REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Constănțeancă, ‘sechestrată și obligată’ să aibă COVID-19!

Constănțeancă, ‘sechestrată și obligată’ să aibă COVID-19!

Replica API 21 mai 2020 | 11:09 130033

Realitate sau ficțiune?

Realitate sau ficțiune?

Teoriile conspirației sunt alimentate prin declarații extrem de periculoase făcute în spațiul public de o constănțeancă. Ecaterina B. acuză personalul medical că i-ar fi răpit și sechestrat mama, care ar fi ajuns la Spitalul Județean Constanța în urmă cu câteva zile, după ce a căzut în casă și s-ar fi lovit la cap. În plus, Ecaterina B. mai susține că mamei sale i s-ar fi făcut trei teste pentru depistarea noului coronavirus și că ar fi fost transferată la Medgidia, fiind suspectă de COVID-19, deși toate testele ar fi fost negative.

“Mama a fost luată pe sus și aruncată în ambulanță”

Ecaterina B. mai afirmă că mama sa, în vârstă de 85 de ani, ar fi primit diagnosticul picior rupt în momentul în care ar fi fost transferată la Spitalul Municipal Medgidia, deși ar avea ambele picioare sănătoase.

Ecaterina B.

„Mama mea a fost luată pe sus, aruncată într-o salvare și dusă în necunoscut. Eu nu mai știu unde este mama mea. Îți mulțumesc stat român că mi-ai răpit mama și că îți bați joc de mine. Mulțumesc medicilor din Constanța pentru performanțe! Nu le iese planul la COVID și se agață de orice bătrân lipsit de apărare. Nimeni din această țară nu îmi poate spune că nu este făcătură acest COVID și că nu trăim în dictatură. Eu sunt perfect lucidă și nu fabulez. Între timp am aflat că Spitalul Municipal Constanța este faimos pentru aberații, rele tratamente și un nazism hidos. Pas cu pas se instaurează dictatura.”, scrie Ecaterina B..

Se așteaptă rezultatul celui de-al patrulea test

Contactată de reporterul Replica pentru a oferi un punct de vedere în legătură cu cele povestite în spațiul public, Ecaterina B. ne-a precizat că, din data de 18 mai și până în prezent, mamei sale nu i s-a făcut nicio procedură medicală. Între timp, ar fi fost efectuat și cel de-al patrulea test, rezultatul fiind în așteptare. “I-au măsurat tensiunea și s-au mirat că este foarte bună. Ea are o plagă suturată la cap, de 15 cm, care nu a fost curățată, nici dezinfectată și nici pansată. Acum stă cu cheagurile uscate și părul lipit de rană.”, ne-a declarat Ecaterina B. .

“Nu mergeți în spitale și tratați-vă acasă”

Toată această situație a fost expusă în spațiul public, postarea fiind distribuită de peste 3.000 de ori până la ora publicării acestui articol. Reacțiile nu au întârziat să apară, multe dintre acestea alimentând o teorie a conspirației și îndemnând cetățenii să nu mai meargă la spitale pentru a se trata de diverse afecțiuni.

„Nu mai mergeți la spitale și tratați-vă acasă! Vă vor băga la COVID, vă vor duce unde vor ei în izolare, fără să fiți bolnavi de COVID. Medicii vor să populeze spitalele goale, să poată primi în continuare cei 500 de euro dați de stat!”, susține Ilona P.

