REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Corina Martin tună și fulgeră la adresa Guvernului României!

Corina Martin tună și fulgeră la adresa Guvernului României!

Replica API 1 mai 2020 | 00:00 4242

Restricțiile de circulație menținute și după data de 15 mai au dat peste cap planurile hotelierilor de pe litoral care se pregătesc deja de zor pentru a deschide unitățile de cazare și alimentație publică. Turiștii vor trebui să aibă un motiv întemeiat dacă vor dori să părăsească localitatea în care au domiciliul, după spusele președintelui României, Klaus Iohannis și ale premierului, Ludovic Orban.

Corina Martin

Am crezut că vor lua decizii corecte, m-am înșelat!

Președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT), Corina Martin, a răbufnit în urma acestei decizii luate de Guvernul României și critică faptul că nu s-a luat nicio măsură pentru a ajuta turismul românesc.„Încă puțin și stăm închiși de 2 LUNI în casă...! Am acceptat să respect deciziile Ordonanțelor și am crezut ca ei, Guvernul, știu ce fac și că, cel puțin, știu mai multe decât știm noi, așadar au mai multe pârghii pentru a lua decizii corecte, pentru români și pentru România! M-am înșelat. Orice știu ei, sau spun că știu, eu vad și noi vedem ALTCEVA. Și începe să se vadă, cu ochiul liber....”, a spus Corina Martin într-o postare pe pagina personală de Facebook.

Ludovic Orban

Corina Martin: Ei încă analizează!

Corina Martin este nemulțumită deoarece, ea alături de colegii săi, a lucrat la o serie de măsuri împotriva crizei economice din acest sector, dar a așteptat totuși măsuri luate din partea Guvernului, care nu au mai venit. „Am așteptat și eu, ca fiecare cetățean, ca Guvernul să vină cu măsuri ferme, care să ajute Turismul - hoteluri, restaurante, agenții de turism, transportatori, ghizi, etc , dar ei inca analizează....!!!!Am lucrat încă din prima zi, alături de atâția colegi din industrie, la măsuri, propuneri, idei, direcții..ca să relansăm, să repornim motoarele în industria noastră și, desigur, în întreaga economie, verigă cu verigă.

