REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Constănțenii au început să-și vândă afacerile! Bar cu renume își schimbă proprietarul

Constănțenii au început să-și vândă afacerile! Bar cu renume își schimbă proprietarul

Replica API 22 mai 2020 | 00:00 8543

Odată cu declanşarea pandemiei de coronavirus, foarte multe clădiri emblematice ale Constanţei au fost scoase la vânzare, dar și societăți. Motivele sunt diferite, de la lipsa mijloacelor materiale de întreţinere până la motive personale. Printre afacerile scoase la mezat pe internet se află şi un bar de tradiţie al oraşului de la malul mării, care şi-a schimbat, de-a lungul timpului, locaţia de 4 ori. Barul a găzduit adesea evenimente culturale, precum lansări de carte, expoziţii de pictură sau piese de teatru, dar şi concerte ale unor formaţii rock sau folk de renume de pe scena românească.

Chiar dacă starea de alertă nu permite deocamdată nici unui local să îşi înceapă activitatea, un bar de tradiție din Constanța își caută cumpărător. Aflat într-o zonă de maximă atracție, barul de 145 de metri pătrați la care se adaugă și terasă de 70 mp (12 mese de 4 persoane), cu posibilitate de extindere, caută pe cineva care să ducă mai departe spiritul acestui loc care a fost printre primele localuri din Constanța unde se putea asculta muzică bună și se puteau consuma diferite licori bahice la prețuri accesibile. Proprietarii nu au putut oferi mai multe detalii, precizând că este vorba de motive personale. Chiar dacă este vorba de afacerea în sine, se pare că noii proprietari ai societății vor putea păstra, cu aceeași chirie, și spațiul actual. Este vorba de renumitul La Taclale.

La Taclale

Clădiri scoase la vânzare în ultima perioadă

Vă reamintim că acesta nu este singura afacere scoasă la vânzare. În ultima perioadă, au început să fie scoase la vânzare și hoteluri din cauza costurilor mari de întreținere.

