REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Corina Bud, schimbare dramatică de look, după ce a trecut pragul medicului estetician

Corina Bud, schimbare dramatică de look, după ce a trecut pragul medicului estetician

Replica API 3 decembrie 2021 | 03:05 1047

La mare modă printre vedete și nu numai, intervențiile estetice au ajuns să fie ceva la ordinea zilei. Mai greu însă să-ți dai seama cine a apelat la serviciile esteticianului doar dacă te uiți la pozele publicate pe rețelele de socializare, unde oricum se intervine cu filtre și programe de „îmbunătățire”.

Corina Bud

Imaginile recente pe care Corina Bud (41 de ani) le-a publicat pe rețelele de socializare i-a lăsat pe admiratorii săi să se întrebe dacă nu cumva artista a apelat la serviciile medicului estetician. Cântăreața pare complet schimbată la nivelul feței, comparativ cu modul în care se prezenta în clipurile melodiilor sale de acum câțiva ani, scrie click.ro.

foto: arhivă personală

Corina Bud are intervenții estetice?

Să fie oare de vină filtrele de pe Instagram sau freza nouă și excentrică pe care artista a abordat-o să ofere această iluzie? Cert este că aceasta pare că s-a reinventat, și știm cu toții că o nouă culoare de păr îți poate schimba look-ul, dar nu atât de drastic.

Dacă ar fi să judecăm după imaginile ei din mediul online și să punem puțin „lupa” pe ele, la o primă vedere pare că atât forma, cât și volumul buzelor Corinei s-au schimbat, lucru care ar putea însemna că artista a apelat la injecțiile cu acid hialuronic în acest sens.

Foto: Instagram

Nu este o noutate și nici o intervenție deloc complicată, iar tot mai multe reprezentante ale sexului frumos vor să încerce această procedură. Totuși, la medicul greșit, buzele pot căpăta o formă indezirabilă, și anume aceea de „bot de rață”, cum o numesc cârcotașii. Nu este cazul Corinei, însă, ale cărei buze par doar ușor mai pline.

De asemenea, pare că artista a mai optat și pentru mici alte intervenții la nivelul feței, tot de natură injectabilă. Nu putem exclude din ecuație nici botoxul sau firele de întindere a feței. La nivelul nasului nu par să existe modificări, artista fiind înzestrată de la natură în acest sens cu un nas frumos proporționat pentru trăsăturile feței ei.

Cum arăta Corina în videoclipurile ei vechi

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tot boccie este .pacat de banii dati.
4
0
ce sluta e
5
0
mai urata decat de obicei!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920