REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Constanţa are un nou consilier local!

Constanţa are un nou consilier local!

Replica API 24 februarie 2017 | 08:27 755

George Vişan

Consiliul Local Constanța se întrunește marți, 28 februarie, a.c., în ședință ordinară. Pe ordinea de zi se află și un proiect pentru validarea unui nou consilier local. Este vorba despre Cristian Tincu, de profesie economist, care s-a aflat în lista de candidați ai PSD Constanța la alegerile locale din iunie 2016.

Cristian Tincu îi va lua locul lui George Vișan care a renunța la funcția de consilier local după ce a obținut un mandat în Camera Deputaților, din partea PSD, în urma alegerilor generale din 11 decembrie. Cristian Tincu a postat recent o imagine însoțită de următorul mesaj: „Sincer, nu înțeleg protestul mămicilor de astăzi de la Prefectură... NO COMMENT”. În fotografie se arată faptul că indemnizația lunară minimă pentru creșterea copiilor s-a majorat. Ulterior, acesta a șters postarea.

Constantin Tincu

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tincu esti un gunoi. Manelist idiot. Sofer de autobuz din km6 ajuns consilier pus de babu si fagadau. Sluga proasta.
8
17
Cata rautate! Acest tanar esti un baiat foarte inteligent si capabil. Astia sunt oamenii din tara noastra,daca ei nu sunt in stare arunca cu pietre si denigreaza un om pe care nici macar nu il cunosc!! Stau acasa,lenevesc in pat si butoneaza smartphonurile cumparate in rate!
20
6
Ce oamenii rai si invidiosi ! Omul asta chiar cu are nicio calitate !
14
1
In articol apare drept Cristian Tincu,sub fotografie apare Constantin Tincu!Sigur nu il cheama Catalin?
2
0
Prostul fudul si repetent a ajuns mare...vai mama noastra cereti diploma de bac si pe cea de licenta facuta la ff.
11
0
Bagane-am in mama ta! NO COMMENT
6
16
Cristi este cam prostutz. Are masini straine cumparate de socrul lui. dar intelectual este foarte prost pregatit. La TSD se da mare sef. Nu-l baga nimeni in seama. Toti suntem foarte amuzati cand incearca sa vorbeasca. Este un produs de mahala. Nu reprezinta TSD Constanta. Este o rusine sa avem asa reprezentant in Consiliul Municipal. Ne cerem scuze alegatorilor PSD si tuturor cetatenilor pentru asa ceva.
15
17
Este copilul meu destept daca pleaca de la raja ramane orasul fara apa..
8
7
un retard analfabet de la spiru. cocalar manelist cu ghiul si unghie lunga la degetul mic sa puna sare pe ceafa de porc. un slugoi a lu babu si dobre. un jeg imputit. norocul lui cu socrasu care e baiat bun. PSD este varza, cu asa consilieri va duceti in 10%. cocalari si manelisti. fetita aste este o panarama.
13
16
Acest domn este "maritat" cu fisa lu Musat Mihalache fost consiler local. Cum altfel ar fii fost pe lista? Iar lista ar trebui actualizata ptr ca domnul Tincu a sarit peste un alt domn Ibraim Temur. Ce s-a intamplat cu domnul Temur si-a dat demisia? Sau nu putut sa dea suficienta spaga? Dl primar ar trebui sa se dezica de asemnea persoane care rad de mamicile care protestau ! Sa isi aduca aminte ca si in campania de la locale acest Tincu a avut probleme de vocabular cu presa din Constanta!!!!
16
13
Un tampit si hot doamne fereste cine conduce orasul asta
16
16
si mie cand imi vine randul ?
8
12
Asta economist ? A terminat Spiru pe banii lui socru-su, Musat de la Aurora. Bine ca s-a maritat ca a scapat de saracie. Pana la 30 de ani nu a avut carte de munca dar hop a ajuns director la raja unde felix e finul lui Musat. Si uite asa , avem numai oamenii de valoare. Ce ne mai miram ca prostii. Toate se hotaresc de veterani comunisti ce stau in umbra si hotaresc ce vor , cand vor . Restul , sageti ! Asa ca lasati-ma cu oamenii de valoare , sau tinere sperante .
23
18
Tot un makedon???
11
15
Alt acoperit
10
15
Baieti buni cu viziune si deschisi tinerilor ca si noi! Daca vrem sa imbunatatim ceva, cu oamenii astia ar trebui sa vorbim, nu cu dinozaurii aia plictisiti! E bine ca li se face loc si lor! Mult succes amandurora!
20
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108