REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Continuă asfaltarea străzilor în Valu lui Traian! Bătălie acerbă pentru atribuirea contractului

Continuă asfaltarea străzilor în Valu lui Traian! Bătălie acerbă pentru atribuirea contractului

Replica API 23 mai 2018 | 00:00 744

Nu mai puţin de 13 concurenţi

Nu mai puţin de 13 concurenţi

Asfaltarea străzilor din Valu lui Traian a stârnit interesul a numai puțin de 13 firme, din patru județe și București. Cererea de oferte a fost câștigată de o societate cunoscută pe plan local, din Cernavodă, care a venit cu cea mai bună ofertă de preț, iar economia făcută astfel de comuna constănțeană a fost semnificativă.

Primăria din Valu lui Traian a încheiat ieri contractul pentru lucrările de asfaltare a străzilor și trotuarelor din comună, în urma unei cereri de oferte lansate în septembrie 2017. Potrivit informațiilor din documentația de atribuire, ”valoarea estimată a contractului este de 10.995.504,38 lei fără TVA, conform bugetului proiectului, anume: - construcții și instalații 10.886.638,00 lei fără TVA; - organizare de șantier 108.866,38 lei fără TVA; Conform prevederilor legale, la stabilirea valorii estimate a contractului, nu se iau în considerare cheltuielile pentru “Diverse și neprevăzute”, așa cum au fost identificate în cuprinsul Cap.5 “Alte cheltuieli” din Devizul General. Următoarele lucrări se pot achiziționa în conformitate cu art. 221 din Legea 98/2016 Diverse și neprevăzute – 326.599,14 lei fără TVA”.

Cine s-a înscris în cursă

Au depus oferte pentru efectuarea lucrărilor firmele Alex Building SRL Constanța, Autoprima Serv SRL Constanța, Building Construction MEA SRL București, Comprest Util SRL Constanța în asociere cu Asfalt Dobrogea SRL, Ga&Ma Activ Logystic SRL Constanța, Getnic Construct Serv SRL Cernavodă în asociere cu Phoenix Transbac SRL Bacău, Oyl Company Holding AG SRL Slobozia, PG Delta Electron SRL Năvodari, DAF Trans 2000 SRL Constanța, Strabag SRL București și Telor Invest SRL București. Alte două firme, Vialis Engineering SRL Ploiești și Drumuri și Poduri SA Slobozia s-au înregistrat, dar nu au mai depus documente.

Iar câștigătorul este...

În urma evaluării ofertelor, a fost declarată câștigătoare Getnic Construct Serv SRL din Cernavodă, care s-a angajat să ducă la bun sfârșit lucrările pentru 6.965.556,51 lei, fără TVA. Firma a mai făcut lucrări de asfaltare în Valu, precum și pentru alte primării din județ. Getnic Construct Serv SRL este controlată de Valentin Gherghinița și Marius Gherghinița, care este și administratorul societății. Firma a raportat pentru anul 2017 o cifră de afaceri de 9.755.974 lei și un profit net de 923.386 lei, cu 41 de angajați.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acelasi lucru se intampla la Ovidiu, dupa ce a cheltuit banii adusi de Bocai cimpanezul n-a facut nimic decat plimbari. Primaria e condusa de neamuri, Funda si mancatorul de cacat Dragan George. e cel mai mizerabil oras din tara.
3
1
La Murfatlareni li se trage la muie de catre acest parvenit saghiu . Este la al doilea mandat si nu a facut nimic in localitate . Are un sclav care ii tine locu in primarie si el taie frunze la caini . Am ajuns de rasu plansu . Cat a fost cojocaru a obtinut fonduri , a facut proiecte si la inceput saghiu a facut ce a obtinut cojocaru . Pe munca lui cojocaru ca din partea lui i se rupe . Murfatlareni , sunteti niste PROSTI .
3
1
Bravo locatare.Si noi la Nisipari suntem neterminati de 20 ani.Tot timpul ne minte,ba ca azi ba ca la anul.Inschimb ei se plimba cu toata familia prin toata lumea.
6
0
Cel mai bine la Castelu,nu se cearta nimeni cu nimeni pt simplu fapt ca aici nu se face nimic,nimic pt cetateni nu si pt angajatii primariei care dupa vechiul program din anii precedenti,credem ca acum isi fac bagajele pt plimbarile de vara.Din cate ne-au invatat ,prima data vr face o incalzire la munte,apoi urmeaza traditionala plecare in Franta iar mai catre august,nelipsita plimbare melancolica pe malurile Bosforului.Si stiti de ce? PT CA EI POT !
5
1
aveti grija cum faceti lucrarea daca nu o faceti de calitate primarul va intoarce inapoi o sa puneti asfalt din banii firmei dumneavoastra ,cu alte cuvinte numai firmele care nu au in gand sa traga teapa!
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108