REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Constanța: Se vor construi BLOCURI DE 10 ETAJE pe bulevardul Tomis

Constanța: Se vor construi BLOCURI DE 10 ETAJE pe bulevardul Tomis

Replica API 13 mai 2019 | 00:26 1388

S.C. ECLISSIS INTERMED S.R.L., firmă înființată în anul 2004, prin reprezentantul legal Tănase Calagiu dorește construirea unor blocuri în apropierea Spitalului Județean Constanța, mai exact pe bulevardul Tomis. În acest sens a fost depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) un memoriu tehnic conform documentului ”ELABORARE PLAN URBANISTIC ZONAL – BULEVARDUL TOMIS BLOC A2 LOT 1 ȘI LOT 2”.

Scopul prezentei documentații constă în modificarea reglementărilor urbanistice aprobate pentru amplasamentele situate pe Bulevardul Tomis, zonă Bloc A2, Lot 1, respectiv Bulevardul Tomis, zonă Bloc A2, Lot 2.

Prin Planul Urbanistic Zonal se vor stabili reglementări noi cu privire la: regimul de construire, funcţiunea amplasamentului, înălţimea maximă admisă, coeficientul de utilizare a terenului (C.U.T.), procentul de ocupare a terenului (P.O.T.), retragerea clădirilor faţă de aliniament şi distanţele faţă de limitele laterale şi posterioare ale parcelei.

Amplasamentele ce au generat documentația, au o suprafață totală de 761,00 mp iar în prezent, amplasamentele sunt terenuri libere de construcții, având categoria de folosință: curți-construcții.

Clădirile vor avea un regim de înălțime maximă P+10E (33,00 metri).

