REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CORONAVIRUS! Primarul și prefectul Constanței, MĂSURI de URGENȚĂ: se caută locuri pentru CARANTINĂ!

CORONAVIRUS! Primarul și prefectul Constanței, MĂSURI de URGENȚĂ: se caută locuri pentru CARANTINĂ!

Replica API 24 februarie 2020 | 15:57 554

Primarul Municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a constituit în dimineața zilei de luni, grupul de lucru ce va coordona măsurile luate pentru prevenirea îmbolnăvirii cu noul coronavirus, COVID-19. Din echipă fac parte reprezentanți ai Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, ai Direcției Generale de Asistență Socială, ai Direcției Administrative, ai CT Bus și ai Poliției Locale Constanța.

Nu există niciun caz, până la acest moment, de îmbolnăvire cu noul coronavirus în municipiul Constanța.

În această dimineață la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța s-au prezentat 4 cetățeni români întorși din Italia care nu prezentau niciun simptom de îmbolnăvire. Aceștia au fost testați pentru COVID-19 și vor rămâne în carantină la domiciliu până când vor veni rezultatele testelor, în maximum 48 ore.

Reamintim faptul că toate unitățile de învățământ au fost dotate încă din luna decembrie cu materiale igienico-sanitare pentru a-i proteja pe cei mici de infecțiile respiratorii.

În cursul zilei de luni, directorii grădinițelor, școlilor și liceelor din municipiul Constanța au fost rugați să-și refacă stocurile cu dezinfectanți și produse de curățenie. În acest scop, primarul Decebal Făgădău va disponibiliza de urgență toate sumele necesare în vederea prevenirii și limitării îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

De asemenea, toate sediile Primăriei Municipiului Constanța, inclusiv Centrul de Informare Cetățeni, Serviciul Evidență Persoane și Serviciul Stare Civilă au fost dotate cu dispensere ce conțin substanțe dezinfectante pentru a evita răspândirea bolilor virale.

Ce spune prefectul!

”Astăzi (24 februarie), am avut o întâlnire cu autoritățile competente, în contextul problematicii internaționale declanșate de Coronavirus. Vrem să identificam cele mai bune soluții pentru a preîntâmpina posibila răspândire a Coronavirusului pe teritoriul județului. În acest sens, analizăm mai multe locuri probabile pentru organizarea de spații de carantinare, în județul Constanța, dar facem și o evaluare a resursei umane care poate contribui activ (medici, asistente), pentru zonele de frontieră. În cursul zilei de azi, propunerile vor fi trimise la Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Sănătății, iar apoi vom putea prezenta o parte din acțiunile preventive”, a spus prefectul George Niculescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai stie cum sa fure banii... Cauta spati de carantina.... Alta metoda de a fura banii alta inselatarie ptr buzunar ele costantenilor... Primar mucios si hot.... Nu e nicio alarm la cta si hop hai sa furam bani cu coronavirus
0
0
M-am linistit cand am vazut poza lui don Primar, mi-au murit si virusii. Asta a iesit asa prostan in toate pozele, incepand cu cea de la motz pana la asta de mai sus?
7
2
daca chineji au gasit antidotul atunci dati la populatie clorochicina in farmaci luminatilor
12
1
Cu cine lupta astia impotriva virusului..cu analfabetii aia de la locala si betivii de soferi ct bus..halal
4
3
De prostie incurabila
10
5
LA BEIDAUD CU EI !!!
12
2
Par a fi infectati
10
5
la cate spatii parasite avem nu cred ca e cea mai mare problema problema e izolarea, organizarea anticipata si fondurile dar banuies ca se cunosc aceste lucruri
9
1
E foarte bine
2
5
sa mi.... in gura ta de mascota nenorocita, niste gunoaie de oameni, pe vremuri se murea pe capete pentru aceasta tara, azi, romanii care sunt la carma tarii fura tara asta mai ceva ca atunci cand eram sub ocupatie turceasca, ti ai drek voi de PSd si PNL, mortii mamii voastre de ordinari nenorociti, ne-ai transformat in saracii Europei, nu vreti sa fiti mandri de tara voastra, mama voastra de hoti ordinari, mori mai repede, faga boule ce esti
12
6
hahah. la cat furam noi din orice sa va faceti cruce daca ajunge. murim cel putin jumatate. dar eu sunt idiot. si familia mea idioata. si copiii idioti ca tacsu. nu realizez ca daca ciordesc banii, eu nu scap de virus. dar csf...sunt prost. cel mai prost
25
6
Propun sa- cazati in Henri Coanda, aripa "vulturii". Asa rezolvati doua probleme! Sau baga-i in wc-urile alea de 50000 de euro.
33
3
Primar hot si idiot un stop vot psd
32
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108