOARE, pentru hâlhărie

Replica API 4 decembrie 2021 | 21:13 1023

Un hoț a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Este vorba despre Constantin Paraleste, care este acuzat că a încercat să sustragă două telefoane mobile dintr-o locuință. Fiind surprins de proprietară, pentru a-și asigura scăparea, a trântit-o pe pardoseală și a mușcat-o de brațul drept.

Potrivit declarațiilor persoanei vătămate, îndreptându-se spre casă, a observat-o pe minora de 13 în timp ce plângea și se îndepărta în fugă de imobil. După ce a aflat de la aceasta cauza, proprietara imobilului s-a îndreptat spre casă unde l-a depistat pe Constantin Paraleste în interiorul unei camere, în dreptul ușii de acces. În continuare, victima a relatat faptul că a blocat căile de acces în imobil, iar la intrarea principală, s-a interpus între inculpat și ușă pentru a-i bloca ieșirea, context în care acesta a exercitat acte de violență asupra sa, mușcând-o de braț și trântind-o pe podea pentru a-și asigura scăparea. În continuare, la imobil a ajuns și soțul victimei care l-a imobilizat pe inculpat, moment în care din posesia acestuia au căzut pe sol cele două telefoane mobile sustrase.

Ce a spus instanța

La individualizarea pedepsei, magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au avut în vedere împrejurările și modul de comitere a infracțiunii, însușirea prin violență a bunurilor aparținând altor persoane în scopul obținerii unor surse ilicite de venit, conduita după săvârșirea infracțiunii și în cursul procesului penal dar și faptul că inculpatul s-a prevalat de procedura simplificată. Instanța a decis condamnarea lui Constantin Paraleste la 2 ani de închisoare. Sentința a fost comunicată pe 26 noiembrie 2021 și nu este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai halharule, du-te la o scoala fara taxe !
1
0
Un fel de analfabetism
0
0
Halharia ce e?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108