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tara de hotii si de prosti
0
0
spatial verde trebuie sa dispara !
1
0
Vrem sa vedem si noi actele care ii dau dreptul lui Tanase Calagiu sa construiasca pe spatiul verde dintre blocuri, va rugam !
3
0
la cat mai multe blocuri probabil ca aia 1milion de pakistanezi au nevoie de cazare in apartamente noi in centru
3
0
Nu se poate asa ceva
4
1
A mai ramas spatiu verde pe bulevardul Tomis !?....
3
0
Unde este siguranta la incendiu cand faci bloc intre alte 3 blocuri. Trebuie oprit proiectul !!!!
3
1
Iar se contruieste fara locuri de parcare? Dupa aia vin prostii de la politia locala ,sub indrumarea fagaboului, ca sa-ti ridice masina.Bai tampitilor din primarie nu mai aprobati constructii fara parcare...iumistilor care sunteti voi iumisti.
2
0
Constanta, un kkt de oras...bleah
4
0
Armanu nu chiari doar se sufoca de betoane !!!
16
3
in fata la deciu tapangea nu faceti blok la profii ?
7
1
Punctul de plecare a masacrari spatiului verde , a fost City Mall . Daca se intampla asa ceva , la Oradea , Arad , Cluj , Timisoara , Iasi , Brasov , ar fi existat o reactie civica spontana .
17
2
Eu sa nu fac paratzi ? Dupa ce ca v am cheltuit banii si timpul este momentul sa construiesc si pentru mine !
10
2
Ti ai draq de stricati cu cine va adus in Dobrogea. Huo kokalari
15
3
mai bine apuca-te tu de scoala ca nu stii sa scrii si nu te mai uita la capra vecinului..
7
2
degenerati, hoti si puturosi. Ce ating, caca.
13
5
Tu stii ceea ce faci?La limita legii, dar tot poti sa cazi!
10
0
bai eu nu inteleg, unde-i DNA-ul cand ai nevoie de ea? adica pe altii i-au saltat ptr caltabosi si aia incerti iar pe astia care o fac pe fata la un nivel galactic ii lasa in pace? WTF? daca-mi dai pe mana un dosar de achizitie borduri si tot ti-i infund pe fagabou et camarila un 20 de anu dar incamite cu blocurile astea!
20
1
AI GRIJA IEPURAS, NICI IN MADAGASCAR NU MAI SCAPI
29
0
Acesta este rezultatul votului prostilor foarte multi din oras care l-a ales pe mascarici de patru ori ca primar... Sa recunoasca cei carora li se ia terenul din fata blocului de cate ori l-au votat pe dereglat si pe betivanul cu drena de NY...
32
1
rezultatele convietuirii cu etniile hraparete si cele rezultate din re-votarea la infinit a fostului fsn-pdsr actual psd.tiganii machedonii si interlopii fac legea deocamdata.
23
3
Aceste terenuri pe care vor sa contruiasca blocuri sunt de la cei care au obtinut prin pile si spagi retrocedarea terenurilor pe vremea lui Mazare si prob.si acum .Daca organele abilitate ar dori sa cerceteze aceste retrocedari ,se va vedea cine au primit si au vandut imediat firmelor machedonilor ,care au devenit dezvoltatori imobiliari; iar banii i-au obtinut usor prin pilele machedonesti din banci si este si un mod de a spala bani negri din alte activitati comerciale.
17
4
Asta este isprava PSDeului care a dat primarilor puteri nelimitate prin lege acum primari nu mai sunt primari sunt proprietari daca reclama omul normal undeva raspunsul este l-ai votat acum nu se mai poate face nimic pana la viitoarele alegeri rabda.
20
1
Acolo a fost si va fi spatiu verde nu curti constructii. Vom bloca in instanta constrctia la infinit. Zona este f aglomerata asa ca inca un bloc nu are sens mai ales ca A2 e cu probleme. Numai cumparati nimik de la machidoni !!!!!
26
2
Sa te duci tare cu tot cu orasu asta ca a ajuns un gunoi.O sa ajungi ca Mazarica dabea astepta sa te urmarim cu popcorn la tv!Numai tampenii faci!Ai adus njste rahaturi de autobuze si penibil ai ajuns sa faci interviuri in ele sa te lauzi cu autobuzele!Penibililor !
20
1
Pindule baga bine la cap: o majoritate nu va fii niciodata minoritara.Asa ca apuca si pune mana pe cartea de limba romana si uita de machidoneasca.
24
3
Ptr. Zelea si altii. Cand fac romanii blocuri nu caraiti. FMM in koor de lingai. Ti ai draq de moldo olto koorve
9
25
De unde naiba au toti makidonii bani de blocuri? Unde ma uit,se construieste cate un bloc? Cine il face? Un makidon!!
28
4
Uitati-va pe bdul Ferdinand viz-a-vi de cinema Republica cum se constr un turn la 2 m de alt turn
32
1
Makidoni au un slogan al lor . CAPITANE nu fi trist garda merge inainte prin partidul M uist. Votati vanzatori de neam si tara.