Cred că este nevoie de oameni noi într-o altfel de politică

Președintele FAPT spune că turismul nu a fost niciodată o prioritate pentru politiceni și că aceștia au îndreptat privirile către acest sector doar în campanii.„Comunicam între noi, să știți! Deși la distanță, deși online, deși închiși în case, comunicăm între noi, și chiar tot mai uniți! Suntem O INTREAGĂ INDUSTRIE, și, deși Turismul nu a fost niciodată, cu adevărat, o prioritate, în afara campaniilor electorale, ( și asta pentru fiecare partid!!) , VA DEVENI ACUM!Și înca c eva.Cred că este nevoie de oameni noi, într-o ALTFEL de politică”, a mai spus Corina Martin.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta vrea sa conduca Constanta? Ea nu e in stare sa aiba grija de copiii ei, i-a lasat de izbeliste. Cunosc situatia foarte bine. Nu e o mama buna. Nu e o fiica buna. Nu a fost o sotie buna. Ce poate face pentru orasul nostru? Incearca doar sa ne fraiereasca.
0
0
madam corina e disperata sa iasa in evidenta. oricand si oricum. acum nu mai poate sa-si organizeze petrecerile alea gen "circ" unde era inconjurata de pupincuristele alea libidinoase. asta-i romania.oameni ieftini. oameni de 2 bani.
0
0
O pune Bucovala sa vorbeasca!Uite ca se poate si mai rau,daca ajungea Corina prim-ministru,eram vai de soarta noastra!Se pot gasi niste iresponsabili care sa vina pe litoral,dar nici pe departe in numar mare,ca in anii trecuti!
2
0
Pe madam Corina o manancz in fund si vrea sa se scarpine cu niste pene de paun.
8
1
costurile mari au fost pentru ca tarile cu patroni nu au acceptat sistemul si normal ca i-au intors spatele! e greu sa faci ceva fara o colaborare! cat despre patroni ei isi umplu buzunarele pe spinarea sclavilor din tara sau de la sparanghel. vezi cum plang acum ca au pierderi f mari dar cand le cereai o marire de salariu plangeau ca nu au bani!!! cand minteau?
4
1
Imi pare rau pentru dvs doamna si pentru restul.... sper sa faceti rost de bani si pentru repliiica ca tot nu te lasa sa scri adevarul pe aici
4
3
bolnavii reali mor in spital de boli grave si tratati numai de coronavirus, iar corina martin vrea turisti in hoteluri.
9
2
Asta a gresit site-ul. Cred ca voia sa intre pe brazzers sau bang bros la sectiunea filthy milf si sara a a ajuns sa isi dea cu parerea despre economie si turism. Du-te dom'ne la ciocanele de ciori si mai lasa-ne. Nu va mai ajung combinatiile ciordelile si evaziunile?
10
2
era mai grasa dar georgelinho a facut-o sa sufere! si se vede.La drept vorbind aoleo ce iash trage-o! ori ea ori prodanca tot un drak
15
2
s-au dus pe apa sambetei carnavalele cu tomiris si pastaie drogatul. cotzoharla asta stie doar sa palavrageasca despre turism . au cam crapat martinii din neamul ei.
20
2
Este vreo diferenta intre prefect, care a adus repatriati in carantina in Constanta si matracutra asta? Pentru bunastarea ta vrei sa ne inbolnavesti? Cine plm o mai sustine pe expirata asta? Inventeaza fel si fel de asociatii unde se declara presedinte. Mai lasati-ne cu foci expirate si stafidite. Avem nevoie de tineret cu viziune. Apropo, cand isi plateste daroriile pe firmele bagate in faliment? Aud? Tipic psd, trag pe o firma, fac datorii si apoi se dau virgine. Nici in gaura de la cercel nu mai esti, expirat-o.
20
2
Adevarat, dar in ce conditii si cu ce costuri? Este cineva dispus sa le plateasca acum? Cand pleci de la o tara cu economie 90 la suta agrara, normal ca va exista dezvoltare industriala. Referitor la costuri, nu cred ca ai suporta acum cenzura comunista, nu ai putea sa scrii aici, nici lumina si TV cate 3 ore pe zi, nema internet si cate altele. Sa nu mai zic ca pentru ganduri exprimate impotriva sistemului te duceai in vacanta gratis.
5
2
SE STIE NIVELUL DE INTELIGENTA AL CORNEI MARTIN ,INTREBAREA ESTE : CINE O SUSTINE IN CONDUCEREA FAPT ? CE A TREBUIT SA FACA SAU CE FACE PENTRU ACEST LUCRU? SANT PERSOANE MULT MAI BINE PREGATITE PENTRU ACEASTA FUNCTIE DE CONDUCERE,DAR CORINA MARTIN ARE CUMSA SCAUNUL LIPIT PENTRU 100 DE ANI ?
21
2
daca nici milonarii nu sunt multumiti . . . . ce sa mai zic de cei plecati la munca
13
2
Madam vrea sa mute focarul de coronavirus de la Suceava ...la Mamaia...spune adio penelor de strut anul asta...!!!
19
2
Asta a crezut ca dupa doua luni de izolare trece virusul si poate sa-si bage limba in gura la cine vrea ea. Nu pricepe toanta ca izolarea populatiei e necesara pentru a nu se infecta multi oameni in timp scurt si ar bloca spitalele? Fa, corino, esti mare si batrana,fa, si trebuie sa pricepi ca asa trece anul 2020. Pana nu se inventeaza vaccinul oamenii normali la cap nu mai merg in hoteluri sa ia carcalacul dupa lenjeria de pat.
23
2
asta e strachiata
14
2
Si daca s-ar dechide toate hotelurile si restaurantele,cam cati crede tipa asta ca vor merge sa stea cu mastile pe muian ,sa umble stresati pe strazile mizerabile ,printre alti stresati cu muiane acoperite. In loc sa te destinzi,mai reusesti sa fii si amendat de un militia ca nu ai bifat o anume casuta pe cacaturile ale de declaratii. Sta este,suntem ca in stare de razboi,adica supravietuirea are prioritate,nu datul banilor pe mancare proasta si cazare nasoala.
24
2