Reprezentanții Spitalului Municipal Medgidia și Spitalului Județean Constanța nu ne-au putut oferi un punct de vedere în legătură cu acest caz.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba fabulezi la greu... Cauta-te si tu, dar nu de COVID...!
2
3
buna seara .asa se cere sa fim bolnavi de covit .eu am baiat bolnav de hiv la 22 de ani, dupa 7 luni de spitalizare surpriza spitalu de boli infectioase din constanta la al 5 test de covit a iesit pozitiv,a fost tinut in spital 7 zile fara nici un tratament de covit,dupa 7 zile a fost externat si in scrisoarea medicala scria diagnosticat cu forma usoara de covit 19,iar la al 6 test a iesit negativ,minine dumnezeiasca
6
2
Replica sunteti retardati cu stirile voastre. Sa va manance covidul toate rudele sa muriti si voi. Labe triste
16
18
Vor sa scape de batrani sa nu le mai plateasca pensie si alte facilitati...se intampla la scara mondiala...pensionarii pentru ei sunt o plaga a economiei...
18
9
Adevarattt
40
5
Este adevarat , la fel se intampla si cu matusa mea .
26
3
Mai votati inca o data Pnl sau pe Iohanis.Iohanis a spus ca a luat cele mai bune masuri in ceea ce priveste Covid.Lumea e prea proasta daca ii mai voteaza.Nu spun sa voteze cu Psd dar nici cu Pnl orice alt partid care nu a fost la putere.
33
15
Dragi romani... Aveti toti tupeu spe retelele de socializare.. Dar o sa luati atitudine nici daca Va pun la zid sa Va impuste.. Va omoara copiii,, Va interzic sa Va vedeti parintii, Va distrug viitorul, Va pot fute si in cur pe rand.. Dar voi nimic... Chiar sunt curios sa stiu daca intradevar istoria predata la scoala este istoria poporului roman. Eu nu cred ca din Stefan cel Mare, Mihai viteazu, vlad Tepes, horia closca si crisan, au iesit o natie asa fricoasa si o natie de hoti cum sunt acum in Romania.. Drept sa Va spun.. Imi e rusine cu faptul ca sunteti romani.. Reactionati la dracu...
72
12
Cred ca tu esti deliranta ,nebunooooo
120
32
Noroc cu ecaterina b care e deliranta
17
42
Ce zile sa ajuns in tara noastra..fereasca dumnezeu de asemenea criminali altdel nui poti numi.Iesiti in strada oameni buni ,nu se mai poate cu acesti specimeni care sunt ...incepind de la conducere si pina la femeia de servici. Jos coruptia si mafia care ne orbesc cu toate minciunile si panica care o baga in oameni de la o zi la alta . Iohanis doarme de la primul mandat si in continuare nu face nimic pt.oamenii de rind. Dc .nu rapesc parlamentarii sa le scrie diagnistic COVID 19. Ce merita acesti doctori ,asistente care au fct.acest lucru ..impuscsti la zid in fata pooorului .
27
29
True! Se fac smenuri cu pacienti fictivi de covid... romanul fura din orice, chiar si din necazul altuia...
81
16
Asa zdreanta de om sa fi sa te vinzi pentru 2500lei ca sa zici ca cineva are covid? Chiar nu mai exista onoare in tara asta? Luati bani jegosilor,oricum o sa ardeti in iad pentru faptele voastre. Sa nu credeti ca scapati.
82
12
Si ce, nu are dreptate femeia?
117
16
Rusine PNL, RUSINE politicieni, medici care ati uitat sa fiti medice jEcclus spagari -jigodii
79
17
Si bunica mea e bolnava are multe complicati a stat 2 luni in spital a urmat un tratament...dupa care au trimis o acasa. Dupa 2 luni de zile de stat acasa au sunat o cei de la medgidia si ne a spus sa sunam la salvare si a spunem ca are temperatura nu poate sa respire. Bunica mea nu are aceste simptome e perfect bine le am spus doamnei doctor la care ea foarte revoltara insista cu salvarea. Au ramas fara pacienti..nu mai stiu pe cine sa bage in spital si sa spuna de corona.
92
26
Ati luat-o razna, postacilor!
109
46
daca refuzi a se verivica temperatura la intrarea in magazin sau alta institutie .tot ce ai relatat despre mama ta la nivelul cadrelor medicale. e clar . ..........un cip nu au montat asistenteleee??cand luau temperatura??
32
40
copilul traieste si cel mai probabil a fost rapit pentru dare in plasament, pedofilie sau trafic de organe. Se practica rapirea de copii si pe vremea comunismului si in anii '90. Daca a fost decalrat mort de covid nu il veti vedea in sicriu sicriul fiind sigilat.
48
26
Am nascut de curand un baietel sanatos care dupa 2ore de la nastere a fost testat pozitiv covid desi eu sunt negativ covid. Dupa 2 zile copilasul meu a fost declarat mort de covid, eu am plecat acasa singura cu dorul de copil; sunt hotarita: pentru mult timp nu mai vreau copil!
53
29
Arestati pe loc toti cei care au participat la "rapire" sau la "privare de libertate"
78
33
Pune mana pe MITRALIERA.
82
18
Este foarte adevarat. UN COVID, este plimbat prin toate sectiile unui spital, pentru a se beneficia de cei 2500 lei. De tot personalul medical, nu numai de medici.
71
13
pe cand tu pupator de poale psd
41
35
primirea sumei de 500 euro e conditionata de numarul de bolnavi. ale dracului japite! cica eroi!asistentele care au dus tot greul la spitalul judetean chiar spuneau ca doctorii asteapta cu sufletul la gura cei 500 euro, ca sunt disperati! eu nu am vazut atata lacomie si cand ii faci spagari sau lacomi se supara!astia nu merita respect!prosti sunt cei care doneaza! cum ba sa donati la mascarada asta??
74
25
pt 6.50, jeg analfabet cu internet, pupator de poale penele,
97
27
da fa,ti.au luat.o pe mata boschetara care n.a dat un leu la sanatate sa o trateze pe banii mei.
28
93
E dictatura... nevazuta.
44
64
De ce nu au putut oferi nimeni niciun punct de vedere? Sesizarea organelor de control. Dati in judecata.Inseamna ca este adevarat.Care este starea pacientei? De ce nu a fost plaga curatata? Nu a dat spaga? Va rugam sa ne spuneti ce se intampla cu acest caz.Medicii din urgenta sunt renumiti pentru comportamentul lor abuziv si rele tratamente,fals in documente stiu sa sterga si sa mazgaleasca bine foile de observatie. Vom mai auzi si de alte cazuri curand.
86
21
Picior, covid, plaga suturata la cap, necuratata, nazism, Palazu Mare... Am omis ceva?
82
17
minciuni ordinare . sa manance kkt mai putin
46
49
Totul pentru prima din sistemul sanitar de 2500 lei care se acorda daca intri in contact direct cu un pacient declarat cu virus.
65
22

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108