Virgil STOIAN

Citește și: Se vinde și hotelul Royal din Constanța!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Incet, incet ne inchidem in cutiile nostre de chibrituri... Iesim doar dupa ceva de mancare...Sper din toata inima ca spiritul si atmosfera "La Taclale" sa ramana vii si vii sa ramanem si noi...pt ca suntem mai mult decat trupuri si avem nevoi in afara acestora...
9
0
M as bucura nespus daca s ar continua traditia acestui bar din care am strans nenumarate amintiri deosebite impreuna cu prietenii mei la o sueta, piese de teatru, concerte cu trupe renumite, sau debuturi ale unor trupe care acum canta la festivaluri renumite, lansari de carte, expozitii ale tinerilor talentati si multe alte evenimente. La Taclale toata lumea se cunoaste si vorbeste cu toata lumea, se leaga prietenii, se asculta muzica buna, atmosfera este atat de placuta si familiala incat cu greu o poti parasi si cu drag te intorci mereu La Taclale. Noul proprietar va castiga vechii clienti.
8
0
La munca Tovarasi si mai lasati carciumile. In aceasta locatie poate functiona f bine un atelier de croitorie, cizmarie sau ceva unde sa se munceasca. Ce tot atat va dati de ceasul mortii ca dispare o carciuma, parca nu sunt atatea. In Cta ar trebui sa fie doar niste alimentari, cofetarii si gostaturi. Restul, la munca dreapta tovarasi!!!
3
10
@Marian B. :pfaaa...si am crezut ca le-am ascuns bine. Facepalm!
1
4
Frecventat de rocari imputiti care n-au bani de o cafea ca lumea.
1
14
Am inteles ca ar fi fost vorba de mai multe cazuri de pedofilie plus 3 cadavre in stare avansata de putrefactie. Jos cu nenorocitii astia care ne omoara cetatenii. Jos!!
1
11
Stati linistiti! Nu dispare nimic. Totul se transforma. Nimic nu va mai fi ca inainte. Ce nu intelegeti? Cine scapa, scapa, cine nu, nu. Acesta este viitorul omenirii. O sa plangem dupa multe locuri frumoase. Dupa unele, deja plangem.
8
1
Ce seri de distractie am facut aici! Frumoase amintiri. Cateva seri de distractie inofensiva. Era cea mai cunoscuta locatiie din Centrul Vechi al Constantei.
12
1
Aoleu pub ul meu preferat . Nu se poate ....
8
0
sa inteleg ca dupa asaltul asupra firmelor de stat urmeaza asaltul asupra firmelor private, care vor fi vandute pe pret de nimic?
1
4
Taclale este locul unde mi-am cunoscut majoritatea prietenilor, locul in care am petrecut seri memorabile. Pentru mine Taclale nu este un bar, ci un loc care aducea alaturi oameni minunati. Inchiderea definitava a barului ar fi o pierdere imensa pentru Constanta.
12
0
Un loc foarte dragut, plin de amintiri bune si mai putin bune. Un loc unde am cunoscot oameni exceptionali siunde am legata adevrate prietenii!
12
1
Chiar de l-am descoperit tarziu, fiind deja pe Mircea cand am inceput sa il frecventez. Este unul din locurile mele preferate, unde am trait tot felul de experiente si plin de amintiri. un bar primitor in care te simti ca acasa, chiar de esti client nou sau il frecventezi de ani de zile. Este barul in care spuneai ca vii "doar la o bere" si ramaneai pana la final, prins in discutii, rasete si vibe bun. Ar fi pacat ca totul sa se opreasca aici.
14
1
Atat de multe amintiri frumoase din Taclale ,chiar ,va mai amintiti de serile memorabile de karaoke din Taclale casa castoriilor,multora sigur le va lipsi.
16
1
Cele mai frumoase amintiri, cele mai tari petreceri la Taclale au fost.
12
1
Loc fain in Constanta
11
0
Cele mai tari amintiri in La Taclale!
11
0
Cand eram la liceu doar boschetii se duceau la taclale din simplul motiv ca berea era ieftina si era vanduta celor -18 ani! pe vremea aia daca erai un jegos nespalat cu ziele si veneai mahmur la liceu deja te credeai un nichita stanescu in devenire!
5
22
Abea astept sa vina deai nostril mo,sa face acolo club de manele pentru cei mai numaru unu din barosani,adica pentru cei mai haladiti si destepti romani din tiganime ! Poleim cu foita de haur si veceurili,sa vade lumea cacatu cum iese din cur in oglinda,veceu trei D. Misto? Cat costa mo,localu? Platim cu lei ,ieuro sau fer vechi? Avem si telefoane furate,un sac intreg.Sau va rapim fetele,platiti recompense si va dam banii din recompense pe local,nu e mai misto?
1
12
Cum sa dispara Taclalele?! E un loc prietenos, cum din ce in ce mai rar gasesti! Un loc firesc, unde toata lumea e prietena cu toata lumea, unde ne-am petrecut multe seri minunate. La concerte, la teatru, la placinte, la dans, la vin fiert sau la bere rece in seri de vara... Tare bine ar fi sa ramana in continuare Taclalele! Noi abia asteptam sa revenim!
12
0
Bar cu renume,parca ar fii vreo biblioteca sau ai actiuni pe acolo..Nui bai mai scapam de betivi,drogati si alte categorii sociale care taiau frunza la cainii..Mai bine plingeti dupa o fabrica sau o uzina,nu dupa carciumi pline de fum si bautura..Stim noi ce era acolo si cine frecventa....!!Locul ...
9
33
Ca numai oamenii cei mai misto din Constanta frecventau acest bar: actori, scriitori, muzicieni, pasionati de rock, de blues si de jazz! Este unul dintre barurile cele mai pitoresti din Constanta si chiar din Romania, la care am fost. Atmosfera este extraordinara, muzica de calitate si vibe-ul per ansamblu e unul fantastic. Nu a fost ocazie in care sa merg acolo si sa nu ma simt excelent. Ar fi pacat sa nu fie preluat si continuat de un om cu suflet!
24
2
Ca mai exista bomba asta. La taclale se duceau doar ratatii cu acte din liceu, niciun om decent n-a calcat vreodata pe-acolo.
9
45
Isi schimba proprietarul ca sa nu mai plateasca impozit. Statul va ramane cu degetul in gura.
14
18
Paguna-n ciuperci.
10
18
La taclale... noptile in fata casei casatoriilor...fuziunea cu "In vama" de la capitol... cele mai frumoase zile din viata multora. Duceam in grup de la liceul ca sa bem si noi o bere.. bere ieftina, muzica buna si amintiri placute. Dan, cel mai tare barman... Sper sa se pastreze numele si traditia.
46
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108