REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Contre în PDL. Blaga îi dă replica Elenei Udrea: "Derivă e doar în capul unora"

Contre în PDL. Blaga îi dă replica Elenei Udrea: "Derivă e doar în capul unora"

Replica API 12 februarie 2013 | 00:00 211

Liderul PDL Vasile Blaga a reacţionat, luni, la declaraţiile Elenei Udrea potrivit cărora percepţia publică este aceea că "partidul e în derivă", replica acestuia fiind că "derivă e în capul unora".

"Derivă este doar în capul unora dintre colegii mei. Derivă... partidul ăsta munceşte şi aţi văzut cum s-a bătut şi la lucrările bugetului de stat. Unii dintre noi am fost în Parlament şi după 1 noaptea ca să ne batem pentru partid şi pentru ideile noastre. Alţii au timp de profeţii", a declarat luni Vasile Blaga. Reacţia liderului PDL vine după declaraţia Elenei Udrea, făcută zilele trecute, potrivit căreia percepţia este că PDL e un partid în derivă.

"Din punctul meu de vedere, trebuie o alternativă la actuala conducere, la actuala viziune. Oamenii sunt încă debusolaţi. Contează foarte mult percepţia care, acum, e aceea că PDL e un partid în derivă, iar membrii încep să se simtă aşa. Trebuie să intrăm într-o competiţie care va da viaţă PDL-ului", susţinea Udrea, într-un talk-show TV. Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat şi el duminică că membrii PDL nu sunt debusolaţi. Întrebat în legătură cu afirmaţiile deputatului Elenei Udrea, conform cărora PDL este debusolat, Cezar Preda a spus: "Din punctul meu de vedere, ca responsabil în cadrul partidului, ca om care a participat la aceste analize, pot să vă spun că membri PDL nu sunt debusolaţi. Membri PDL ştiu exact, acum, ce le-au spus oamenii la uşă, care sunt cauzele pentru care noi am primit acest vot negativ şi măsurile ce trebuie luate". El a adăugat că activitatea partidului nu poate fi dusă "într-o zonă a nesiguranţei, a aşteptării". "Acestea sunt nişte construcţii de presă, nişte construcţii politice, care vor să arate că partidul stă, nu intervine, aşteaptă să scadă USL. Sunt poveşti, cred că partidul ştie exact ce are de făcut", a adăugat Cezar Preda. El a mai spus că nu poate să se ducă la televiziune şi să spună despre partidul său că este debusolat, ci poate să spună că partidul ştie ce are de făcut, trăind un nou început ce se face cu oameni care doresc să elimine orice greşeală majoră.

Sursa:RTV.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108