zeitza nefututis cu o gramada de copii acasa din casnicii diferite uita sa se mai uite si-n buletin la varsta... in rest , o curvistina ordinara , dar ca de obicei la curve , cu f mult tupeu...
27
2
care turism? Nu inteleg de ce se agita duduia. Romania nu are turism. Nu ai cum sa ceri ceva ce nu este conceput, inca. Habarnagism, hotie, rahat, tampenie sunt definitii a ceea ce se intampla vara la mare, nu am sesizat in ultimii 30 de ani noutiunea de turism nicaieri in jur. Facand un exercitiu de imaginatie, daca toata vara ar ploua in fiecare zi, oare papusa asta de plastic ar cere despagubiri bisericii? ..aparent cam asta e nivelul de gandire vad. Noi turism nu avem, dar nici nu vrem.
25
2
Multa prostie aici oamenii saraci le vor rau celor bogati... bravo
4
17
Poate sa nu se mai deschida deloc, eu ma duc in Grecia si Austria la jumatate de pret fata de Mamaia machedonizata
31
2
Prostituata lui Mazare face pe desteapta.
34
2
Nici pentru hotelieri nu a fost turismul o prioritate, ci numai japca. O clatita cu 15 lei si camera cu 400 de parca turistul o lua cu el la sfirsitul sejurului... Muie!
39
2
Prietene ,cea mai puternica dezvoltare a Romaniei a fost atunci cand n-am avut patroni ! Asa ca ciocul mic , nu va mai dura mult si vremurile se vor intoarce...se vor umple puscariile cu patroni si politicieni !
30
5
Cipanilor, va roadeti unghiile mah ? Ati luat-o-n ghiot ?
35
3
Poate asa dispare turismul asta de japca si luam si noi model de la bulgari.
29
2
Comunisti am fost, comunisti murim, indiferent daca ne-am nascut in 1980 sau 1995. Sa moara chiaburii, ei sug sangele tarii. Sa moara afacerile, sa mearga patronii la munca cinstita. De unde munca cinstita fara patroni, fara afaceri? La stat? Nu putem sa fim toti paznici la Politia Locala pe 1200 euro pe luna, sa nu facem nimic toata ziua, din pacate.
8
24
A innebunit saraca Corina,auzi ce zice"desi turismul nu a fost niciodata cu adevarat o prioritate nationala in afara campaniilor electorale VA DEVENI ACUM",cu ocazia pandemiei generate de COVID,ai uitat sa adaugi proasto.
34
2
draga Corina vom da drumul la sezonul estival dar te rog sa-mi spui ce faci fara salvamari; doar stii ca seful salvamarilor s-a apucat de tamplarie la Rahova
31
2
Sper sa ramana inchise 2 ani cel putin, iar patronii sa se duca la munca cinstita ! Gata cu castigurile usoare !
44
2
Nu e anul nou si petardele inca se mai aud...
34
2
Marlanka-tupeista face fun colcaielii turistice cipano-psd-iste de pe litoralul nostru primitiv si evazionist, un mediu excelent de virusare rapida.
34
2
Lu asta ii trebuie ceva in gura aia mare ca s-o taca.
24
2
si toti hotelierii hoti la drumul mare. Nu returneaza nimic din avansurile platite. Unele pachete au fost platite integral. Doar se vaita si vor inca bani de data asta de la guvern. Nu vad ca Planeta se scufunda !
35
2
nu sant in multe privinte cu doamnadar acum cam are dreptate trebuie dat drumu cine vreasa riste e liber sa o faca cine vrea sa se protejeze sa stea acasa e alegerea fiecaruia si cei care au plecat la sparanghel au plecat fiind constienti ca se pot inbolnavi nu putem sa stam intr-un glob de sticla daca e sa ne imbolnavim o vom face si mai tarziu ca nu o sa dispara dupa inca oluna sau doua cat o sa ne tina astia cu restrictii
5
25
multe interese si multi bani pierduti. dar cine se ocupa de cei cu virus care, inconstienti, ajung in cta si statiuni ? cum ii triaza hotelul sa vada ca sunt sau nu infectati ? focar de infectie poate sa fie, sa crape toti, dar sa castige macar hotelierii ca doar e vara !
39
2
Tunat-o cu ipsos si modelata cu spaclu mai astimpara-te ca esti penibila.
45
2
O rablA care nu face nik pt turism
50
2
corina,pesedistii si machidonii de la hoteluri restaurante sint statuti de la furat.Hu mai pot,intra in sevraj. Unde sint cooorvele drogate,roabe de sampanie contrafacuta vinduta cumee zecemori pretulunde.s papagalii veniti sa admire betoanele din statiunilemromanestimsi glodul din vama? sa tina cit mai mult,hotilor!
57
2
Cine doarme linistit ori e prost ori e tampit. Guvernul atenteaza la siguranta economica a Romaniei. Alegerile sunt prea tarziu peogramate. Pana atunci suntem praf.
13
39
nu trebuie deschis nici un hotel cel putin nu momentan, este prea periculos. Cine vrea sa mearga in vacanta ori e prost ori inconstiient
67
6
Toate hotelurile sa ramana inchise pana cand nu se deschid si restaurantele. Fara sezlonguri pe plaja.
62
3
Toti evazionistii vor ajutor de la stat!
65
2
toata lumea stie ce viermuiala si colcaiala mizerabila este in mamaia in fiecare an toti virusii si bacteriile isi dau intalnire acolo vara
63
2
Babeta face preluari pe piept si o suge frumos in cwur cu gura.
38
7
La Universitati nu lasati studentii sa isi termine laboratoarele si examenele si la hoteluri dati drumu . Nu are logica intr un complex hotelier cum este Phonicia sunt mii de oameni despre ce distanta sociala vorbim . O sa umple spitalele di Constanta . Pana acum nu a fost nimic . Spunti ori alba ori neagra sau pt patronii din turism trebuie sa platim retul . Oricum Mamaia este si a ramas a acolitilor lui Mazare cu hoteluri ridicate pe terenuri furate din retrocedari . Asa ca pt mine pot sta inchise .
74
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212