REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Consilierul judeţean Marian Cruşoveanu comentează 'pisica din tavan': 'Spitalul Judeţean a ajuns un fel de grădină zoologică'

Consilierul judeţean Marian Cruşoveanu comentează 'pisica din tavan': 'Spitalul Judeţean a ajuns un fel de grădină zoologică'

Replica API 4 ianuarie 2020 | 00:08 636

Incidentul petrecut în Spitalul Judeţean Constanța a fost comentat de o serie de politicieni, liberalii fiind cei care au dat tonul. Iată ce spune Marian Cruşoveanu despre “pisica din tavan”: „Spitalul Judeţean Constanţa a ajuns un fel de grădină zoologică

O pisică a căzut prin tavan, astăzi, în Spitalul Județean Constanța. Știrea ar fi trebuit să ne șocheze, dar, din păcate, în ultimii ani am ajuns să ne obișnuim cu astfel de vești. Am văzut gândaci care se plimbau liniștiți chiar pe biroul unde un fost manager ținea o conferință de presă, păienjeni, câini în curte. Mai lipsesc niște animale exotice și putem transforma spitalul într-o grădină zoologică.

Apreciez și salut poziția prefectului George Niculescu. „Incapacitatea autorităților locale/județene de a rezolva problemele din sistemul de sănătate, de peste 30 de ani, începe să producă efecte negative. În cazul unei unități medicale, veche de aproximativ 50 de ani, consider că astfel de evenimente se pot evita doar prin realizarea unor investiții considerabile in reabilitarea completă a Spitalului Județean”, a declarat acesta.

Ce nu apreciez este poziția președintelui Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, care spune că, pur și simplu, o pisică a fost descoperită în tavanul fals. Ba mai mult, îi atrage atenția prefectului să nu mai facă declarații politice, pentru că în spital s-ar fi făcut investiții.

Îi transmis domnului președinte că oamenii s-au săturat de vorbe și așteaptă fapte și că cel care face declarații politice este chiar el, nu prefectul. „Depunem eforturi pentru modernizarea celei mai mari unități medicale din Dobrogea”, spune președintele CJC. Constănțenii sunt interesați de rezultate, nu de eforturi. PSD i-a mințit când a spus că va construi aici un spital regional, continuă și acum să-i mintă. Când după trei ani și jumătate ai păianjeni și pisici în spital, e cazul să accepți că ai o problemă. Este primul pas spre a putea să o rezolvi. Dacă închizi ochii și te minți că totul e bine și frumos, problemele se vor agrava. Și, din păcate, nu au de suferit numai PSD-iștii, ci toți constănțenii.

Din fericire, oamenii nu mai acceptă să fie păcăliți așa de ușor, lucru care s-a văzut cu prisosință anul trecut.

Atrag atenția preşedintelui Consiliului Județean Constanța că, atunci când este vorba de sănătatea cetățenilor, declarațiile politice ar trebui limitate şi de bun-simț. Ştim bine că, de 20 de ani, tot faceți investiții în Spitalul Județean, dar rezultatele lipsesc cu desăvârşire. Medicul cel mai bun rămâne drumul spre Bucureşti, slogan patentat tot de către voi, cei din PSD”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O mahalagioaica captiva intr-un corp de baietel, asta e Crusoveanu. Nimeni nu-i prea il baga in seama chitaiturile.
4
0
Crusovene ce mai face talibanul de tactu ? Tot cu pisica se joaca ? Mortii mamii voastre de infractori
4
0
Ia lasa tu caterinca asta cu"gradina zoologica"si cere inpreuna cu colegi tai liberali sa se faca un control serios la spitalul judetean,sa se vada cati bani si pentru ce s-au cheltuit de aceasta institutie de stat.Asta pentru ca tot spun PSDisti ca voi liberali nu ati facut nimic.
5
0
Trebuie verificat daca o fi chiar comentariul lui - sa nu-l fi copiat de la vreun alt ortac din partid.
4
0
Du-te ma si-n puscate.tu ca si consilier judetean ce ai facut :NIMIC.Asa ca ce tot trancanesti aiurea.Daca nu iti convinea ce a facut Tutuianu , de ce plm nu ai venit cu proiecte ptr spital.Dar dupa razboi, multi viteji se arata.
4
0
Pe langa pisica buclucasa sa inteleg ca mai sunt si alte animale ? Sigur pisica alerga prin pod dupa Jerry, iar soricelul la randul lui sigur alerga dupa carcalaci care la randul lor erau fugariti si de pacienti. In urma cercetarilor s-a ajuns la concluzia ca de vina sunt cainii maidanezi din incinta spitalului care au fugarit pisica bucuclasa ajunsa in pod. Gata, caz inchis spre bucuria celor responsabili. Vinovat acarul Paun.
5
0
Ba baieti, aruncati pisica de la unu la altul. Tipic romanilor dar e comic rau. Vin alegerile, va fi distractiv.
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108