REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Control OPC la Pescăria lui Matei şi la Golful Pescarilor!

Control OPC la Pescăria lui Matei şi la Golful Pescarilor!

Replica API 20 octombrie 2017 | 00:16 5458

Comisarii de la Protecția Consumatorului a descins, joi, în mijlocul "războiului" dintre terasele cu specific pescăresc din Agigea. Aceștia au luat la verificat cele două terase vecine, Pescăria lui Matei și Golful Pescarilor.

Facem precizarea că au existat reclamaţii anonime în ceea ce priveşte ambele cherhanale. În ciuda acestor reclamaţii, situaţia din bucătăriile celor două localuri este nesperat de bună, după cum au precizat comisarii OPC. "Au bucătării fantastice, cu dotări cum nu au multe alte localuri de pe litoral. Am fost surprinşi. Singurele mici deficienţe constatate sunt din cauza fluxului mare de comenzi. Ne referim la deficienţe de genul unui capac care nu a fost închis bine, dar nu alte lucruri grave", au spus comisarii OPC.

Chiar şi aşa, cei doi agenţi economici au primit invitaţii de a se prezenta vineri, 20 octombrie, la sediul OPC, pentru a li se înmâna actele ca urmare a verificărilor, cât şi eventualele măsuri dispuse.

Vom reveni cu detalii!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In ambele locatii se mananca bine, prerurile sunt ok, nu merita in niciun caz sa mergi in Bulgaria. La Matei se mananca bine ,repede si pe saturate. Romanul este invidios din fire cum ii merge unuia bine toti incep sa l vorbeasca de rau. Servirea la matei este ireprosabila. La golf dureaza foarte mult comamda se fc rezeevari cu mult timp inainte asa ca voi ramane la Matei.
0
0
Am fost de 5 ori anul acesta la plaja la Golful Pescarilor , duoa ce platesti 30 lei pentru un sezlong am baut cea mai scumpa,apa si cea mai scumpa si cea mai proasta bere 10 lei 330 ml.Dar cea mai jenanta intamplare a fost cand a doua oara mi-am pierdut la plecare ochelarii de citit., am venit in alta zi si am platit ca deobicei sezlongul si am intrebat tinerelul care aducea sezlongul daca nu a gasit ochelarii mei ,dupa ce m-a chestionat ma pus sa-i descriu mi-a cmfirmat ca i-au gasit dar colegul la care sunt nu este de serviciu. Am revenit la o saptamana iar 30 lei iar apa 10 lei .
0
0
Ce sa invete vacaru lui lamureanu , cirjaliu lamureanu a furat c.a.p.e.u.l. cirjaliu toate proprietatile din agigea.
1
1
Doua haznale... Preturi mari pe niste mancaruri ieftine...
3
3
Carjaliu, un excroc notoriu... fost agent de militie.
2
1
Asta este mana lui Cirjaliu, cunoscut ca si primarul razbunator. Golful Pescarilor este pe numele ginerelui sau. Stiati ca, cuv.Cirjaliu vine din turca si inseamna talhar, hot? Se adevereste in cazul sau.
2
1
Da, pescaria lui Matei unde clientii dau cu picioarele in pisici si chelnerii rad. Super loc.
0
2
"Uscatoria" face parte din decor.Decorul e tot timpul expus
2
0
Pescaria lui Matei mi se pare cel mai bun loc unde poti manca bine si in siguranta pe litoralul romanesc. Mi se pare ca este peste Dalboka. E adevarat ca Dalboka e mai ieftina, dar Pescaria lui Matei e mult mai buna, ai si mult mai multe optiuni, e cu totul altceva. Am fost de f multe ori in ambele locatii si recomand cu toata increderea Pescaria lui Matei daca ajungeti in zona.
4
3
Cam scump nu ofera cat cere scump preturi mari la matei
4
0
Mie mi-a placut din totdeauna la Pescaria lui Matei si ma mai duc acolo.Succes in continuare, Matei!
4
2
Hei hei sa-l luam in pula pe Matei!Hei,hei!
8
9
Inloc sa colaboreze, prostii astia se lasa antrenati in luptele altora. Daca o tin asa o s-o termine amindoi. Sint baieti buni dar n-au minte.Toti vor sa-i suga.
