REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Constănțenii, luați la puricat de polițiștii locali. Amenzi usturătoare pentru 'parcagii'!

Constănțenii, luați la puricat de polițiștii locali. Amenzi usturătoare pentru 'parcagii'!

Replica API 10 septembrie 2018 | 00:38 460

Weekend de foc pentru poliţiştii locali constănţeni care sâmbătă au acţionat pe toată raza de competență pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță în rândul constănțenilor.

Astfel, în data de 8 septembrie, aceștia au aplicat 205 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 40.930 lei.

Controalele s-au desfășurat independent de alte instituţii și au fost orientate în principal pentru: menținerea curățeniei, prevenirea tulburării ordinii și liniștii publice, protecția mediului, etc.

Astfel, s-au încheiat 26 procese verbale de constatare și sancționare a contravenției pentru: apelarea în mod repetat la mila publicului, consum de alcool în locuri publice, încălcarea unor norme de conviețuire socială și care afectează buna vecinătate,etc. S-au constatat 70 fapte antisociale legate de nerespectarea regulilor privind menținerea curățeniei pe domeniul public al orașului Constanta, staționarea vehiculul pe spațiul verde ori depozitarea unor obiecte pe domeniul public in scopul “rezervării” unui loc de parcare. Trei persoane au fost amendate contravențional cu suma de 1000 lei fiecare, pentru activități de picnic în locuri, care nu erau destinate unor astfel de activități.

Au fost emise 9 procese verbale de constatare și sancționare a contravenției pentru acte de comerț ilicit și s -au dispus 5 măsuri complementare de confiscare a bunurilor destinate, folosite sau rezultate din contravenții.

"Scopul Direcției Generale Poliția Locală Constanța nu este acela de a-i amenda pe cetățeni sau de a-i împiedica să desfășoare anumite activități în limite legale, ci acela de a crea un climat de ordine și siguranță publică în municipiul Constanța. Numai împreuna putem asigura un climat de siguranța și disciplina în municipiul Constanţa!", au precizat poliţiştii locali constănţeni.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt un boschetar sifilitic gay am dat o in schizofrenie de la.sifilis
3
1
Bai analfabetilor, desenati ma daca nu sunteti in stare sa scrieti un comentariu
3
0
sunt prea mici amenzile, ar trebui insotite si de tabere de munca obligatorie asa cum era pe timpuri.
7
2
Pentru ca impuneti civilizatia Bravo. Asa va castigati respectul oamenilor ... oferind un trai civilizat oamenilor fara manele care rasuna in cartiere fara gratare pe strazi trotuare si sub balcoane fara cersetori agasanti etc
6
2
veniti la i fata la braseria Tulcica in fiecare seara dupa ora 22 sa vedeti betivani si scandalagi . A-ti venit in cursul zilei si a-ti amendat 2 mosi ce beau o bere , veniti seara sau nu aveti curaj
5
3
Sa se mai puna si tomberoane pe spatiile publice - in zona far pe strazi, bulevarde nu prea sunt. Politistii locali sa se mai ocupe si de toti nesimptitii care ies cu cainii pe afara si ii lasa sa isi faca nevoile peste tot fara sa curete dupa ei!
10
0
Locala ce faceti cu vanzatori de tigari tomis 3 gara eden abator
9
2
Foarte bine
7
1
vedeti, faceti
9
0
IA VEDE-TI CU TRAFICANTII DE TIGARI SI DROGURI DIN PARC!UL TOMIS 2 CE FACE-TI!!
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108