REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

CONTRABANDIȘTII care vindeau ȚIGĂRI la piața CET, CONDAMNAȚI

CONTRABANDIȘTII care vindeau ȚIGĂRI la piața CET, CONDAMNAȚI

Replica API 12 septembrie 2021 | 00:03 4997

Natalia M., Adrian M., Florin N., și Viorel P. au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă calificată primii doi respectiv contrabandă ceilalți doi. Florin N. procura țigări de contrabandă de la personalul navigant al navelor sub pavilion străin, acostate în portul Constanța, iar Natalia M. și Adrian M. le achiziționau de la acesta și le vindeau apoi în chioșcul pe care îl dețineau. Viorel P. de asemenea a cumpărat țigări de la Florin N. și le-a vândut către alte persoane.

La data de 30.01.2020, lucrătorii de poliție aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, având informațiile faptul că în Piața C.E.T. din Constanța se află un butic (chioșc) unde se vând țigări provenite din contrabandă, s-au deplasat în locul menționat, unde au efectuat o supraveghere de la distanță. Cu această ocazie, au constatat faptul că societatea comercială despre care au fost primite informații se numește Cubx Trading SRL și se află în imediata vecinătate a pieței din cartierul de locuințe CET. De aici, în aproximativ 60 minute au ieșit mai multe persoane având în mână atât pachete de țigări cât și cartoane de țigări netimbrate, diferite mărci, precum Fast, Rothmans și Ashima. Mai mult, în acest interval orar din butic au ieșit și minori care aveau în mână țigări, fără să se poată observa marca acestora, de unde a rezultat concluzia că în interiorul buticului se vând țigări la bucată și minorilor. Ulterior, s-a dovedit că țigările proveneau de la Florin N. care le procura de la personalul navigant al navelor sub pavilion străin, acostate în portul Constanța iar apoi le revindea altor persoane. Viorel P. de asemenea achiziționa țigări de la Florin N. și le revindea unor clienți fideli.

Ce a spus instanța

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea Nataliei M. la 5 ani și 2 luni de închisoare pentru contrabandă calificată, Adrian M. a primit 2 ani și 6 luni pentru aceeași infracțiune, în timp ce Florin N. și Viorel P. au primit 1an și 8 luni de închisoare cu suspendare respectiv 2 ani de închisoare cu suspendare pentru infracțiunea de contrabandă. Sentința a fost comunicată pe 1 septembrie 2021 și nu este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va ia dracu da aia din parlament care fura miliarde dc nu se mai duc la puscarie huuuuuuuu
2
1
Rafael hadaru sifon
3
0
Si traficant dar si sifon de o viata
1
1
La spalat masini cu voi analfabetilor
4
2
Condamnat sa fie chitac care a pus taxa pe parcare adica cu alte cuvinte el vinde soseaua dupa ce eu platesc taxe si impozite
9
0
contrabandistii care fura tara ? Aia din parlament.
7
0
Felicitari politistilor,poate gasiti si vanzatori de droguri,daca sunt in Constanta pentru ca asa spun uni oameni.
7
2
Care piete ? Unde anume stiti ca se mai vinde ?
2
3
Pe cind si ceilalti di celelalte piete?
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468