REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

CONTRE la TV, între Dan Barna și Rareș Bogdan: 'Tot ce a promis PNL nu s-a concretizat, e un blat cu PSD/Este imperios necesar să ajungem la alegeri anticipate'

CONTRE la TV, între Dan Barna și Rareș Bogdan: 'Tot ce a promis PNL nu s-a concretizat, e un blat cu PSD/Este imperios necesar să ajungem la alegeri anticipate'

Replica API 15 februarie 2020 | 00:00 307

Dan Barna a declarat, la Digi 24, că tot ce a promis PNL partidului său nu s-a concretizat și a vorbit despre un blat între PNL şi PSD, anunță MEDIAFAX.La aceeași televiziune a intervenit Rareş Bogdan, europarlamentar PNL, care a spus că nu există niciun blat cu social democraţii. „Nu ştiu cum voi reuşi să conving că nu există niciun fel de blat între PNL şi PSD. Acelaşi interes referitor la anticipate există, într-adevăr. Eu cred că România are nevoie de anticipate, cu analiză foarte corectă asupra ordonanţelor asumate de noi. Este imperios necesar să ajungem la alegeri anticipate. Ne-ar fi plăcut să avem şi două tururi de scrutin, dar urmăriţi ce face doamna Weber. Era pregătită să atace această ordonanţă şi ne-ar fi blocat. Astăzi, România nu poate continua aşa. Am guvernat trei luni de zile şi am făcut lucruri extraordinare”, a declarat Rareș Bogdan.

Dan Barna nu este singurul lider care vorbeşte de un blat între PNL şi PSD. Şi Claudiu Năsui, preşedintele USR Bucureşti, a vorbit de acest lucru după votarea bugetului capitalei. Vineri, doi consilieri PNL au votat bugetul propus de Gabriela Firea, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
08:57 cacat de filozof ce esti tu prostovane !
1
1
Daca dupa cateva luni de guvernare asa dezastruos arata "nimicul" facut de PNL imi inchipui ce facea USR. Chiar scotea societatea in strada. Se cred destepti, iar "batranii" prosti. Cat priveste reformele economice tot astept sa vad ce propuneri savante, geniale au. Deocamdata ideea e ca daca unii tineri trimit bani de afara inseamna ca sunt destepti si trebuie sa fie sefi peste "prostimea" in varsta. Chiar asa simplu sa fie? Parca nu e asa in occident.
1
1
Mergeam azi cu autobuzul -mergeam la peco sa iau benzina la bidon- si mare mi-a fost mirarea ca batrani sunt egoisti si nu numai prosti. Adica dupa ce discutii aveau dansii am ajuns la concluzia ca ei nu se gandesc la nepotii lor sau copii lor care vorba aia le trimit bani de pastile si de intretinere ci doar la ei. in loc sa-si consulte familia inainte sa voteze,ei prefera sa o faca dupa mintea lor - blocata in 77 forta Fsn alias psd- . un calcul simplu. cotizatie de la nepotii 450 lei luna si tot nu votezi usr cum vor ei . iti mareste pensia cu 10 Psd - te duci ca dobitocul si ii sustii ?!
1
3
Incurcai drace. La un moment se vor sfasia intre ei. Doua zdrente politice, numai la romani nu se gandesc, au scoala lui Soros, asta i-a numit si prin urmare ii indeplinesc interesele economice. Santem o colonie, n-avem demnitatea ungurilor, polonezilor, croatilor, etc.
7
0
Asta nu pleaca in Israel ? Muye la hoti
6
0
Rares Bogdan se crede cel mai destept, dar e un semidoct imputit. Cica: Am guvernat trei luni de zile... Batistutza asta nu stie ca lunile sunt alcatuite din zile si ca o asemenea afirmatie este pleonastica? Asta ca sa nu se mai creada etalon de inteligenta...
19
4
Partidul lui barna, un tampit cretinoit
20
5
mizerii care sunteti!!!
16
3
Hai cu anticipatele sa votam PSD!!!!
22
10
intelectualu de sub mine ,poti soooge pooooooola.
13
8
Amice se scrie sunt nu sunt. Esti un analfabet
7
11
Noi sintem viitorul
10
17
Haideti mai repede cu anticipatele. Nu va mai ganditi atat.
9
14
Sint vuvuzeaua Cotrocenilor si un clown de doi lei
23
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108