REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Coronavirus - Iohannis: Nu doresc să reintroducem restricţii, dar, dacă numărul de cazuri creşte, CNSU poate propune măsuri

Coronavirus - Iohannis: Nu doresc să reintroducem restricţii, dar, dacă numărul de cazuri creşte, CNSU poate propune măsuri

Replica API 8 iulie 2020 | 00:00 1156

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că nu îşi doreşte reintroducerea de restricţii, dar, în cazul în care numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus creşte, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă poate propune măsuri în acest sens.

Klaus Iohannis

"Nu îmi doresc să reintroducem restricţii, dar, dacă numărul de cazuri creşte în continuare, atunci probabil Comitetul Naţional va începe să propună anumite măsuri restrictive", a afirmat şeful statului, scrie Agerpres.

El a vorbit despre modul în care românii au respectat regulile, în contextul pandemiei de COVID-19.

"Românii, în cea mai mare parte, au reacţionat foarte bine. Din păcate, sunt şi exemple negative, le-am văzut şi la televizor, şi persoane simple şi persoane titrate, care, din păcate, n-au înţeles nimic din toată situaţia şi probabil va trebui să mai repet de multe ori: 'Haideţi să purtăm mască şi să păstrăm distanţa'", a transmis Iohannis.

Şeful statului a fost, miercuri, în vizită la Institutul Cantacuzino.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai cine va mai voteaza ma dulap redus la creier, daca bagati iar starea de urgenta. Scoateti dracului prima aia de 500 euro care se da personalului medical si veti vedea ca numarul de asa-zisi infectati va scadea, prostul dracului.
10
2
MUIE PNL SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR PNL
7
2
Hai sa purtam masti chirurgicale impotriva virusilor. Va rog sa aveti incredere in mine, virusii raman pe masca. In nas intra doar aer curat. Eu sunt un om serios, deci aveti incredere.
12
1
Iohanis, fii responsabil , si nu te juca cu viata romanilor. Nu te lua dupa analfabeti, dupa cretini, tu nu mai ai nevoie de voturi. Introduce starea de urgenta.
9
20

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108