REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Constănțenii sunt așteptați, sâmbătă, 16 iunie, la „Caravana liberală”

Constănțenii sunt așteptați, sâmbătă, 16 iunie, la „Caravana liberală”

Replica API 16 iunie 2018 | 01:09 364

„Caravana liberală” ajunge, sâmbătă, 16 iunie a.c., la Constanța. Astfel, începând de la ora 10:00, membrii și simpatizanții Partidului Național Liberal din Constanța sunt așteptați la sediul partidului din bd-ul Ferdinand nr.49, pentru a lua parte la acest eveniment.

„Caravana liberală” este un proiect inițiat de conducerea PNL și vizează consolidarea cunoștințelor teoretice ale membrilor, organizarea unor dezbateri în filiale cu simpatizanții liberali, dar și prezentarea oportunităților de dezvoltare aduse de politicile gândirii liberale. Sâmbătă, 16 iunie a.c., se va desfășura primul seminar, intitulat „Liberalismul Clasic” și va fi susținut de dr. Christian Nașulea, lectorul universitar în cadrul Facultății de Istorie București.

„Consider că astfel de dezbateri și seminarii sunt absolut necesare pentru orice filială, tocmai pentru a înțelege mai bine ce înseamnă esenţa liberalismului și ce promovează - libertatea individului, în raport cu statul, în libertatea de a fi întreprinzător. Acest prim seminar, despre liberalismul clasic, ne dorim să sublinieze de ce este important pentru un liberal să respingă intervenţia statului în relaţiile sociale și să explice mai bine cele două direcții ale acestuia: liberalismul politic si liberalismul economic”, a declarat Bogdan Bola, secretar regional în cadrul PNL.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
s-a saturat tactu de furat ?? daca faci o reclamatie la ITM vine Bola si scoate vinovat tot angajatul care nu a primit salariul
0
0
Astia , sacalii de la PNL , au castigat alegerile , au facut guvernul , au reformat viata politica , iar acum isi permit sa se relaxeze meritat la malul marii ... Vai steaua lor de cacanari ! Vai acestor mascarici de mucava ...
1
0
va dati seama cata bautura va fi ? e specificicul lor .....
2
0
PNL si-a incetat activitatea in noiembrie 1947. Restul, doar cancan-uri cu hoti si vardisti.
3
0
Libertatea presupune curaj si tarie de caracter. Daca nu ai curaj iti pierzi libertatea. Romanii nu au curaj prin urmare nu voteaza cu liberalii. Romanii prefera senzatia ca altii au grija de ei. Si astfel se explica sondajele de opinie.
3
3
Daca nu e mici,bere,ligheane,galeti,umbrele,hanorace,berete,pixuri,breloace de'a pleasca ....puie monta!
1
1
Miau miau miau
2
0
Pipi de codobatura
4
0
mergem sa fim cati mai multi hoti,,,lingai,,cocalari.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108