REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Consilierul Moroianu, scrisoare deschisă în atenţia locuitorilor Mangaliei

Consilierul Moroianu, scrisoare deschisă în atenţia locuitorilor Mangaliei

Replica API 30 noiembrie 2016 | 01:17 244

Scrisoare deschisă a consilierului local ALDE Nicolae Moroianu:

Dragi locuitori ai oraşului Mangalia,

Cu regret şi revoltă vă informez că în şedinţa de astăzi 29.11.2016, consilierii ALDE au fost singuriiîmpotriva concedierii colective a angajaţilor S.P.A.D.P.P. Mangalia şi S.P.A.S. Mangalia, deoarece în şedinţa de astăzi s-a decis desfiinţarea acestora. Nu putem fi de acord cu trecerea tuturor serviciilor publice în subordinea exclusivă a Primarului Radu Cristian. Prin această decizie, noua alianţă formată împotriva cetăţenilor de către PNL, PSD, UNPR şi PMP, au anulat votul democratic al mangalioţilor, reducând puterea decizională a Consiliului Local aproape de zero. În toată România oamenii au arătat că doresc reformarea clasei politice şi dispariţia aşa zişilor baroni locali,insa prin votul de astăzi şi prin trecerea tuturor serviciilor în subordinea Primarului, consilierii PNL, PSD, şi UNPR tocmai au creat şi acordat puteri nelimitate unui baron local.

De asemenea, consilierii ALDE au fost singurii care s-au opus alocării a încă unui milion deeurodin banii cetăţenilor pentru mult controversatele contracte cu avocaţii. 4,7 milioane lei au fost alocaţi astăzi pentru plata a 18 contracte încheiate cu avocatul Grimberg, pentru procese pe care acesta le-a pierdut în marea lor majoritate.

Mi se pare cel puţin ipocrit caprimarul să declare în presă că nu există bani pentru organizarea de festivităţi de Crăciun, în schimb există peste 1 milion deeuropentru plata contractelor penale cu un avocat.

Puteam să organizăm festivităţi de Crăciun cu copiii şi artiştii Mangaliei care nu ar fi necesitat mari sume de bani ci doar bunăvoinţă şi dragoste pentru oraş.

ALDE a rămas astăzi, din păcate, singurul partid care se opune în mod real, dezastruoasei administrări a oraşului făcută de o echipă străină de Mangalia şi ale cărei rezultate le văd toţi locuitorii oraşului nostru”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108