REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° ConstanÈ›a Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Consilierii municipali, CONVOCAŢI în ultima şedinţă din acest MANDAT

Consilierii municipali, CONVOCAŢI în ultima şedinţă din acest MANDAT

Replica API 15 septembrie 2020 | 00:00 2228

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lui mitica draghici, cel caruia seful tau suprem mazare i-a dat concesiunea pe cimitir pt eternitate si nicio institutie a statului nu sesesizeaza nu ii dai un teren acolo sa aiba amintire? pe langa proprietatile nenumarate ex raedpp , cu care l-ai improprietarit in tot orasul hai, fa un efort, mitica cioclerica te iubeste!
0
0
Interesant ar fi sa se verifice cine sunt si beneficiarii modificarilor de puz si ce interese sunt acolo. Maticiuc si Roman nu sunt la prima incercare, iar Maticiuc parca are deja un proces.
2
0
Puz peste puz! Ultimul tun! Asta lasi in urma Fagadau....stalpisori, sensuri giratorii, sensuri unice negandite, betoane pe spatii verzi, si multe alte magarii.....
5
0
Totul este o magarie, dar ce se aproba pe str.Renasterii este sigur o magarie.Sper ca sa nu se aprobe.
4
0
Au dreptate toti cei care au comentat primarul este o rusine ptr acest oras desi stie ca ccr a considerat ne onstitutional eliberarea puz fara un pug general el continua si in al 12 ceas s a aprobe asa zisilor investitori autorizatii rusine inca o data sper ca la sedinta sa vina cit mai multi cetateni si sa l faca de ocara ca asa merita
5
0
Astea-s ultimele tunuri din ultima sedinta inainte de alegeri!
8
0
Lui Baclea ai dai terenuri, pai ala are Cosena, nu are bani ala
11
0
acum si dupa 6,4,2 ani de cand au fost votati cetateni de onoare ai Constantei, atribui tu terenuri,cu 6 zile inainte de alegeri ?Tu esti serios?
11
0
De salarii umflate si nemeritate, bonusuri grase etc. La munca trantorilor, ce a-ti muncit voi? Aveti toti afaceri in care va bateti joc de proprii angajati
13
0
Pentru ca a fost unul smecher cu relatii si s a improprietarit luand din strada citiva metri , acum vad ca s au aliniat si ceilalti la aceasta mocangeala.masinile sunt parcate pe trotuar ,iar pietonii trebuie sa se riste pe strada ..
13
0
Ultimele mangle
17
0
Dupa ce criterii faceti voi cetateni de onoare, futu-i onoarea ma-sii de onoare, care e ea onoare, cica? Pamanturi, nu-i asa?
18
0
Acum da terenuri la toata lumea , vinde orice , doar doar sa mai castige cateva voturi, oricum pierzi boss, mergi cu Dumnezeu , fagabou. BABU un prostonac nenorocit tinut in fata
19
1
Nu io mai muri multi inainte
6
0
Aceleasi ticalosii. Pana si ordinea proiectelor e pusa in mod ticalos. Pe undeva pe unde se plictiseste lumea sa citeasca e strecurat PUZ ul lui Maticiuc Poponetz si multe alte ticalosii. Tunurile si rezolvarile de pe ultima suta de metri. Constantenii trebuie ca nu au invatat nimicdaca nu merg la vot sa-l dea afara pe ticalosul asta. Trebuie sa fii complet descreierat sa-l mai votezi pe asta, dupa ce a facut ce NU a facut, desi e deja de 6 ani in scaunul de primar - din 2014 in 2016 a fost interimarul lui MAZARE. Constanta, sper sa-ti fi venit mintea la cap.
22
1
Un bou. Sa vina Dna.
16
1
Ultimile mangle a echipei Fagadau, Babuinul si gasca...sper sa fiti istorie pt Constanta, si sa dati socoteala pt toate manglele facute!!
22
1
O haita de hoti, toti au afaceri private si scutiti de taxe si amenzi.
20
1
Da terenuri la toti in 7ltima sedinta! Asta da atitudine de invungator! Iepure speriat!
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108