4
2
In vara care a trecut am vrut si eu sa intru la Uscatoria lui Matei dar exact la intrare m-au intampinat niste pijamale si alte obiecte intime puse la uscat.Repet:LA INTRARE.Am intors 180 grade si am jurat ca nu mai calca acolo.Mai rar dar mai sigur :DALBOKA.
8
3
Am frecventat Pescaria lui Matei, cat si Dalboka - Bulgaria. Incomparabil mai bine la vecinii bulgari, incomparabil. In schimb la Pescaria lui Matei mi-au placut ospatarii, nota 10
2
7
Au fost sute de cazuri de toxinfectie alimentara la Cacanaria lui Matei! E un jeg incredibil in bucataria lui! Toti angajatii stiu ce fel de om este: betiv, agresiv, vulgar etc. Ne pune pe noi angajatii sa scriem pe net de rau pe primar si de concurenta. La prieteni le da mancare si bautura moca ca sa fie pupat in fund.
7
6
bai pai fatza lui matei e pe 1000 de panouri publicitare... si munceste din liceu la pescaria asta! e cel mai de succes antreprenor pe care il cunosc personal! si daca are succes inseamna ca face ceva bine! lasati-l sa faca bani in continuare! daca lumea sta la coada vara pt o masa insemna ca face treaba buna ! ps astept o sticla de vin de la el de 6 luni... da vad ca uita sa o dea . zgarcitu !
7
4
La golf e dezastru , am vomitat toata duminca noapte dupa ce am mancat specialitatea Salau Ca in Golf, niste mizerabili, sosuri facute din prafuri la galeata, nu recomand la nimeni.
11
3
cum naiba mai ai curajul sa ti dai cu parerea cand tu nici nu cunosti produsele!prost fiind ai zis CIORBA DE STORCEAG de parca storceagul e un peste!afla stimate domn ca storceagul estea ea o CIORBA ALBA DE STURION!esti un incapabil
7
4
Nu stiu ce experiente aveti voi, dar la matei nu mi'a placut servirea. Produsele nu sunt wow, dar merg la multime. La golf am gasit o ciorba buna de storceag, dar multi habar nu au ce e aia! Sa va zic ca icrele in ambele locatii au mai mult mai mult ulei de cat icre! Dar de unde sa stiti cum arata icrele daca mancati doar conserve din Lidl. Ambele locatii sunt slabe. Vreti sa gustati ceva cu adevarat bun? Mergeti la satul pescaresc din Tulcea sa gustati un bors de peste, o salata de icre si multe altele. Nu stiu cum puteti sa ziceti ca sunteti multumiti de bodegile alea...
15
3
La pomul laudat.. mai iesiti si voi prin lume, sunt doua locatii modeste.. nimic wow... decente si poate un pic prea scumpe pentru ceea ce ofera dar aici parerile sunt impartite in functie de fiecare. Dar se pare ca se face un tamtam aiurea cu aceste locatii..
19
2
Dar Mata...tu faci rata la banca ca sa mananci la restaurant!? Inseamna ca.s conditii extraordinare acolo daca daca ai facut rata ca sa te ospatezi!
7
1
Preturi foarte mari!!! Am fost de cateva ori, dar si acum platesc rate la banca!
15
3
Mereu am avut incredere in Matei! Este un baiat muncitor care isi respecta clientii! Merg cu drag la aceasta cherhana! La Golful Pescarilor nu am fost multumita de calitatea produselor..
18
16
suntem mandrii de Matei il stim de cand era mic si pescuia guvide pe dig !speram cu drag sa l vedem ca o sa candideze la primaria Agigea!sper sa se tina de treba in continuare si sa nu uite de unde a plecat
21
17
La Matei totul este ok .La Golful Pescarilor nu mai merg niciodata nu sant profesionisti servicii slab clitativ.
29
18
Ce sa mai faca si Horica ca sa fie in centrul atentiei? Sufera daca nu e pe prima pagina. Mascarici
18
22
si filmarile unde sunt?sa vedem si noi daca este adevarat sau e doar de reclama.
20
6
Bravo,Pescaria lui Matei!
41
14
Adevarate atentate la sanatatea publica
25
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212