REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Constănțenii au devenit EXPERȚI în MEDICINĂ și... STINGEREA incendiilor!

Constănțenii au devenit EXPERȚI în MEDICINĂ și... STINGEREA incendiilor!

Replica API 7 decembrie 2021 | 00:22 2366

Un incendiu devastator care a distrus 9 locuințe a izbucnit joi, 2 decembrie, pe strada Justiției. Incendiul ar fi pornit de la o lumânare aprinsă, extinzându-se rapid la toate cele 9 locuințe. Pericolul a fost cu atât mai mare având în vedere că în barăci erau depozitate mai mult de 20 de butelii care ar fi putut exploda oricând. Ca la orice dezastru, la fața locului s-au adunat o mulțime de gură-cască care, în lipsa oricărei ocupații, își dădeau cu părerea în privința intervenției pompierilor. Unul dintre ei chiar avea un plan bine stabilit pentru stingerea incendiului, la care pompierii cu ani de experiență nu s-ar fi gândit niciodată. Dar, dacă până acum se spunea că românii, în speța de față constănțenii, se pricep la fotbal și politică, pe listă se adaugă acum incendiile și bineînțeles, tot ce are legătură cu coronavirusul.

"Pompierii s-au mișcat prea încet"

Cu toate că pompierii au dus o muncă sisifică în lupta cu focul, cei care asistau la această luptă încercau să minimalizeze eforturile acestora, considerând că se mișcă prea încet sau că ar fi putut folosi altă strategie în stingerea incendiului. Astfel, unul dintre ei încerca să se dea viteaz și să descrie cum ar fi trebuit să acționeze pompierii:

”Păi pompierii trebuiau să se urce, aicea, pe acoperiș, la distanță și pe urmă să folosească autoscara, să se urce pe ea la 3-4 metri și de acolo să folosească furtunurile și să stingă incendiul. Așa s-au mișcat foarte încet și nu au salvat nimic”, dădea indicații un bărbat, locuitor al zonei, probabil prieten vechi cu Bachus. A fost aprobat de mai mulți tovarăși, care mai că aveau de gând să-i tragă de mânecă pe pompieri.

"Dom`ne, ăștia nu știu... nu așa se face", se mai auzea câte o voce din mulțime.

Cipuri, oculta mondială și alte aberații

Nu este singura dată când constănțenii și-au dat cu părerea fără a avea argumente solide. Pe toată perioada pandemiei, din ce în ce mai multe persoane și-au dat cu părerea despre virus, despre vaccin, despre urmările pe care le poți avea în urma vaccinului. Ba că odată cu vaccinul ni se vor implanta cipuri, ba că virusul este lucrarea ocultei mondiale, internetul a fost plin de aceste informații.

Aceste elucubrații au fost susținute și de oamenii politici ai României, în special de Diana Șoșoacă, care a scos inclusiv celebra replică: ”Vaccinul te face infertil pentru 3 generații”. Așa că, atât timp cât vor exista părerologi de serviciu, aberațiile vor fi la lumina zilei.

Iar un lucru e sigur: constănțenii se pricep la toate. Dar acum au devenit experți în medicină și în stingerea incendiilor. După cum era și gluma aceea: de când purtăm măști de protecție, toți ne credem medici. Mai nou și pompieri.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oamenii sunt experti in stins incendii, daca vad ca vine autospeciala la interventie, da cu putina apa si pleaca in 5 minute, ca s-a terminat apa. Si mai vine una, tot asa cu 5 minute de apa, iar intre timp casa arde, ca ei vin la razboi fara pusca. Si daca ne uitam cum merg pe strada cu masina geniile de la IGSU C-ta, stim si cum isi fac treaba. Adica ii doare-n cot de cei care le platesc salariile si pensiile speciale. Nu-i ridicati in slavi ca tot fara scara vin la interventie.
0
0
Si atunci de ce apar pe yt filmulete cu magnetul care sta pe locul vaccinarii si cu adrese de MAC care pot fi citite in corp? De nano tranzistori ati auzit? ia citit revista Science din Ian-Feb 2011. Si grantul de 2 miliarde date de UE ptr cercetari privind grafenul. sa fie chiar asa totul o coincidenta?
1
0
Ma secati la coaie cu vaccinul PWLLI MELE.sunt vaccinat si tot fac covid atunci de ce palmea ma vaccinez?
2
0
Ce analiza chihlimbarica de oegepeoza jurnalistica de wc ati prezentat voi replica cipuita de demult sunteti infertil
4
1
Cam ilegale baracile alea de pe justitiei.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108