REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Constănţean revoltat: nevoit să stea cu chirie pentru că nu poate termina renovările la apartament! Parchetul NU poate fi montat

Constănţean revoltat: nevoit să stea cu chirie pentru că nu poate termina renovările la apartament! Parchetul NU poate fi montat

Replica API 6 decembrie 2017 | 00:00 341

Reclamaţie la OPC

Reclamaţie la OPC

Un constănțean a crezut că se mută alături de soția sa gravidă în noua casă pe care o renovează în această perioadă. Au început să monteze parchetul luat de la același magazin, iar dormitorul și bucătăria arată impecabil. Odată ajunși la living, aici au apărut problemele. Dacă bărbatul a crezut că în primă instanță meseriașii chemați de el sunt de vină, a doua oară când a achizițioant parchetul s-a trezit cu aceeași problemă – nu se îmbină de nici o culoare și este total denivelat. De precizat că în celelalte camere nu au existat probleme, chiar a lăudat calitatea produselor folosite.

Nicolae Ș. a achiziționat parchet laminat pentru living prima oară pe data de 27 iulie. A chemat meseriașii la el acasă și l-au montat. A observat că nu se îmbină cum trebuie și a dat vina pe muncitori. La finele lui noiembrie, s-a dus la același magazin, fiind vorba de Diego, și a cumpărat din nou parchet laminat. A chemat alți profesioniști care l-au montat, dar încă de atunci muncitorii i-au spus că parchetul are probleme că nu se îmbină cum trebuie pe latura mică.

„Am folosit parchet achiziționat tot de la ei, iar în dormitor unde era mai complicat și existau denivelări, băieții l-au montat fără probleme și arată impecabil, în bucătărie la fel tot ce am cumpărat de la Diego a fost în regulă, în living există probleme. Am crezut că e de la meseriași, dar se pare că parchetul este de vină că nu se îmbină”, a punctat bărbatul supărat pe situație.

Acesta a mers mai departe și a sunat la magazin, care a trimis o persoană să facă un audit pentru reclamația pe care a întocmit-o, cerându-le banii înapoi pe ultima achiziție. „Până și auditorul trimis de ei a precizat că este o problemă cu îmbinarea pe latura mică. Totuși, ei mi-au respins reclamația că cică ar fi fost tot vina mea. Eu am lăsat betonul să se usuce 3 luni! Ei au notat acolo câteva zile, doar ca să se scape. M-au aburit cu date tehnice, dar cum a funcționat să se monteze în alte camere fără probleme, trebuia să se monteze și acolo.

Chiar dacă problema poate fi de la producător, magazinul trebuie să își asume această greșeală”, a adăugat bărbatul. Nicolae Ș. a depus o reclamație și la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului și așteaptă să vadă ce măsuri vor lua aceștia. Contactat telefonic, comisarul-șef adjunct Horia Constantinescu a precizat că în cursul zilei de 4 decembrie a fost depusă reclamația constănțeanului și că urmează să fie făcute verificări la modul în care au procedat cei de la magazinul Diego din Constanța.

Tânărul constănțean este deranjat că este nevoit să stea în continuare cu chirie și nu se poate muta în propriul apartament până nu termină renovările, mai ales că a făcut o investiție considerabilă în amenajarea spațiului de locuit, însă, din nefericire, s-a lovit de mici probleme. „Soția mea este însărcinată în 5 luni de zile și este un stres pentru noi până ne mutăm. Vrem ca totul să se rezolve cum trebuie”, a conchis constănțeanul.

Pe de altă parte, în răspunsul trimis de către magazin către reclamant, este specificat faptul că persoana în cauză nu ar fi respectat indicațiile tehnice specifice pentru montare și de aceea au apărut acele denivelări între plăcile de parchet laminat. Totuși, omul spune că nu i s-a spus de vreo condiție specială de depozitare, însă așa cum a reușit să fie montat fără probleme alt tip de parchet în alte camere ale locuinței, așa se aștepta și în living.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
salut tot problema asta o am si eu dar la o suprafata de 240 m2. vreau sa vb trebuie sa-i dam in judecate pe bozgori
0
0
Ia-ti ba saracie parchet de bambus, daca esti scula. Daca n-ai bani, trimite-o pe nevasta-ta la mine la depozit si ne-om intelege noi!
0
0
Bravo ma asta da stire ..felicitari!!!
0
0
Denivelarile is alea din poza?... Am crezut ca de cine stie ce transee si valurile Dunarii e vorba. Muta-te fratioare si vezi de viata, ca nu cred c-a vazut cineva pe undeva rahat de-asta laminat cu suprafata "oglinda". Creste-ti copilul si mai tarziu schimbi caterinca asta de material cu ceva mai pricopsit si natural, sper. Maaaare tarasenie.
1
0
nu e parchet, e carton cu o poza deasupra. ia-ti parchet de lemn saracule, te mai si lauzi ca te muti in casa noua cu carton pe jos
7
3
Nu frate! Batman,batman...pai daca i s-a asezat pasarica nevestei pe fatza,ala vrea parchet numai de la firma aia.Asa se respecta el,tine la calitate ,,de brand,, si e in stare sa le cumpere la aia tot stocul pana reuseste sa imbine parchetul.Sa nu ajunga sa-l lase nevasta sau sa piarda sarcina pe motiv ca parchetul nu se imbina pe latura mica! Complicat d-le!
9
4
Daca a fost folosit acelasi parchet peste tot si s-a potrivit, este aproape imposibil sa nu se imbine si in sufragerie. Mai mult ca sigur ai tu probleme cu suprafata plana din sufragerie..parerea mea. Daca avea probleme cu imbinarile, aveai probleme peste tot.
8
0
bai frate!fantastic!du-te ba si ia-ti parchet de la altcineva!!!
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108