REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Constănţenii pot învăţa tehnici de arte marţiale de la maeştri renumiţi!

Constănţenii pot învăţa tehnici de arte marţiale de la maeştri renumiţi!

Replica API 10 mai 2018 | 15:16 923

Maeştrii recunoscuţi în arte marţiale se întâlnesc la Constanţa, pentru a ţine un stagiu de pregătire în mai multe stiluri de luptă, predominant de autoapărare, în spiritul şi disciplina artelor marţiale. Evenimentul are loc în perioada 2 – 3 iunie a.c., şi este adresat tuturor cluburilor de arte marţiale din ţară, dar şi constănţenilor care doresc să înveţe câteva tehnici de autoapărare.

De asemenea, vor fi predate şi tehnici de luptă militară, precum lupta cu cuţitul, lupta cu pistolul, lupta cu bastonul, cea corp la corp, lupta în spaţii înguste şi lupta de la distanţă.

Stagiul este organizat de Şcoala Tae Chun Do Constanţa, alături de Asociaţia Chinese Shaolin Kung Fu România. Maeştrii care vor susţine pregătirea sunt: maestrul Bogdan Todiriţă, maestrul Mihăiţă Pătru, instructorul Florin Clocotilă, maestrul Lazăr Iordache, fondatorul Tae Chun Do. Invitat special va fi preşedintele Federaţiei Române de Kali Escrimă ARNIS, Kancho Orlando Călina.

Cei interesaţi se pot înscrie la numărul de telefon 0767964416.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa este nume mari in artele martiale. Mihaita Patru un pioner al artelor martiale romanesti. Todirita Bogdan, un specialist in Wu shu si lupta militara, iar celalalt Iordache Lazar unul dintre nebunii frumosi ai artelor martiale. Ma uit cum se infrunta cu toti si cata dreptate are, pe langa faptul ca are niste performante uimitoare. Nu ma asteptam la surpriza asta .
3
0
Smardoii lasati liberi pe strazi de legislatia flasca sunt asa de multi si determinati sa faca mult rau,incat ar trebui un secol de antrenat romanii sa se apere de ei,fireste pentru ca in continuare institutiile de forta au treaba tot cu oamenii normali,nu cu infractorii veseli.
0
1
. . . cacao total . . .
2
2
Niste neica nimeni, "mari maestrii" presedinti de federatii care nu exista, stil creat la Fetesti. Le faceti publicitate pe bani macar? Uite asa au ajuns artele martiale de rasul lumii.
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108