REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Consilierii municipali AU RESPINS construcţia unui bloc pe I.L. Caragiale

Consilierii municipali AU RESPINS construcţia unui bloc pe I.L. Caragiale

Replica API 27 noiembrie 2017 | 00:02 615

Consilierii locali municipali au avut în atenţie în şedinţa de luni, pe lângă alte proiecte, şi un proiect privind aprobarea unui Plan urbanistic zonal pentru un teren situat pe strada I.L. Caragiale, în baza unei sentinţe civile.

Mai exact, este vorba despre un teren pe care Caramihai Constantin intenţionează să construiască un bloc P+4, dar care nu respecta distanţa faţă de alte imobile. Există două procese pe rol, prin care acesta cere daune în cuantum total de circa 1 milion de euro de la Primăria Constanţa şi Consiliul Local. Procesul este în stadiul de recurs.

În şedinţa de luni, consilierii locali s-au abţinut, aşa încât blocul nu va fi construit în viitorul prea apropiat.

Vom reveni cu detalii.

C.C., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
D-lor consilieri cand incepe sezonul estival sa aveti frigiderele golite.Felicitarile vor fi datorate sensului giratoriu de pe sos. Magaliei.
0
0
Babu se oftica
0
0
Umbla vorba prin targ ca o sa se faca un bloc langa giratoriul din Coiciu, vis a vis de Eden
0
0
Gicule nu mai sarbatori, ca te impiedici de peturile de bere.lasa oamenii sa faca apartamente,pentru neputinciosi ca tine !!
2
1
Mai bine sa fie machidoni decat tigani in tara asta.
2
7
la make ....
3
3
Va bucurati cam repede. Decizia asta e luata de consilieri, procesul este in instanta. Nu are treaba decizia consilierilor cu ce va decide instanta.
3
4
M am saturat de blocuri . Faceti fabrici
6
2
prima victorie romaneasca asupra machidonilor.cotropitori si hoti! Voi sarbatori.
13
2
Ba cimpanzeule, tu traiesti in Dobrogea datorita tolerantei noastre fata de voi, Tzigani albanezi ce sunteti. O rasa de primitivi, inculti, nesimtiti. Va sfatuiesc sa participati la promotia Colgate, veti primi gratuit- ca voua va place doar moca- periute si pasta de dinti. Ca aveti resturi masive de ceapa si branza intre dinti. Iar despre musate, sunt arzoaice bune, pun suflet.
9
3
doua aspecte 1-daca jegosul ala de caramihai cistiga procesul cu primaria, aceasta sa-si recupereze banii de la cei care au aprobat ilegal constructia, ca altfel banii primariei sint de la noi, platitorii de taxe. 2-consilierii municipali nu ar putea sa zica nu si la construirea unui bloc ce urmeaza sa se construiasca pe tomis linga vaporas pe locul unei parcari? care or fi timpitii care au aprobat asa ceva in primul rind?
5
1
Muyutz la mokanii fomisti huooo animalelor neam de curve si hoti
7
8
Mai cimpa nezilor, aveti tupeul sa va judecati cu primaria ? V-an gura de fomisti . Ati mancat paine cu branza sibacum veti 1 milion ? La mwie la toata cimpanzimea !
6
4
Dak e vorba de unul din cele 2 terenuri pe care stau abuziv niste tigani in niste cladiri distruse complet de ei,ce au transformat zona intr-o cloaca jegoasa, din partea mea sa se construiasca orice bloc cu cate nivele or fii numai sa dispara jegosii de tiganii ! Sa-i duk fagadau la cartierul lu bonduele!
4
1
jos labele makidoni fomisti de pe Dobrogea.huo,huideo,hai siktir ba v-ati obisnuit sa fiti mai presus de legi.sa va dam la clantza.Banciu la B1 v-a caracterizat etnia de primitivi foarte obiectiv.
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108