REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

`Constructorul de spitale` din rechizitoriul DNA MODERNIZEAZĂ o școală din EFORIE cu 6,5 milioane de lei

`Constructorul de spitale` din rechizitoriul DNA MODERNIZEAZĂ o școală din EFORIE cu 6,5 milioane de lei

Replica API 29 martie 2021 | 00:11 5724

Primăria Eforie, condusă de Robert Șerban, oferă peste 6,5 milioane de lei unei firme din București, deținută de Victor Matei, fost profesor universitar la Academia de Informații și apropiat al lui Nicolae Ciobanu. Într-un rechizitoriu al DNA, afaceristul Victor Matei este denumit ”constructorul de spitale”. În afacerea finanțată de edilii din Eforie se află și fratele unui fost luptător K1, condamnat anul trecut la închisoare după ce a măcelărit doi oameni cu sabia.

Primăria Eforie, la cârma căreia se află Robert Șerban, a atribuit pe 25 martie 2021 un contract pentru ”Reabilitare și modernizare școala gimnazială nr. 1 Eforie Nord, construire sală de sport, amplasare rezervă incendiu, refacere împrejmuire”, în urma unei proceduri simplificate de achiziție inițiate pe 1 februarie 2021.

Despre General Service Grup 98 SRL București

Au depus oferte nu mai puțin de 15 firme, grupate în două asocieri, iar câștigătoare a fost desemnată asocierea alcătuită din General Service Grup 98 SRL București (lider, reprezentată de Victor Matei)- High System Solutions SRL Vlădulești- Vâlcea (subcontractant cu 3,93 % din lucrări, reprezentată de Laurențiu Marian Culeci)- Megainvest SRL Râmnicu Vâlcea (subcontractant a 2,52 % din lucrări, reprezentant Dumitru Tinca)- Servcom Grup 85 SRL București (reprezentant Dumitru Anghel)- Amsecuritate SRL Bragadiru (subcontractant a 0,88% din lucrări, reprezentant Adrian Deaconu).

Valoarea totală a contractului este de 6.533.339,4 lei, fără TVA.

”Constructorul de spitale” din rechizitoriul DNA

General Service Grup 98 SRL este o firmă abonată la contractele cu statul, de la care a primit în ultimii ani peste 70 de contracte cu statul, în valoare de aproape 70 de milioane de euro. Printre clienții cu bani publici ai firmei se află Compania Națională de Investiții (CNI), Metrorex, Registrul Auto Român, Poșta Română, Primăria Municipiului București, Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) etc. Compania care va încasa acum peste 6,5 milioane de lei și de la Primăria Eforie este controlată de Victor Matei, fost profesor universitar la Academia de Informații și apropiat al lui Nicolae Ciobanu. Într-un rechizitoriu al DNA afaceristul Victor Matei este denumit ”constructorul de spitale”.

General Service Grup 98 SRL a raportat pentru anul 2019 afaceri de 26,3 milioane de lei și un profit net de 1,5 milioane lei, cu 60 de anagajți, dar și datorii totale de 10,3 milioane lei.

Primăria Eforie

Luptător K1, condamnat pentru tentativă de omor

High System Solutions SRL Râmnicu Vâlcea este deținută de Laurențiu Marian Culeci, fratele lui Cristian Culeci, fost luptător K1, poreclit ”Van Damme”.

Culeci ”Van Damme”a fost condamnat în iulie 2020 la 4 ani și 11 luni de închisoare pentru tentativă de omor, după ce a măcelărit cu sabia doi agenți de pază ai unui club din Râmnicu Vâlcea, în 2018.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
domnule primar cat de curand parasiti statiunea si va mutati la poarta alba
3
6
Se aud zgomote de catuse la primaria eforie
2
5
Sa ii sugeti stuletele lu Robi
3
0
Bulangiilorrrr.... Pai cu....6.5 milioane lei....construiesti ..5 scoli JEGURI ORDINAREEE... SUNTETI PUSI NUMAI PE JAPCA???
6
6
sau vc, ce legatura este intre fratele unuia cu sula din eforie?Ori ca unii au luat bani din contracte cu statul, pai de unde vrei sa apuce bani, din afaceri cu brailoiu hot mort, ori cozma cel care avea spaga stabilita la doua mii dolari pe concesiune, ori de la acolita lui mazare, condamnata penal, ori de la hotii din psed?
3
0
despre de dezvoltare vorbim? ca face faleza aia? e proiect vechi, in fiecare an se lucreaza. ca pune borduri in nord? ca trage gazele? sunt proiecte vechi cu care si a hranit campania.. proiecte ce au stagnat pentru a le pune in aplicare la inceput de mandat, sa se vada ce treaba buna face. nu sunt hater, dar asta imi aminteste de mazarica. aceleasi strategii ieftine cu care cumpara voturile. apropo de voturi, despre cum racolai acolitii lui votantii nu s a vorbit.. o mizerie de campanie.
3
8
Amestecati lucrurile SICAP-ul stabileste castigatorul! Iar faptul ca unul este fratele nu stiu cui,nu este relevant! Orasul se dezvolta,asta este important!
10
3
a uitat lumea ca campanie marsava a avut drogatul de robert si cum i a facut surorii casa de moda? hahaha. baietii stiu, jegule.
10
6
se facea o scoala, nu sunt ei de vina ca fura banul public si .... care voteaza gasti de smecheri in fruntea primariilor
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468