31
4
De la un simplu agent imobiliar, a ajuns MARE dezvoltator,
24
3
...pai bine ma baieti ....eu maine ca sa imi deschid un punct de lucru..intr-un spatiu cu destinatie comerciala,ma puneti sa iau semnaturi de la toti vecinii din blocul unde se afla spatiul,avize peste avize,autorizatii de-ti sar mucii...si vine asta si ii dati acordul sa faca un modest P plus 10 in fata altor blocuri...de ce in cazul asta acesti oameni nu sunt lasati sa-si dea acordul...cu siguranta nu va mai ies pasentele..e normal ca acei locatari sa se trezeasca cu un zid de beton in fata balconului ? E normal intr-o zona unde sunt blocuri de 4 nivele sa se construiasca altul de 10 ?
63
1
Si in fata la A1 s-a facut bloc de 6 etaje cu toate ca legea spune ca nu trebuie depasit numarul de etaje fara sa se tina seama de distanta dintre constructii.Si...is-au cacat pe lege.O singura solutie avem....iesiti la vot la locale si sa-l dam afara pe jegul asta de primar
53
2
Asta s a votat asta avem. Acum suportam
43
3
Oras pe cale de a deveni un mare mormant de beton. Chiar nu poate opri nimeni asa zisa "dezvoltare" ?. Chiar asa face Brasovul, Aradul, Oradea, Clujul, iasul, etc ? Din eroare in eroare... Mai uitati-va fratilor la fatza orasului acum 40-50 ani. Aerisit, estetic cu o ordine arhitectonica. Acum fiecare detinator de avere in loc sa fie intrebat cum a facut banii face legea betoanelor. Trist. Mafie castigatoare. Si mai zice draknea ca se intoarce lumea in tara ca sa ce... sa fie sclavi la mafioti?
59
4
Cine plm mai e si kkt asta de Tase Calagiu? Probabil vreun berbec urecheat pripasit de pe la Ceamurlia. Bataie de joc totala fata de locatarii bl. A2 ! Sa ne punem vestele galbene si sa iesim la lupta, alta sansa nu este.
52
8
fagadau esti nebun
48
2
Toti cipanii sunt dezvoltatori imobiliari asta i ultima smecherie nu ? De ce sa inoti prin pisatul si maslinele oilor din caserie
40
8
Pana nu facem ca francezii nu rezolvam nimic .. direct in forta batuti si scuipati ! In ROMANIA ROMANII SUNT STAPANI!!! nu avea nimeni nimic cu voi daca respectati populatia dsr voi sfidati prin terenuri retrocedate ilegal! Intotdeauna acolo a fost spatiu verde! Nu pot intelege cum poate ss fie retrocedat un spatiu verde
53
6
Fratilor trebuie sa ne mobilizam si sa nu dam voie sa mai fie HAKUITE SPATIILE VERZI!!!! O sa ne SUFOKAM IReMEDIABIL
52
5
Sunteti nebuni oamenilor, o sa va ingropati de vii in betoane din cauza LACOMIEI. Ati innebunit????? Luati parcul???? Mai sunt trei parcuri mari si late....
69
3
Bine ca nu e machidon dezvoltatorul.... bravo romanilor PNL cta cati machidoni are ?
30
12
...blocuri de 10 etaje...betoane ...atata stiu cimpanzeii ...asa ...si parcari pentru masinile locatarilor unde veti face...ca zona este sufocata de masini...mai ales de cand babu-inul viceprimar a umplut Constanta de popice...!!!
56
6
Huooooooo, jegosilor! Ati sufocat orasul, leprelor!
60
1
In sfarsit... De mult era nevoie de blocuri noi in constanta.
16
34
Unde e tovarasu ION STELIAN? Cand a ajuns in guvern si la tv iam reamintit ce promitea cand se dadea avocatul spatiilor verzi si mia raspuns ca acum are alte prioritati ca acum e sponsorizat de soros si ca acum se lupta cu psd asa sunt toti! Pe deasupra pentru ca am indraznit sa aduc vorba de spatii verzi echipa lui de postaci useristi miau blocat profilu rusine USR!
24
32
Fagadau si Vanturache o sa se anunga la puscarie e doar o chestiune de timp! Asa ceva chiar nu poti sa faci, sa iei spatiile verzi si sa construiesti blocuri ! Daca traia Ceausescu va executa in piata publica si nu sunt vreun nostalgic comunist sunt nascut dupa caderea comunismului!
108
6
dracu sa va ia de cipanezi cimpanzei. Ordinari. Nimeni nu va interzice sa faceti bani dar fara sa incalcati drepturile altor persoane. muie psd muie usr
80
12
avand in vedere alegerile, nu cred ca vor iesi avizele in urmatorii 2 ani, dar apoi se regleaza...
69
2
Iar mai stricati niste spatiu verde ca sa faca bani machidonii?
111
7
prin terenuri libere de constructii intelegem spatiu verde? FMM de makidoni hrapareti ca nu va mai satura banul o sa-i luati cu voi in cavourile alea supraetajate din cimitir
112
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108